آموزش آشپزی با
ایران کوک

دسته بندی: نشاسته

صبا

تارت میوه ای

فصل تابستون با میوه های رنگی  فرصت خوبیه برای درست کردن دسر و کیک و کوکی های متنوع با طعم های بهشتی. تارتلت های رنگی هم یکی از اون دسرها و میان وعده های خوشمزه ای هستن که طعم بهشت میدن و با کراست نان تارتلت و فراستینگ خامه شیرعسلی و میوه های فصل درست […]

  • ۱۰,۰۷۱ بازدید
  • 4
    (14)
  • ۰ دیدگاه

حدیث حیدری

طرز تهیه راحت الحلقوم

اگه به دنبال شیرینی های راحت و باب دندون هستید قطعا باید راحت الحلقوم  رو توی لیست خودتون قرار بدید. این شیرینی خوشمزه کنار یک استکان چای می تونه برای عصرانه یا افطاری ماه رمضان خیلی عالی باشه و طعمی ماندگار بسازه. این شیرینی با اسم های دیگه ای مثل باسلوق یا نرمک هم شناخته […]

  • ۶۱,۹۷۰ بازدید
  • 4.5
    (79)
  • ۳ دیدگاه

سرآشپز بانو

لوکوم شیر

طرز تهیه لوکوم شیر رو از دست ندید. چون واقعا خوشمزه و عالی هست. اصل این دسر مربوط میشه به کشور ترکیه و یه جورایی معادل با همون راحت الحلقوم خودمونه. واقعا هم لوکوم بافتی نرم و لطیف داره و باب طبع هر سن و سالی هست. یکی از نکات جذاب در این دسر اینه […]

  • ۴۱,۶۸۳ بازدید
  • 3.5
    (76)
  • ۰ دیدگاه

صبا

بستنی چوبی خانگی با روکش شکلاتی

بستنی یکی از خوشمزه ترین دسرهای خنک تابستونیه. با این که میشه انواع مختلف بستنی رو به عنوان به دسر خوشمزه و همه پسند در تمام فصل های سال درست کرد، اما خوردن بستنی تو فصل گرما خیلی دلچسب تره. مخصوصا این که شما می تونید انواع بستنی تابستونی رو با میوه های تابستونی درست […]

  • ۲۴,۷۳۴ بازدید
  • 4.2
    (40)
  • ۰ دیدگاه

صبا

طرز تهیه فالوده کرمانی خانگی

فالوده از دسرهای سنتی ما ایرانی هاست که به یخ در بهشت شباهت زیادی داره. حتما می دونید که فالوده در اصل پالوده بوده و بعد از حمله ی اعراب به اسم فالوده تبدیل شده. این دسر یخی از رشته های باریک نشاسته به همراه شربت خوشمزه درست میشه و معمولا با یه چاشنی اضافه […]

  • ۶۴,۷۶۰ بازدید
  • 3.8
    (138)
  • ۰ دیدگاه

صبا

طرز تهیه باسلوق ژله ای

شیرینی های ژله ای از شیرینی های خوشمزه و خوش خوراکی هستن که معمولا تو جشن ها و مراسم مختلف مثل عید، چهارشنبه سوری و شب یلدا سر میز ما ایرانی ها وجود دارن. تو آجیل های مناسبتی ما ایرانی ها هم باسلوق وجود داره که همه طرفدارشن. حالا هم که نزدیک چهارشنبه سوری و […]

  • ۱۱۲,۱۸۷ بازدید
  • 3.8
    (176)
  • ۰ دیدگاه

شیرین

طرز تهیه مسقطی لاری

یکی از مهم ترین کارهایی که در سفر به استان فارس باید انجام داد، خرید مسقطی لاری هست. بعد از این که این شیرینی خوشمزه از کشور عمان به خلیج فارس و شهر لار اومد، تهیه مسقطی لاری در شیراز و کلا استان فارس از خیلی سال پیش انجام و روز به روز به طرفدارهاش […]

  • ۳۴,۴۲۰ بازدید
  • 4
    (55)
  • ۰ دیدگاه

شیرین

طرز تهیه مشکوفی

مشکوفی که به دنت خانگی ، دنت زعفرانی و حتی مشکافی هم معروفه یه جور دسر سنتی و محلی ایرانی و در اصل مازندرانی به حساب میاد. معمولا در ماه رمضان و خصوصا برای افطاری ها سرو میشه. اما در همه ایام سال حسابی می چسبه. طرز تهیه ش یه مقدار شبیه مسقطیه و طعمی […]

  • ۸۷,۷۱۳ بازدید
  • 4.2
    (144)
  • ۰ دیدگاه

شیرین

طرز تهیه حلوا نشاسته

حلوا نشاسته یه نوع خوشمزه دیگه از انواع حلوا هست که طعم و جذابیت خاصی داره. چون خودش میتونه به روش های مختلفی تهیه بشه و شکل های مختلفی به خودش بگیره. نگران نباشین. از تمام انواعش با هم صحبت می کنیم. فقط همین اول کار بگم که حلوا نشاسته شیرازی همون ترحلوا و حلوا […]

  • ۱۳۵,۳۶۵ بازدید
  • 3.5
    (193)
  • ۰ دیدگاه

سمیه

طرز تهیه فرنی بستنی

برای خارج کردن فرنی بستنی از قالب، پس از اینکه دسر به خوبی گرفت آن را از یخچال خارج کنید، لبه های دسر را با چاقوی تیز و مرطوب از دیواره جدا کنید و قالب...

  • ۳۴,۷۵۲ بازدید
  • 4.3
    (69)
  • ۰ دیدگاه

شیرین

طرز تهیه ترحلوا

تنوع در حلوا بسیار زیاد است. از حلوا تیره و حلوای هویج تا حلوای زنجبیلی و حلوای شیر خشک. اما شاید برخی ندانند که ترحلوا چیست؟ ترحلوا یا حلوای ترک دو نوع دارد که هر دو ترحلوا با آرد برنج تهیه می شوند. یکی از این دو نوع حلوا، ترحلوای شیرازی است که با نشاسته […]

  • ۸۵,۵۵۹ بازدید
  • 3.6
    (92)
  • ۰ دیدگاه

شیرین

طرز تهیه سس انبه

انبه از میوه های آلویی، گرمسیری و اصالتا هندی است که خواص و فواید جالبی دارد و با آن انواع دسر، کیک و حتی غذا میتوان طبخ کرد. اما این بار از سس انبه میخواهیم صحبت کنیم. شاید برای برخی سوال باشد که سس انبه چیست؟ یک نوع سس مخصوص غذا ها و ساندویچ های گرم […]

  • ۴۷,۵۰۲ بازدید
  • 3.8
    (23)
  • ۰ دیدگاه

سمیه

طرز تهیه سوسیس خانگی ساده

در این مطلب در ابتدای کار شما را با علت های غیر مفید بودن سوسیس – از نوع بازاری- آشنا می کنیم که متاسفانه این روزها کودکان از جمله طرفداران...سوس

  • ۱۰۷,۴۳۵ بازدید
  • 3.8
    (113)
  • ۸ دیدگاه

فاطمه

خمیر تزیینی ژلارد

دستوری که در ادامه میبینید مربوط به تهیه خمیر ژلارد هست که دوست خوب ما مادر زینب سادات با ما به اشتراک گذاشته و این دستور رو خودشون ابداع کردند. ژلارد نوعی خمیر خوراکی است که میتواند به عنوان جایگزین خمیر فوندانت در تزیین کیک استفاده شود. از خمیر ژلارد میتوان برای ساخت گل تزیینی […]

  • ۶۵,۵۹۵ بازدید
  • 3.6
    (75)
  • ۸ دیدگاه

سرآشپز بانو

چیزکیک گلابی

چیزکیک گلابی یک سورپرایز خوشمزه و عالی برای آخرین روزهای تابستان شماست. لایه اول این چیز کیک از خمیری شبیه به خمیر پای تشکیل می‌شود. بعد باید آب کمپوت گلابی گرفته شود و نصف گلابی ها مرتب روی خمیر چیده شوند. لایه بعدی لایه پنیری است که پودینگ وانیلی و پنیر خامه‌ای بخش اصلی آن را تشکیل می‌دهند.

  • ۶,۴۷۱ بازدید
  • 3.7
    (9)
  • ۰ دیدگاه

سرآشپز بانو

مسقطی

مسقطی از شیرینی‌های سنتی ایران است که طرفداران زیادی دارد. ماده اصلی این شیرینی نشاسته است که در آب حل می‌شود و همراه با شکر، گلاب، هل و گاهی زعفران پخته می‌شود تا غلیظ شود

  • ۴۹,۶۶۴ بازدید
  • 4.2
    (77)
  • ۰ دیدگاه

سرآشپز بانو

طرز تهیه تارت موس سفید با سس تمشک

تارت موس سفید با سس تمشک:فر را از قبل تا دمای 220 درجه سانتیگراد گرم کنید. برای تهیه پاستری شکلاتی، آرد، شکر، کاکائو و نمک را در یک کاسه ی متوسط مخلوط کنید ...

  • ۹,۵۷۶ بازدید
  • 4.4
    (14)
  • ۰ دیدگاه

سرآشپز بانو

طرز تهیه مسقطی انار

مسقطی انار یکی از شیرینی های سنتی ایرانی است. که به دلیل داشتن انار در مواد اولیه، یک پیشنهاد ویژه یلدایی می باشد. مسقطی انار خوشمزه را می توانید به آسانی تهیه کرده و برای مراسم شب چله از مهمان هایتان پذیرایی کنید.

  • ۴۹,۳۵۴ بازدید
  • 3.7
    (63)
  • ۲ دیدگاه

سرآشپز بانو

طرز تهیه کالباس مرغ خانگی

کالباس مرغ : برای تهیه کالباس مرغ خانگی ابتدا سینه مرغ را بکوبید یا چرخ کنید سپس داخل میکسر بریزید و قارچ و هویج و زیتون را که حلقه ای خرد کرده اید ...

  • ۱۵۲,۰۴۰ بازدید
  • 3.6
    (153)
  • ۱۶ دیدگاه

سرآشپز بانو

کوکو سیب زمینی و عدس

پنکیک سیب زمینی و عدس : عدس را که از شب قبل خیس داده اید با 3 لیوان آب داخل قابلمه بریزید و بپزید تا آب ان تمام شود ...

  • ۶۴,۲۸۰ بازدید
  • 4.2
    (48)
  • ۱۲ دیدگاه

سرآشپز بانو

طرز تهیه مسقطی زعفرانی

مایه اولیه مسقطی زعفرانی را روی حرارت ملایم قرار دهید و شکر را به آن اضافه کنید و مدام هم بزنید تا مایه یکدست و فرنی شکلی حاصل شود....

  • ۳۲۶,۹۴۷ بازدید
  • 3.6
    (543)
  • ۲۶ دیدگاه

سرآشپز بانو

طرز تهیه سس سیر

سس سیر = نشاسته را درون اب سرد حل کنید و قابلمه را روی حرارت ملایم قرار دهید و نشاسته حل شده ...

  • ۵۷,۱۷۲ بازدید
  • 3.8
    (26)
  • ۱ دیدگاه

سرآشپز بانو

طرز تهیه پودینگ نشاسته زعفرانی

پودینگ‌ نوعی دسر است که برای تهیه آن از شیر، شکر، نشاسته ذرت، تخم‌مرغ و میوه‌های مختلف استفاده می‌شود. پودینگ‌ها از جمله دسرهای پرطرفدار بین‌المللی هستند زیرا علاوه بر داشتن طعم‌های متنوع و خوشمزه، طرز تهیه آسانی نیز دارند. در آشپزی مدرن انواع پودینگ‌ها از پودینگ شکلاتی و پودینگ وانیلی گرفته تا پودینگ‌های میوه‌ای درست […]

  • ۱۰۷,۳۵۴ بازدید
  • 4.3
    (34)
  • ۱۲ دیدگاه

سرآشپز بانو

طرز تهیه پودینگ موز

پودینگ‌ها، از جمله خوراکی‌های خوشمزه و جذابی هستند که هم به عنوان دسر و هم غذای اصلی سرو می‌شوند. پودینگ‌ها اغلب ترکیبی از شیر و شکر هستند که با دیگر مواد طعم‌دهنده مخلوط می‌شوند. همچنین برای ایجاد حالت ژله‌ای و اتصال مواد داخل پودینگ‌ها از پودر ژلاتین، تخم‌مرغ و نشاسته ذرت استفاده می‌شود. پودینگ‌ها دارای […]

  • ۱۱۳,۱۴۷ بازدید
  • 3.4
    (64)
  • ۴ دیدگاه