آموزش آشپزی با
ایران کوک

دسته بندی: زرشک

سرآشپز بانو

طرز تهیه خورشت قیمه زرشک

خورشت قیمه، یکی از خورشت‌های لذیذ و اصیل ایرانی است که زینت‌بخش سفره‌های ما ایرانی‌ها در بیشتر مهمانی‌هاست. این خورشت خوشمزه به روش‌های مختلف پخته می‌شود و از مواد اولیه متنوعی نیز در آن استفاده می‌شود. قیمه نثار، قیمه بادمجان، قیمه سیب‌زمینی، قیمه زرشک و قیمه کدو از انواع مختلف خورشت قیمه هستند که توسط […]

  • ۴,۶۵۹ بازدید
  • 3.5
    (4)
  • ۰ دیدگاه

حدیث حیدری

ته چین اسفناج

خانم های عزیز و کدبانو آیا تا حالا اسم ته چین اسفناج رو شنیدید؟ بله درست متوجه شدید! خیال نکنید ته چین فقط ته چین مرغ یا ته چین گوشت هست و نمیشه این غذا رو به شکل گیاهی و خوشمزه تهیه کرد. ایران کوک قبلا هم به فکر وگان های عزیز بوده و ته […]

  • ۸,۶۳۶ بازدید
  • 3.3
    (9)
  • ۰ دیدگاه

سرآشپز بانو

ته چین گوشت

ته چین گوشت یه غذای باب میل افراد خوش اشتها است و هر کسی می تونه با توجه به سلیقه خودش انواع مختلف اون رو درست بکنه و ازش لذت ببره. به خاطر ظاهر شیک، ته چین معمولاً یکی از غذاهای مهمانی های ما ایرانی هاست. بر خلاف تصور افراد که فکر می کنند ته […]

  • ۱۸,۹۴۳ بازدید
  • 4.2
    (32)
  • ۰ دیدگاه

صبا

طرز تهیه بلدرچین پلو

گوشت بلدرچین خیلی پر خاصیته و خوردن اون برای همه افراد مخصوصا افراد بیمار، بچه ها و سالمندان توصیه میشه. از اونجایی که این پرنده های کوچیک جنب و جوششون زیاده، گلیکوژن زیادی در بافت ماهیچه هاشون ذخیره میشه که گوشتشون رو لذیذ و پر خاصیت می کنه. بافت بدنشون هم طوریه که بعد از […]

  • ۴۰,۶۱۰ بازدید
  • 3.6
    (43)
  • ۲ دیدگاه

سرآشپز بانو

مانی پلو

در تهیه مانی پلو از لپه، رشته پلویی، زرشک و کشمش استفاده میشود. معمولاً همراه این غذا گوشت یا گاهی مرغ تفت داده شده با پیاز استفاده میشود.

  • ۹۴,۷۵۹ بازدید
  • 3.8
    (119)
  • ۰ دیدگاه

سرآشپز بانو

سالاد مرغ پاییزی

سالاد مرغ پاییزی غذایی سبک و لذیذ است که به ویژه در فصل پاییز میتواند سفره های شما را رنگین کند. زرشک قرمز، کاهوی سبز، گردوی طلایی و گلابی زرد جلوه بسیار زیبایی به سالاد مرغ پاییزی میدهند.

  • ۳۴,۸۲۶ بازدید
  • 3.6
    (41)
  • ۰ دیدگاه

سرآشپز بانو

فیله ماهی با تمر هندی

ماهی با سس تمر هندی ترکیب فوق‌العاده‌ای است که می‌توانید آن را برای شب عید همراه با سبزی پلو تهیه کنید و در کنار خانواده از آن لذت ببرید. مخلوطی از تمرهندی، زرشک و پیاز داغ روی فیله‌های ماهی کشیده می‌شود و سپس ماهی در فر قرار می‌گیرد.

  • ۲۰,۴۶۸ بازدید
  • 3.9
    (20)
  • ۰ دیدگاه

سرآشپز بانو

طرز تهیه ته چین ساده

ته چین ساده: برنج را با چند لیوان آب و مقداری نمک داخل قابلمه و روی حرارت قرار دهید تا بجوشد سپس با آب ولرم آبکشی...

  • ۴۹۹,۹۰۹ بازدید
  • 3.8
    (1090)
  • ۴۷ دیدگاه

سرآشپز بانو

خورش مرغ آلو

آلوها را 2 ساعت قبل از شروع به آشپزی خیس کنید. پیازها را بسیار ریز و به صورت نگینی خرد کنید. در یک قابلمه مقداری روغن بریزید و ...

  • ۱۴۷,۵۱۶ بازدید
  • 0
    (0)
  • ۴ دیدگاه

سرآشپز بانو

طرز تهیه مرصع پلو

تهیه مرصع پلوی مجلسی کار دشواری نیست و تنها به کمی حوصله نیاز است تا مواد مختلف را جداگانه آماده کرد. با توجه به پرطرفدار بودن این غذای خوشمزه قصد داریم ...

  • ۱۹۴,۲۷۸ بازدید
  • 3.6
    (335)
  • ۱ دیدگاه

سرآشپز بانو

طرز تهیه قیمه نثار

طرز تهیه پلو قیمه نثار سنتی مجلسی : پیازها را خرد کنید و با مقداری روغن تفت دهید تا نرم شوند سپس گوشت ...

  • ۲۵۶,۹۵۹ بازدید
  • 3.6
    (600)
  • ۲۲ دیدگاه

سرآشپز بانو

طرز تهیه ته چین در فر

همچنین می توان تهچین در فر یا بدو ن فر آماده کرد پس از این نظر هیچ محدودیتی نیست و اگر نکات تهیه تهچین مرغ یا هر نوع دیگر را رعایت کنید می توانید ته چینی خوشمزه در حد تهچین رستورانی سرو کنید.....

  • ۱۰۲,۷۴۴ بازدید
  • 3.8
    (115)
  • ۱۴ دیدگاه

سرآشپز بانو

طرز تهیه زرشک پلو با مرغ

زرشک پلو با مرغ مجلسی را میتوانید در مراسم های مختلف سرو کنید. در ایام عید نوروز معمولا مهمانی های زیادی بر پا میشوند و از این رو دنبال غذاهای مجلسی مثل زرشک پلو با مرغ هستیم.

  • ۲۸۵,۶۳۹ بازدید
  • 3.7
    (416)
  • ۳۰ دیدگاه

سرآشپز بانو

کتلت سیب زمینی شکم پر

کتلت، جزو غذاهای خوشمزه و محبوبی است که گه‌گاهی عطر آن در همه خانه‌های ایرانی می‌پیچد. معروف‌ترین نوع کتلت نیز کتلت سیب‌زمینی است و هر کدام از مادربزرگ‌های ما، دستور پخت و فرمول خاص خودشان را برای پخت آن دارند. یکی از مزایای پخت انواع کتلت این است که هرکسی با توجه به ذائقه خودش […]

  • ۸۶,۹۷۸ بازدید
  • 4
    (93)
  • ۱۲ دیدگاه

سرآشپز بانو

مربای زرشک

مربای زرشک = زرشک های ابکشی شده را درون ظرفی بریزید و حدود 300 گرم از شکرها را لابلای زرشک ها بپاشید ...

  • ۱۴۷,۹۷۵ بازدید
  • 3.6
    (235)
  • ۱۴ دیدگاه

سرآشپز بانو

طرز تهیه ته چین مرغ

ته چین مرغ : برنج را با تخم مرغ ها ، ماست چکیده ، 2 قاشق غذاخوری زعفران دم کرده و نصف روغن خوب مخلوط کنید ...

  • ۷۳۱,۵۶۶ بازدید
  • 3.6
    (1336)
  • ۳۸ دیدگاه

سرآشپز بانو

طرز تهیه کوکو سبزی

کوکو سبزی با زرشک و مغز گردو حرف نداره. برای نوروز میتونید کوکو سبزی رو به تنهایی یا کنار سبزی پلو درست کنید حالا چه با ماهی و چه بی ماهی. انتخاب با شما با سلیقه هاست.

  • ۲۷۵,۵۹۱ بازدید
  • 3.6
    (322)
  • ۱۸ دیدگاه