آموزش تهیه خلال پوست پرتقال

۳۴,۰۲۵ بازدید

 

خلال پرتقال

 

خلال پوست پرتقال

 

خلال پوست پرتقال برای تزیین انواع دسر ، تزیین برنج ، طعم دار کردن کیک و شیرینی و … کاربرد دارد ، با استفاده از این آموزش خلال پوست پرتقالی خوشرنگی تهیه کنید و تلخی پوست پرتقال را نیز بگیرید.

 

 خلال پرتقال

 

پوست پرتقال را از گوشت ان جدا کنید ، سعی کنید تا جایی که امکان دارد سفیدی بر روی پوست باقی نماند ، پوست پرتقال را به صورت نوارهای باریکی برش بزنید ؛ داخل قابلمه ای آب بریزید و روی حرارت قرار دهید تا به جوش بیاید.

 

خلال های پوست پرتقال را در اب در حال جوشیدن بریزید و 10 دقیقه صبر کنید سپس با اب سرد ابکشی کنید ، مراحل جوشاندن و آبکشی را 2 بار دیگر تکرار  کنید تا تلخی پوست پرتقال کامل گرفته شود سپس کناری قرار دهید تا خشک شود.

 

شبکه های اجتماعی

برای دریافت بروزرسانی ها عضو خبرنامه ما شوید.

, , , , ,

۲ دیدگاه برای آموزش تهیه خلال پوست پرتقال

  1. سارا ۲۸ تیر-۱۳۹۳ در ۱۸:۰۵ #

    دستتون درد نکنه خیلی عالی بود

  2. مژگان ۱۸ بهمن-۱۳۹۲ در ۱۱:۴۸ #

    عالی بود .

پاسخ دهید