آموزش آشپزی با
ایران کوک

دسته بندی: املت و کرپ

حدیث حیدری

املت ایتالیایی

املت ایتالیایی یا فریتاتا برای مواقعی که وقت کافی ندارید یا حوصله آشپزی نیست خیلی عالیه. اصولا املت غذایی بسیار متنوع و در عین حال ساده است. مطمئنا شما می دونید که این غذا رو به شکل های مختلفی درست می کنند. مثل املت فرانسوی، املت قهوه خانه ای، املت گوجه و اسفناج و …. […]

  • ۸,۸۶۴ بازدید
  • 3.6
    (7)
  • ۰ دیدگاه

سرآشپز بانو

طرز تهیه نیمرو صبحانه به 8 مدل مختلف

یکی از المانهای اصلی هر صبحانه کامل و خوشمزه ای تخم مرغ هست. بعضی ها تخم مرغ آبپز دوست دارند، بعضی ها املت گوجه. اما مطمئنم هیچ کس نیست که نیمرو دوست نداشته باشه (شایدم اشتباه کنم ولی من تا حالا کسی رو ندیدم که دوست نداشته باشه). تازه فقط صبحانه هم نیست. هر دانشجوی […]

  • ۱۳۳,۳۳۶ بازدید
  • 4.1
    (102)
  • ۱ دیدگاه

شیرین

طرز تهیه املت گوجه فرنگی

املت گوجه فرنگی یکی از دوست داشتنی ترین و ساده ترین غذاهاییه که بین ما ایرانی ها محبوبیت خاصی داره. املت هم میتونه یه صبحونه دلچسب باشه، هم عصرونه و حتی یه شام سبک. محاله هر کدوم از ما یک عالمه خاطره ی خوش با این غذا نداشته باشیم. مطمئن هستم اگه همین الان یکم […]

  • ۲۵,۳۲۸ بازدید
  • 4.5
    (24)
  • ۰ دیدگاه

سرآشپز بانو

املت قهوه خانه ای

شاید باورتون نشه. ولی هر بار که میرم کافه و منوی صبحانه رو میزارن جلوم با اشتیاق منو رو بالا پایین میکنم. آخه من عاشق صبحانه هستم. تقریباً همه آیتم های صبحانه رو دوست دارم. از وافل و پنکیک فرنگیا گرفته تا املت و نیمرو و نون پنیر سبزی خودمون. ولی بیشتر اوقات یه املت […]

  • ۸۱,۳۵۹ بازدید
  • 3.9
    (46)
  • ۴ دیدگاه

سمیه

طرز تهیه املت پنیری

برای تهیه املت پنیری می تونیم از مواد دلخواه متفاوت استفاده کنیم تا هم از تهیه اش و هم از خوردنش لذت بیشتر ببریم. به همین منظور امروز تصمیم گرفتم روش تهیه املت پنیری ساده و خوشمزه ...

  • ۱۷,۹۳۰ بازدید
  • 3.9
    (15)
  • ۰ دیدگاه

سمیه

طرز تهیه املت قلبی

این موضوع سبب شد تا تصمیم بگیریم در این نوشته شما عزیزان را با روش تهیه املت قلبی آشنا کنیم اما حتما می دانید که این مواد را...

  • ۵,۱۹۳ بازدید
  • 5
    (3)
  • ۰ دیدگاه

شیرین

طرز تهیه املت ژاپنی

تاماگویاکی، املت ژاپنی و یا سوشی تخم مرغ نام هایی است که به این املت خوشمزه و دل انگیز می دهند. طرز پخت املت ژاپنی انواع مختلفی دارد. اما ما در این دستور سعی کرده ایم آسان ترین و سریع ترین راه را برای درست کردن یک سوشی تخم مرغ جذاب بیاوریم. در تهیه تاماگویاکی […]

  • ۱۳,۴۵۸ بازدید
  • 4
    (25)
  • ۰ دیدگاه

سرآشپز بانو

املت فرانسوی

املت فرانسوی یکی از این روش‌هاست. ویژگی اصلی املت فرانسوی شکل لوله‌ای آن است که مثل یک قاضی است و داخل آن با گوجه و پنیر و سبزی خوردن خرد شده پر می‌شود.

  • ۱۳,۵۸۱ بازدید
  • 4.8
    (15)
  • ۰ دیدگاه

سرآشپز بانو

املت گوجه و اسفناج

املت گوجه و اسفناج چیزی بیشتر از یک املت معمولی است. ترکیب تخم مرغ، اسفناج، گوجه و بیکن یک وعده سالم و مغذی را برای شما فراهم می‌کند که به سادگی و در مدت زمان کمی آماده می‌شود.

  • ۱۶,۳۵۲ بازدید
  • 4.7
    (14)
  • ۰ دیدگاه

سرآشپز بانو

دلمه تخم مرغ

دلمه تخم مرغ از فلفل دلمه‌ای پر شده با تخم مرغ و سبزیجات تشکیل می‌‌شود که داخل فر پخته شده است. تهیه این غذا خیلی خیلی راحت و سریع است و به ویژه برای صبحانه عالی است. این دلمه‌ها سرشار از پروتئین و مواد معدنی و ویتامین‌های مختلف به ویژه آهن، ویتامین A، B6، B12 و C هستند.

  • ۱۰,۷۶۴ بازدید
  • 3.4
    (10)
  • ۰ دیدگاه

سرآشپز بانو

تخم مرغ ابری

تخم مرغ ابری می‌تواند یک صبحانه خیلی شیک و قشنگ باشد یا تزیینی برای روی همبرگر... در هر صورت محشر است. ابر پف کرده‌ای از سفیده تخم مرغ و خورشید درخشان زرده تخم مرغ وسطش، بدون این که نیاز به شابلون ابری باشد. در ضمن حتی به نمک و روغن هم احتیاجی نیست.

  • ۲۰,۴۳۶ بازدید
  • 3.7
    (21)
  • ۰ دیدگاه

سرآشپز بانو

طرز تهیه املت لیوانی یک نفره با مایکروفر

املت لیوانی یک نفره با مایکروفر املت لیوانی یک نفره خیلی راحت و در عرض دو دقیقه آماده می‌شود. فقط کافی است مواد را در ماگ یا لیوان مورد نظرتان بریزید و آن را در مایکروفر قرار دهید. املت لیوانی برای روزهایی که سرتان شلوغ است و وقت زیادی برای تهیه صبحانه ندارید عالی است. […]

  • ۲۳,۱۹۱ بازدید
  • 4.1
    (16)
  • ۰ دیدگاه

سرآشپز بانو

کاسرول سوسیس و تخم‌‌مرغ

به طور خلاصه بعد از تفت دادن همه مواد شیر و تخم‌مرغ و پنیر را روی آنها میریزیم و ظرف را حدود یک ساعت در فر می‌گذاریم. این صبحانه خوشمزه می‌تواند سورپرایزی برای مهمان‌های عید شما باشد که از شب قبل مواد آن را آماده کرده‌اید و صبح خیلی راحت با قرار دادن ظرف در فر، آن را تهیه کرده‌اید.

  • ۱۶,۶۹۵ بازدید
  • 3.5
    (17)
  • ۰ دیدگاه

سرآشپز بانو

مافین صبحانه (مینی کیش سبزیجات)

مافین صبحانه غذایی سالم، خوشمزه و هیجان انگیز است که می‌توانید از قبل تهیه کنید و در یخچال یا فریزر نگهداری کنید. صبح که از خواب بیدار شدید و متوجه شدید وقت ندارید صبحانه کاملی تدارک ببینید یا اصلاً حوصله‌اش را ندارید، می‌توانید یک یا دو عدد مافین صبحانه را گرم کنید و نوش جان بفرمایید.

  • ۲۱,۷۷۱ بازدید
  • 4.5
    (17)
  • ۰ دیدگاه

سرآشپز بانو

طرز تهیه کاسِرول کلم بروکلی

طرز تهیه کاسرول کلم بروکلی: معمولا هنگام استفاده از کلم بروکلی در غذا و سالاد تنها از قسمت گل آن استفاده می شود و قسمت ساقه دور ریخته می شود. در صورتیکه...

  • ۱۲,۲۰۲ بازدید
  • 4.7
    (38)
  • ۰ دیدگاه

سرآشپز بانو

طرز تهیه املت ماسالا (هندی)

طرز تهیه املت ماسالا: پیاز را پوست بکنید و ریز خرد کنید. گوجه را دو نیم کنید، با قاشق دانه‌های گوجه را دربیاورید و دور بریزید؛ سپس گوجه را ...

  • ۱۵,۷۰۸ بازدید
  • 4.2
    (47)
  • ۸ دیدگاه

سرآشپز بانو

طرز تهیه کرپ فرانسوی

کرپ فرانسوی: آرد، شکر و نمک را باهم در ظرفی الک کنید و آنها را کنار بگذارید. در یک کاسه مناسب تخم مرغ و ...

  • ۱۲۷,۹۴۱ بازدید
  • 3.8
    (161)
  • ۳ دیدگاه

سرآشپز بانو

املت کیسه ای

این املت خوشمزه بدون روغن سرخ کردنی آماده می شود و برای افرادی که غذاهای رژیمی استفاده می کنند بسیار مناسب بوده و روش تهیه ی آن بسیار ساده است.

  • ۱۵,۱۱۳ بازدید
  • 4.5
    (22)
  • ۱ دیدگاه
املت و کرپ:انواع املت و کرپ: املت خوراکی است که مادهٔ اصلی آن تخم‌مرغ است. برای تهیهٔ املت در ماهیتابه روغن یا کره می‌ریزند. وقتی روغن داغ شد تخم‌مرغ‌های همزده شده را به آن اضافه می‌کنند. گاهی املت آماده را تا می‌کنند و داخل آن سبزیجات، پنیر، گوشت پخته شده یا ترکیبی از آنها را قرار می‌دهند. برای این که املت سبک و پفکی شود گاهی به سفیدهٔ تخم‌مرغ که جداگانه همزده شده (یا تمام تخم‌مرغ همزده شده) شیر، خامه یا حتی آب می‌افزایند. با این روش در مایع اولیه حباب‌هایی ایجاد می‌شود. چون تخم‌مرغ به سرعت پخته می‌شود، حباب‌ها درون آن حبس می‌شوند و بافتی نرم و سبک به املت می‌دهند.