خمیر مارسیپان تزئین کیک

 

خمیر تزئینی کیک مارزیپان

 

بادام شیرین یا بادام زمینی 500 گرم  .  پودر قند 500 گرم  .  شربت یا عسل 1/2 لیوان

اسانس بادام تلخ 2 قاشق چایخوری  .  رنگ مجاز خوراکی به مقدار دلخواه

 

خمیر مارسیپان 

 

طرز تهیه : بادام ها را درون آب جوش بریزید و 5 دقیقه صبر کنید سپس پوست آنها را جدا نمائید ، بادام های پوست گرفته و سفید را کاملا خشک کنید.

 

خمیر مارسیپان

 

بادام ها را با میکسر بزنید یا چرخ کنید تا بصورت خمیر یکدستی درآید سپس پودر قند و اسانس بادام تلخ را اضافه نمائید و مجدد بزنید تا کاملا مخلوط شوند.

 

خمیر مارسیپان

 

پس از مخلوط شدن پودر قند و بادام و یکدست شدن انها باید مخلوط عسل در نصف فنجان آب جوش را اضافه کنید ، پس از اضافه کردن با دست خمیر را خارج کنید و کمی ورز دهید تا آماده شود.

 

خمیر مارسیپان

 

خمیر مارزیپان را میتوانید با رنگ های مجاز خوراکی به رنگ های دلخواه در آورید ؛ خمیر را تا زمان مصرف ( تزئین روی کیک ) درون کیسه فریزر نگهداری نمائید و بهتر است برای جلوگیری از خشک شدن خمیر ان را داخل یخچال قرار دهید و در کمتر از چند روز مصرف کنید.

 

این خمیر را مبتوانید هم برای پوشش کامل کیک استفاده کنید یا اینکه روی کیک را با خمیر فوندانت پوشش دهید سپس با خمیر مارزیپان بخش های تزیینی کوچک روی کیک را آماده کنید.