آموزش آشپزی با
ایران کوک

دسته بندی: غذاهای مکمل

سرآشپز بانو

طرز تهیه سالاد الویه ساده

سالاد الویه : برای تهیه سالاد الویه ابتدا مرغ را بپزید و پس از اینکه سرد شد با دست استخوان های مرغ را جدا و مرغ را ریش ریش یا خرد کنید ...

  • ۵۳۳,۲۱۶ بازدید
  • 3.6
    (949)
  • ۴۴ دیدگاه

سرآشپز بانو

طرز تهیه سالاد ماکارونی

سالاد ماکارونی و کالباس :برای تهیه سالاد ماکارونی های فرمی را با توجه به دستور روی بسته بندی بپزید و ابکشی کنید و ...

  • ۳۳۰,۸۵۹ بازدید
  • 3.7
    (685)
  • ۲۶ دیدگاه

حدیث حیدری

ترشی زرشک

ترشی در کشور ما از محبوبیت بالایی در بین مردم برخورداره و نزدیک فصل پاییز که میشه بیشتر خانم ها دست به کار میشن و ترشی هایی مثل هفت بیجار درست می کنند. بعضی از خانم ها هر سال همون ترشی های تکراری و روتین رو تهیه می کنند ولی هستند کسانی که به دنبال […]

  • ۴,۵۸۵ بازدید
  • 3.2
    (6)
  • ۰ دیدگاه

حدیث حیدری

بورانی مرغ

گوشت مرغ جز مواد اولیه ای هست که میشه باهاش انواع و اقسام غذاها رو درست کرد، مثل پلو مرغ، کباب تابه ای مرغ، چیکن استراگانف، کیک مرغ و …. لیست غذاهایی که با گوشت مرغ میشه آماده کرد اونقدر زیاده که قطعا از حوصله همه خارجه، اما امروز قرار با یه غذای مرغی دیگه […]

  • ۱۰,۳۸۴ بازدید
  • 4.4
    (21)
  • ۰ دیدگاه

صبا

طرز تهیه کراسینی

اگه به دنبال یک دستور العمل فوق العاده ساده هستید که بتونید اون رو با عجله تهیه کنید، این پیش غذا مناسب شماست. کراسینی در واقع پیش غذایی نیست که به طور پیش فرض با مواد اولیه ی ثابت و مشخصی درست بشه.  کراسینی یا بروشتا این یک نان ایتالیایی است که غالبا با روغن […]

  • ۱۲,۷۰۴ بازدید
  • 4.9
    (18)
  • ۰ دیدگاه

حدیث حیدری

مارمالاد موز

مارمالاد و مربا جزء خوراکی های خوشمزه ای هستند که خیلی ها اون رو با پنکیک ساده یا نان تست می خورن. حتی می تونید اون را با نون معمولی و کره یا خامه میل کنید که خیلی هم عالی می شه. از اونجایی که موز میوه پرطرفداریه، یکی از مارمالادهایی که شاید دوست داشته […]

  • ۱۰,۲۳۷ بازدید
  • 3.8
    (15)
  • ۰ دیدگاه

صبا

سس براق

خیلی از سس ها برای سالاد و بسیاری از اون ها به عنوان چاشنی برای غذا درست میشن. اما دسته ی دیگه ای از سس ها هستن که طعم شیرین دارن و برای کیک و شیرینی مورد استفاده قرار می گیرن. این سس ها اغلب با شکلات یا طعم دهنده های میوه ای درست میشن […]

  • ۳۲,۶۲۱ بازدید
  • 4
    (37)
  • ۰ دیدگاه

صبا

پنیر سوخاری

پنیرها بسیار متنوع هستن و میشه گفت هر کشوری حداقل چند پنیر مخصوص به خودش رو داره. بعضی از اون ها به عنوان پنیر صبحانه و بعضی دیگه در غذاها استفاده میشن. یکی از مواد اولیه ای که طعم بسیاری از فست فودها رو لذیذ می کنه، پنیر پیتزاست. به طور کلی از انواع مختلف […]

  • ۲۴,۴۶۰ بازدید
  • 4.3
    (43)
  • ۰ دیدگاه

صبا

پیاز سوخاری شکم پر

پیاز سوخاری یکی از خوشمزه ترین و پر طرفدارترین پیش غذاهاست که در منوی اغلب رستوران ها پیدا میشه. روش های مختلفی برای درست کردن پیاز سوخاری وجود داره؛ خیلی ها پیاز سوخاری با خمیر بنیه درست می کنن و بعضی ها اون رو با پودر سوخاری ترجیح میدن. پیاز سوخاری پنیری یا با ژامبون […]

  • ۱۹,۷۳۸ بازدید
  • 4.2
    (41)
  • ۰ دیدگاه

صبا

پیاز سوخاری پنیری

اهمیت درست کردن یه میان وعده ی سالم و خوشمزه به اندازه ی وعده های اصلیه. چرا که اغلب افراد به سراغ میان وعده های چرب و یا با مواد نگهدارنده رفته و سلامتی شون رو به خطر میندازن. در این مطلب بهتون می گیم که چطور میشه یه میان وعده ی سالم و در […]

  • ۱۷,۶۰۷ بازدید
  • 3.9
    (25)
  • ۰ دیدگاه

صبا

پیاز سوخاری به شکل گل

پیاز سوخاری یکی از خوشمزه ترین و در عین حال جذاب ترین میان وعده ها و پیش غذاهاست که تقریبا در منوی همه ی رستوران ها دیده میشه. پیاز سوخاری انواع مختلف داره. بعضی ها اون رو به شکل ساده سرو می کنن و بعضی دیگه با اضافه کرده پنیر موزارلا یا پنیر چدار به […]

  • ۶,۳۵۳ بازدید
  • 3.8
    (9)
  • ۰ دیدگاه

صبا

پیاز سوخاری حلقه ای

درست کردن یه میان وعده ی خوشمزه یکی از دغدغه های بسیاری از خانم‌ هاست. میان وعده ای سالم که در کمترین زمان و بدون نیاز به مواد اولیه ی خاص درست بشه. پیاز سوخاری یکی از خوشمزه ترین و به صرفه ترین فینگرفودهاس که طرفدارهای زیادی داره. خیلی ها خود پیاز رو دوست ندارن […]

  • ۸,۵۲۴ بازدید
  • 4.6
    (13)
  • ۰ دیدگاه

حدیث حیدری

پیاز کاراملی

پیاز کاراملی را می تونید با هر نوع پیازی درست کنید، اما پیاز های زرد و سفید بهتر از پیاز بنفش کاراملی می شوند. پیاز بنفش به خاطر رنگ زیباش برای توی سالاد بهتره، ولی این حرف به این معنی نیست که نتونید از پیاز بنفش برای تهیه پیاز کاراملی استفاده کنید. انجام این کار […]

  • ۷,۹۳۱ بازدید
  • 4.1
    (8)
  • ۰ دیدگاه

حدیث حیدری

ادویه زعتر

ادویه زعتر مخلوطی از چند ادویه و گیاه خشکه که آسیاب می شن. ترکیبات این ادویه تو کشورهای مختلف با هم فرق دارن، اما اصلی ترین ادویه اش گیاه زعتر یا آویشن کوهیه. زعتر یه گیاه بومی کشور فلسطینه که به صورت خودرو رشد می کنه. می تونین از ادویه زعتر برای چاشنی انواع سالاد […]

  • ۱۱,۳۶۹ بازدید
  • 3.1
    (15)
  • ۰ دیدگاه

صبا

تارت پنیر و سبزی

نون و پنیر و سبزی یکی از صبحانه‌ ها و میان وعده های سنتیه که بسیار سالمه و طعم فوق العاده ای داره. این ترکیب خوشمزه رو میشه به روش های مختلف و زیبا سرو کرد. یکی از روش های سرو پنیر و سبزی استفاده از نان های تارت آماده اس. با خرید نان تارت […]

  • ۱۲,۹۷۸ بازدید
  • 4.3
    (8)
  • ۰ دیدگاه

حدیث حیدری

ترشی خیار شکم پر

آیا تا به حال اسم ترشی خیار شکم پر به گوشتون خورده؟. این ترشی تا حدی شبیه ترشی بادمجان شکم پره. اما مواد داخلیش کمی متفاوته. استفاده از زیتون باعث خاص شدن این ترشی کم نظیر و خوشمزه شده. توی کشور ما ترشی طرفدارای زیاده داره و معمولا کنار هر غذایی ترشی خاص خودش سرو […]

  • ۶,۸۱۷ بازدید
  • 3.8
    (14)
  • ۰ دیدگاه

حدیث حیدری

سالاد کاردینال

هر کشوری معمولا یک یا چند تا سالاد مخصوص به خودش داره. مثل سالاد کینوا مکزیکی، سالاد لبو شب یلدا ایرانی، سالاد مرغ و کاهو چینی و … . سالاد کاردینال هم یکی از پیش غذاهای معروف کشور فرانسه است که البته خیلی طرفدار داره. این سالاد رو هم می تونید با گوشت تهیه کنید […]

  • ۶,۳۵۹ بازدید
  • 3.6
    (9)
  • ۰ دیدگاه

حدیث حیدری

ترشی ازگیل

ترشی ازگیل هم مثل ترشی قارچ یا ترشی کیوی چندان شناخته شده نیست. اما واقعا حیفه که این خوشمزه رو درست نکرده و طعم بی نظیرش رو امتحان نکنید. اصلا هرکی این ترشی رو نخوره نصف عمرش بر فناست!! ازگیل میوه ای کوچیک با هسته زیاده. این میوه در شمال کشور پرورش داده میشه و […]

  • ۱۱,۶۳۵ بازدید
  • 4
    (8)
  • ۰ دیدگاه

صبا

طرز تهیه سیب زمینی تنوری

سیب زمینی به روش های مختلف پخته و طبخ میشه. از سیب زمینی سرخ کرده گرفته با سیب زمینی آب پز و یا گریل شده هر کدوم طعم خاص خودشون رو دارن و با سس ها و یا انواع دیپ به عنوان پیش غذا و یا میان وعده سرو میشن. در این مطلب یکی از […]

  • ۱۶,۷۱۱ بازدید
  • 4.8
    (12)
  • ۰ دیدگاه

صبا

شارلوت الویه

سالاد الویه یکی از خوشمزه ترین و رایج‌ترین غذاهای سرده که به روش های مختلف درست و سرو میشه. الویه یکی از ایده آل ترین غذاهایه که میشه به عنوان فینگر فود سرو کرد. روش های مختلفی برای سرو الویه به شکل فینگر فود وجود داره؛ مثلا میشه داخل نان تارت در شکل های مختلف […]

  • ۱۶,۵۴۴ بازدید
  • 3.5
    (12)
  • ۰ دیدگاه

صبا

گرد غوره

غوره (انگور نرسیده یا کال) یکی از مقوی ترین میوه هاس که خواص بسیار زیادی برای بدن داره. غوره در خیلی از غذاها مخصوصا خورش ها از جمله خورش بادمجون استفاده میشه طعم اون ها رو خوشمزه می کنه. حتی یه خورش سنتی ایرانی به اسم غوره مسما وجود داره که این میوه ی پر […]

  • ۱۹,۳۷۹ بازدید
  • 2.9
    (13)
  • ۰ دیدگاه

صبا

طرز تهیه مربای تمشک

انواع مربای سنتی و ایرانی رو میشه به راحتی تو خونه درست کرد. خیلی از مرباها با میوه های تابستونی درست میشه، مثل مربای توت فرنگی. مربای تمشک هم یکی از انواع مرباهای سنتی شمال ایرانه که طعم فوق العاده خوشمزه ای داره و اغلب تو فصل تابستون درست میشه. مزه ی این مربا نه […]

  • ۲۶,۹۸۹ بازدید
  • 3.6
    (28)
  • ۰ دیدگاه

صبا

سس خردل خانگی

سس ها یکی از متنوع ترین طعم دهنده ها هستن که در همه ی کشورها محبوبیت زیادی دارن. هر کدوم از سس ها طعم مخصوص به خودشون رو دارن و با مواد غذایی خاصی سرو میشن. خیلی از سس ها تند و خیلی های دیگه شیرین هستن. سس ها با توجه به مواد غذایی مختلف، […]

  • ۸,۸۱۰ بازدید
  • 4
    (10)
  • ۰ دیدگاه

حدیث حیدری

مارمالاد انجیر

قبل از اینکه طرز تهیه مارمالاد انجیر رو براتون توضیح بدم بهتره که بهتون بگم مارمالاد چیه. اکثر افراد مارمالاد رو با مربا یکی می دونن اما باید بگم که این دو تا کاملا با هم متفاوت هستن. درسته که مارمالاد هم از میوه و شکر درست میشه اما برای ژله ای شدنش از ژلاتین […]

  • ۵,۸۷۸ بازدید
  • 3.9
    (7)
  • ۰ دیدگاه

صبا

طرز تهیه کمپوت توت فرنگی

کمپوت ها از میان وعده های سالم و خوشمزه ای هستن که با مخلوط میوه های خرد شده با شربت مخصوص درست میشن. به این صورت که این میوه ها به صورت درسته یا خرد شده داخل شربت جوشانده و پخته شده، بعد تبدیل به کمپوت میشن. تقریبا با همه ی میوه ها میشه کمپوت […]

  • ۴,۹۰۴ بازدید
  • 3
    (10)
  • ۰ دیدگاه

صبا

طرز تهیه سس پنیر

سس ها چاشنی های فوق العاده ای هستن که بسته به طعم و مواد اولیه شون انواع مختلف و تنوع خیلی زیادی دارن. مثلا بعضی از سس ها مخصوص ساندویچه و بعضی دیگه مخصوص سالاد. بعضی از سس ها رقیقه و بعضی دیگه غلیظ. خلاصه میشه گفت بیش از ۱۰۰۰ نوع سس تو دنیا وجود […]

  • ۹,۳۴۰ بازدید
  • 4.2
    (10)
  • ۰ دیدگاه

سپیده

رب نارنج

رب نارنج یه چاشنی بسیار خوش عطر و خوش طعم مخصوص کباب ترش و ماهی و یه طعم دهنده حرفه ای برای سایر غذا ها با مرغ و ماهی هست. در این مطلب می خوام طرز تهیه این رب اعجاب انگیز رو بهتون آموزش بدم که خیلی سریع و راحت بتونین در خونه درست کنین. […]

  • ۱۰,۸۸۵ بازدید
  • 4.4
    (17)
  • ۰ دیدگاه

سپیده

طرز تهیه کمپوت گیلاس

در این مطلب می خوام طرز تهیه کمپوت از یک میوه تابستونی زیبا، جذاب و بسیار خوشمزه رو بهتون آموزش بدم. بله درست حدس زدین کمپوت گیلاس. کمپوت یا خوشاب نوعی دسر از نوع مربا، مارمالاد و کمپوت محسوب میشه که برای اولین بار در قرن هفدهم میلادی توسط کشور فرانسه به جهان معرفی شد […]

  • ۹,۵۵۹ بازدید
  • 4.3
    (15)
  • ۰ دیدگاه

سپیده

سیر داغ

اگه شما دوستان عزیز ایران کوک مث من از طرفدارای پر و پا قرص انواع آش و سوپ مث آش ساک، آش اسفناج، آش عدس، آش شلغم و آش رشته باشین، حتماً به مخلفات روی آش یعنی سیر داغ، پیاز داغ و نعنا هم علاقه دارین. در این مطلب می خوام طرز تهیه یه سیر […]

  • ۵۶,۷۳۵ بازدید
  • 3.5
    (38)
  • ۰ دیدگاه

صبا

طرز تهیه کمپوت هلو خانگی

کمپوت یه دسر و میان وعده ی سالم و خوشمزه اس که از مخلوط کردن میوه های خرد شده و شربت درست میشه. به این صورت که میوه های خرد شده به همراه شکر و آب جوش جوشانده و پخته میشه. بعضی از افراد تصور می کنن که اغلب با میوه های سفت میشه کمپوت […]

  • ۷۹,۲۵۰ بازدید
  • 3.5
    (112)
  • ۰ دیدگاه