خواص آب انار
آب انار براي پيشگيري از سرطان مفيد است ، سلامت قلب را بهبود ميبخشد و قدرت جنسي را تقويت میکند ، انار از نظر طب قديم ايران ميوه ای سرد و مرطوب و قابض است ، آب و پوست انار نیز دارای خاصیت سردی و تری میباشد.
آب انار خون ساز بوده و خون را تصفيه ميکند و براي سالمندان بهترين داروی تقويت کليه هاست ، اب انار رنگ صورت را شاداب ميکند و شادي بخش و مفرح است ، صدا را باز کرده و گرفتگي انرا برطرف ميکند ، آب انار مقوي قلب و معده میباشد.
آب انار همچنين ميتواند چربيهاي اطراف معده و شکم را در افراد چاق کاهش دهد و سرعت نشکيل سلولهاي چربي در اطراف شکم در افرادي که آب انار مصرف ميکنند کاهش مييابد.
نوشيدن روزانه آب انار ميتواند با پايين آوردن فشار خون و کاهش ميزان هورمون استرس ، تنشها و آشفتگي ها را کم کند ، آب انار چربي خون و فشار خون را پايين میاورد و خطر بروز حملات قلبي ، سکته مغزي و بيماري کليوي نیز با مصرف اب انار به ميزان قابل توجهي کاهش پيدا ميکند.
آب انار به خاطر داشتن مقادير فراواني آنتي اکسيدان تأثير فوقالعادهاي بر خنثي سازي سرطان های ناشي از راديکالهاي آزاد دارد ، اين ميوه ميتواند در پيشگيري از سرطان پوست و سينه موثر باشد و مصرف آب انار روند رشد سلولهاي سرطان پروستات را نیز کاهش ميدهد.
ميوههاي قرمز داراي آب و دانه به طور طبيعي يک نوع ماده شيميايي به نام اسيد الاژيک توليد ميکنند که براي جلوگيري از رشد سلولهاي سرطان در بافتها مفيد میباشد.
ميزان آنتي اکسيدان آب انار که به فنوليک موسوم است از انواع چاي سبز و زيتون سياه نيز به مراتب بيشتر است و بر اساس پژوهش محققان آب انار دست کم 20 درصد بيش از ديگر آب ميوهها داراي خواص آنتي اکسيدانی میباشد.
نوشيدن روزانه يک ليوان آب انار از ايجاد کلسترول بد پيشگيري کند و سرخرگها را تميز نگه دارد و احتمال حملات قلبي و سکته مغزي را کاهش دهد ، آب انار بدلیل خاصیت خون سازی مزاياي بسيار زيادي براي بيماران کليوي به خصوص بيماران دياليزی دارد.
آب انار شامل بالاترين سطوح آنتي اکسيدان پلي فنول است و قادر به کاهش تخريب سلولها به وسيله ايجاد راديکالهاي آزاد ميشود ، افرادی که هفتهاي 3 بار نصف فنجان آب انار مصرف کنند نسبت به سايرين کمتر دچارالتهاب وعفونت در خون خود میشوند و تاکنون هيچ نوشيدني ديگري خاصيت عفونت زدایی انار را نداشته است.
نکته : برای پاکسازی روده ها انار را با هسته ان بخورید ، خاصیت اب انار و خود انار تفاوتی ندارد ، بهتر است انار تازه مصرف کنید ، اب انارهای موجود در بازار اغلب از میزان زیادی اب و شکر و میزان کمتری عصاره انار تشکیل شده است.
دیدگاه های ثبت شده
سلام علیکم . از زحمات شما سپاسگزارم . مطالبتان بسیار عالی است . دعای خیر ما بدرقه راه زندگیتان .
عالی بود
عالی بود . متشكرم
خواهش میکنم مریم جان 🙂
سلام . خیلی مطالبتون جالب بود . واقعا زحمت کشیدی . مر30 . به وب منم سری بزن . بای
ممنون پریا جان ؛ حتما عزیزم 🙂