آموزش آشپزی با
ایران کوک

دسته بندی: رب انار

حدیث حیدری

قنبر پلو شیرازی

 قنبر پلو یک غذای قدیمی شیراز است که در کل استان فارس نیز آن را می پزند. توی این غذا از گوشت چرخ کرده، گردو، کشمش، شیره انگور، رب انار و زعفران استفاده میشه که هم طعم فوق العاده ای به غذا می دهند و هم ظاهر اون را بسیار خوش آب و رنگ می […]

  • ۸,۱۸۱ بازدید
  • 5
    (8)
  • ۰ دیدگاه

سپیده

ترش واش

این مطلب برای عاشقان غذاهای شمالی مثل خورش ملاقورمه شمالی، خورش سیر انار و خورشت ناردون و دوستداران خطه سر سبز گیلان هست. در این مطلب طرز تهیه خورش ترش واش یا آبکی خورش رو بهتون آموزش میدم. باید اعتراف کنم ترش واش یکی از خوشمزه ترین غذاهای روی زمینه. بعد از یک بار امتحان […]

  • ۴۰,۶۰۸ بازدید
  • 4.2
    (70)
  • ۱ دیدگاه

سپیده

طرز تهیه کوفته بلغور

احتمالاً هر وقت اسم کوفته به گوشتون میخوره یاد کوفته تبریزی می افتید که یکی از بهترین و خوش طعم ترین غذاهای اصیل ایرانی است. اما من در اینجا قصد دارم یک کوفته هیجان انگیز دیگه رو بهتون معرفی کنم به اسم کوفته بلغور. ماده اصلی تشکیل دهنده این کوفته، همون طور که از اسمش […]

  • ۲۶,۸۲۲ بازدید
  • 3.6
    (23)
  • ۳ دیدگاه

شیرین

طرز تهیه سبزی فسنجان

سبزی فسنجان یه غذای محلی خیلی خوشمزه ست که بیشتر در استان مازندران و شرق استان گیلان تهیه میشه. اگه اهل اون منطقه نباشین حتما براتون سوال شده که سبزی فسنجان چیست یا چطوری میشه تهیه ش کرد. خب سبزی فسنجان غذای محلی مشابه با اناربیج گیلانی هست. بیشتر وقت ها این دو غذا رو […]

  • ۱۹,۹۲۹ بازدید
  • 3.8
    (26)
  • ۰ دیدگاه

شیرین

طرز تهیه گمج کباب

با گمج کباب گیلانی آشنا هستین؟ تا حالا امتحانش کردین؟ گمج کباب گیلان یه غذای خوش طعم و سالمه که در گمج تهیه میشه. حالا گمج چی هست؟ گمج به یک نوع ظرف سفالی گفته میشه که غذا رو خیلی آروم می پزه و طعمی عالی بهش میده. غذاهایی مثل خورشت فسنجون یا باقلا قاتق […]

  • ۲۰,۸۵۸ بازدید
  • 4.5
    (21)
  • ۰ دیدگاه

شیرین

طرز تهیه آب پیازی

حتما شما هم براتون سوال شده که آب ترشی یا آب پیازی مال کجاست و غذای کدوم منطقه هست! درسته؟ خب در واقع آب پیازی غذای استان خوزستان هست و بیشتر اون رو به اسم آب پیازی دزفول یا آب پیازی شوشتری هم می شناسن. اما آب پیازی بختیاری هم هست و میشه گفت اکثر […]

  • ۲۴,۰۳۶ بازدید
  • 3.5
    (25)
  • ۲ دیدگاه

سمیه

طرز تهیه خورشت انار مسما

در ادامه می خواهیم روش تهیه خورش انار مسما مجلسی مخصوص شب یلدا را یاد بگیریم؛ امیدواریم از تهیه و خوردن این غذای پاییزی لذت ببرید...

  • ۳۷,۶۸۹ بازدید
  • 3.6
    (53)
  • ۰ دیدگاه

سرآشپز بانو

فسنجان مجلسی

فسنجون مجلسی با فیله مرغ و تزیین دونه های انار یه گزینه عالیه که میتونید با خیال راحت برای مهمونی شب چله یا عید نوروز درست کنید چون همه بدون شک دوستش دارن.

  • ۱۵۸,۸۹۵ بازدید
  • 3.5
    (141)
  • ۷ دیدگاه

سرآشپز بانو

طرز تهیه خورشت فسنجان با مرغ

خورشت فسنجان با مرغ رایج ترین شکل فسنجان ایرانی است. البته قبلاً طرز تهیه فسنجان را در سایت ایران کوک داشتیم. ولی این یک دستور جدید هست که کمی با قبلی تفاوت دارد. به عنوان مثال در این دستور پیاز خرد نشده و رنده شده و در ضمن این فسنجان ترش هست. این خورشت خوشمزه […]

  • ۱۱۹,۲۷۶ بازدید
  • 3.6
    (140)
  • ۱ دیدگاه

سرآشپز بانو

سالاد اسفناج و انار

سالاد انار و اسفناج هیچ چیزی از خاصیت، زیبایی و طعم کم ندارد. شاید بهترین سالاد در منوی شام شب یلدا همین سالاد بی نظیر باشد. گردو و روغن زیتون از دیگر مواد پر خاصیت در این سالاد یلدایی هستند.

  • ۶۴,۹۵۸ بازدید
  • 3.5
    (43)
  • ۴ دیدگاه

سرآشپز بانو

طرز تهیه خورشت اناربیج گیلان

اگه دوست دارید برای شب چله غذای شمالی درست کنید، خورشت اناربیج رو از دست ندید. در تهیه این خورشت از گردو، رب انار، آب انار و سبزی محلی استفاده میشه.

  • ۷۳,۵۳۰ بازدید
  • 3.9
    (65)
  • ۰ دیدگاه

سرآشپز بانو

جوجه ترش

از ترکیب رب انار، گردو، ماست و زعفران سسی ترش با طعمی عالی به دست می آید و مرغ خرد شده با چند ساعت ماندن و خیس خوردن در این سس طعم دار میشود و بافتی ترد و عالی پیدا میکند. کباب کردن جوجه ترش میتواند خیلی ساده و آسان در منزل انجام شود. حتما نیاز به منقل و فر نیست.

  • ۷۵,۶۲۹ بازدید
  • 4.3
    (71)
  • ۰ دیدگاه

سرآشپز بانو

پای گوشت لبنانی

پای گوشت لبنانی شبیه یک پیتزای ساده بدون پنیر است. مایه گوشتی روی پای خیلی ساده و از تفت دادن پیاز، گوشت، گوجه، رب انار و ادویه‌جات مختلف تهیه می‌شود. مقدار ادویه‌ها را می‌توانید به دلخواه تغییر دهید و رب انار را هم می‌توانید با رب گوجه جایگزین کنید.

  • ۲۲,۲۸۰ بازدید
  • 4.1
    (21)
  • ۰ دیدگاه

سرآشپز بانو

سینه مرغ بریان با سس انار

سینه مرغ بریان با سس انار، انتخابی فوق العاده خوشمزه و لذیذ برای شام شب یلداست. این مرغ خوشمزه در نیم ساعت آماده می شود، و ...

  • ۳۷,۵۷۲ بازدید
  • 4
    (98)
  • ۳ دیدگاه

سرآشپز بانو

طرز تهیه خورشت ناردون

این غذا که به جوجه ناردونی، خورشت اناردون و یا خورشت انار دانه نیز معروفه، در بین پیشنهادهای شب یلدا پیشنهادی بی نظیره. در یک کلام شامی مناسب، خوش طعم و خوش رنگ برای شب یلداست.

  • ۱۱۸,۲۳۷ بازدید
  • 4
    (232)
  • ۲۳ دیدگاه

سرآشپز بانو

طرز تهیه شش انداز

در این مطلب قصد آموزش انواع شش انداز عید نوروز و چهارشنبه سوری را داریم و در حین آموزش درباره فواید و خواص هر نوع از شش انداز خواهیم گفت...

  • ۱۷۹,۹۱۷ بازدید
  • 3.8
    (327)
  • ۲۵ دیدگاه

سرآشپز بانو

طرز تهیه مرغ ترش

مرغ را به چند تکه تقسیم کنید. 4 قاشق روغن کف تابه بریزید و پیاز را درون آن سرخ کنید تا ...

  • ۱۲۸,۷۹۶ بازدید
  • 3.4
    (169)
  • ۸ دیدگاه

سرآشپز بانو

طرز تهیه خورش کرفس و لوبیا

طرز تهیه خورش کرفس و لوبیا : ساقه های کرفس را بشویید و خرد کنید ، داخل قابلمه کمی روغن بریزید و کرفس های خرد شده را 10 دقیقه ...

  • ۱۱۴,۳۵۷ بازدید
  • 3.8
    (180)
  • ۱۰ دیدگاه

سرآشپز بانو

طرز تهیه بادمجان کبابی

زمانی که مواد میانی بادمجان کبابی آماده شد به وسیله قاشقی کوچک داخل بادمجان ها را پر کنید و آن ها را در تابه بچینید و روی شعله قرار دهید تا برای زمان سرو گرم شود...

  • ۱۱۸,۰۸۵ بازدید
  • 3.3
    (53)
  • ۵ دیدگاه

سرآشپز بانو

طرز تهیه مرغ شکم پر

مرغ شکم پر ، یکی از غذاهای سنتی و همچنین مجلسی ایرانی است. این غذای لذیذ و پر طرفدار، بر پایه مرغ می باشد که درون آن با مواد خوشمزه ای که ارزش غذایی بالایی نیز دارند پر می شود. مرغ شکم پر مجلسی که در میهمانی ها و مجالس، همراه با پلو زعفرانی و […]

  • ۵۶۹,۳۶۵ بازدید
  • 3.5
    (758)
  • ۳۲ دیدگاه

سرآشپز بانو

طرز تهیه آش ترش مازندران

شمال کشورمان علاوه بر طبیعت سرسبز و جذاب، غذاهای محلی فوق‌العاده‌ای نیز دارد. البته رب انار پایه ثابت بیشتر غذاهای مازندرانی و شمالی است و به همین دلیل بیشتر آن‌ها طعمی ملس دارند. قبلا انواع غذاهای معروف شمالی مثل خورشت ناردون، خورشت انارمسما، بادمجان کبابی و ترش واش را در ایران کوک آموزش داده‌ایم که […]

  • ۱۲۳,۱۷۴ بازدید
  • 3.3
    (80)
  • ۱۴ دیدگاه

سرآشپز بانو

طرز تهیه کباب ترش ( گیلان )

کباب ترش، یکی از غذاهای محلی معروف و پرطرفدار خطه شمال کشورمان است که طعمی متفاوت و خاص در مقایسه با کباب‌های مرسوم ایرانی دارد. این کباب خوشمزه، انتخابی عالی برای افرادی است که به دنبال تنوع در رژیم غذایی‌شان و طعم‌های جدید هستند. در تهیه کباب ترش مانند اغلب غذاهای شمالی از رب انار، […]

  • ۱۵۱,۱۳۰ بازدید
  • 3.9
    (142)
  • ۶ دیدگاه

سرآشپز بانو

طرز تهیه خورشت انار

خورشت انار : گشت را به صورت قيمه‌اي ریز کرده و با كمي پياز سرخ كنيد ، مغز گردوها را چرخ كنيد و با دانه انار و رب انار بجوشانید سپس سبزي ها را تفت دهید ...

  • ۲۸,۳۱۵ بازدید
  • 5
    (21)
  • ۴ دیدگاه

سرآشپز بانو

طرز تهیه زیتون پرورده

زیتون پرورده شمال : رب انار ، گردو ، روغن زیتون ، سبزی های محلی و دانه انار خشکیده ، بهتر است دانه انار و رب را از شمال خریداری کنید تا طعم واقعی را بچشید ...

  • ۹۳,۵۵۷ بازدید
  • 3.8
    (79)
  • ۱۱ دیدگاه