آموزش خمیر تزیین کیک مارزیپان

۷۲,۴۴۳ بازدید

 

خمیر مارسیپان تزئین کیک

 

خمیر تزئینی کیک مارزیپان

 

بادام شیرین یا بادام زمینی 500 گرم  .  پودر قند 500 گرم  .  شربت یا عسل 1/2 لیوان

اسانس بادام تلخ 2 قاشق چایخوری  .  رنگ مجاز خوراکی به مقدار دلخواه

 

خمیر مارسیپان 

 

طرز تهیه : بادام ها را درون آب جوش بریزید و 5 دقیقه صبر کنید سپس پوست آنها را جدا نمائید ، بادام های پوست گرفته و سفید را کاملا خشک کنید.

 

خمیر مارسیپان

 

بادام ها را با میکسر بزنید یا چرخ کنید تا بصورت خمیر یکدستی درآید سپس پودر قند و اسانس بادام تلخ را اضافه نمائید و مجدد بزنید تا کاملا مخلوط شوند.

 

خمیر مارسیپان

 

پس از مخلوط شدن پودر قند و بادام و یکدست شدن انها باید مخلوط عسل در نصف فنجان آب جوش را اضافه کنید ، پس از اضافه کردن با دست خمیر را خارج کنید و کمی ورز دهید تا آماده شود.

 

خمیر مارسیپان

 

خمیر مارزیپان را میتوانید با رنگ های مجاز خوراکی به رنگ های دلخواه در آورید ؛ خمیر را تا زمان مصرف ( تزئین روی کیک ) درون کیسه فریزر نگهداری نمائید و بهتر است برای جلوگیری از خشک شدن خمیر ان را داخل یخچال قرار دهید و در کمتر از چند روز مصرف کنید.

 

این خمیر را مبتوانید هم برای پوشش کامل کیک استفاده کنید یا اینکه روی کیک را با خمیر فوندانت پوشش دهید سپس با خمیر مارزیپان بخش های تزیینی کوچک روی کیک را آماده کنید.

 

 

, , , , , , , , , , , , ,

۹ دیدگاه برای آموزش خمیر تزیین کیک مارزیپان

  1. لادن ۸ دی-۱۳۹۲ در ۱۶:۳۴ #

    سلام من تا حالا از خمیر فندانت برای کاور کردن کیک استفاده نکردم میخواستم ببینم خشک نمیشه یا چی کار کنیم که تازه بمونه.متشکرم.

    • ♥ نیلوفر بانو ۸ دی-۱۳۹۲ در ۲۱:۴۵ #

      لادن جان منظور از خشک شدن این بود که خودش رو میگیره و راحت نمیشه بهش فرم داد ، شما برای تزیین کیک استفاده کن مشکلی نداره ، بافتش جوریه که تو دهن آب میشه ، میتونی اول با تزیین کاپ کیک شروع کنی تا بافت و مزه اش دستت بیاد عزیزم :)

  2. erfan ۲۷ شهریور-۱۳۹۲ در ۱۹:۳۸ #

    lمر30 که این خمیر را یاد دادید

    • ♥ نیلوفر بانو ۲۷ شهریور-۱۳۹۲ در ۲۰:۱۱ #

      خواهش میکنم :)

پاسخ دهید