آموزش آشپزی با
ایران کوک

دسته بندی: آجیل

صبا

معجون گرانولا

معجون یه میان وعده و یا گاها صبحانه ی مقویه که مواد اصلی اون رو انواع مغز آجیل، میوه ها و مواد گرم مثل موز و گردو و خرما تشکیل میدن. درست کردن معجون تا حدودی سلیقه ایه و میشه مواد اولیه ی اون رو به دلخواه کم و زیاد کرد. اما غالبا از مواد […]

  • ۵,۵۴۵ بازدید
  • 4.6
    (9)
  • ۰ دیدگاه

صبا

طرز تهیه بسبوسه

امروز می خوایم یکی از معروف ترین شیرینی های عربی رو بهتون معرفی کنیم؛ بسبوسه از شیرینی های مصریه که معمولا به عنوان دسر یا میان وعده سرو میشه. بافت این شیرینی خیلی شبیه به بافت کیکه و در دسته ی شیرینی ها و کیک های خیس قرار می گیره. درست کردن بسبوسه چند مرحله […]

  • ۲۶,۶۰۲ بازدید
  • 3.9
    (47)
  • ۰ دیدگاه

شیرین

طرز تهیه سان شاین

میدونم ممکنه که براتون سوال شده باشه: سان شاین چیست یا اصلا سان شاین یعنی چه؟ پس بدون مقدمه میرم سر اصل مطلب! سان شاين یا sunshine یه نوع دسر هیجان انگیزه که توی کافی شاپ ها به شدت پر طرفداره. در واقع دسری رنگارنگه که از لایه های بستنی و ژله تهیه میشه. درست […]

  • ۴۴,۶۹۸ بازدید
  • 4.2
    (32)
  • ۰ دیدگاه

شیرین

طرز تهیه ژله آجیلی مجلسی

شاید شما هم این روز ها اسم ژله آجیلی، ژله با مغزیجات و یا ژله با مغز آجیل زیاد به گوشتان خورده باشد. این دسر که تقریبا جدید است نوع دیگری از ژله ویترینی است و به سرعت طرفداران زیادی هم پیدا کرده. چون هم بسیار زیباست و هم مقوی و دوست داشتنی! ژله آجیلی […]

  • ۱۶,۶۱۸ بازدید
  • 3.2
    (13)
  • ۰ دیدگاه

سرآشپز بانو

طرز تهیه آجیل پلو

برنج را بشوئید و سپس به مدت 30 دقیقه در آب خیس کنید. کره و روغن را در یک قابلمه متوسط روی حرارت قرار دهید تا داغ شوند ...

  • ۱۳,۹۰۳ بازدید
  • 3.3
    (19)
  • ۰ دیدگاه

سرآشپز بانو

طرز تهیه مسقطی زعفرانی

مایه اولیه مسقطی زعفرانی را روی حرارت ملایم قرار دهید و شکر را به آن اضافه کنید و مدام هم بزنید تا مایه یکدست و فرنی شکلی حاصل شود....

  • ۳۲۶,۹۶۸ بازدید
  • 3.6
    (543)
  • ۲۶ دیدگاه