طرز تهیه سالاد الویه ساده
سالاد الویه : برای تهیه سالاد الویه ابتدا مرغ را بپزید و پس از اینکه سرد شد با دست استخوان های مرغ را جدا و مرغ را ریش ریش یا خرد کنید ...
- ۵۳۳,۱۹۴ بازدید
- ۴۴ دیدگاه
سالاد الویه : برای تهیه سالاد الویه ابتدا مرغ را بپزید و پس از اینکه سرد شد با دست استخوان های مرغ را جدا و مرغ را ریش ریش یا خرد کنید ...
یکی از خورشت های اصیل ایرانی خورشت فسنجون است که با گردوی چرخ کرده تهیه میشود. در خورشت فسنجان، مرغ (یا اردک و گاهی گوشت قلقلی) با گردو و رب انار پخته می شود و طعمی عالی پیدا میکند. شما میتوانید با انتخاب مقدار شکر به دلخواه طعم این خورشت خوشمزه را با ذائقه خود […]
خوراک لوبیا چیتی: لوبیا چیتی را بهتر است از شب قبل خیس کنید و پس از خیس خوردن آب آن را عوض کنید تا نفخ آن به خوبی گرفته...
طرز تهیه بریانی گوشت اصفهان : گوشت گوسفند ، 1 عدد پیاز ، چند قاشق روغن مایع و 4 لیوان آب را داخل قابلمه ای بریزید و روی حرارت متوسط قرار دهید تا گوشت بپزد و نرم شود ...
همانطور که از اسم فاهیتا گوشت پیداست ماده اصلی تشکیل دهنده این غذای مکزیکی گوشت هستش. طعم و مزه این غذا خیلی عالیه. این غذا رو هم مثل تاکو مکزیکی معمولا با نون پیتا یا ترتیلا سرو می کنند، اما اگه از این نون ها در دسترستون نبود می تونید با نون باگت اون رو […]
لوه کباب یک غذای مازندرانیه که خیلی لذیذ و خوش طعمه. این غذا با استفاده از گوشت گوسفند و پیاز فراوان تهیه میشه و همین ترکیب راز خوشمزگی بینهایتش به حساب میاد. در بعضی مناطق استان به این کباب شِلِبَره هم گفته میشه و بر خلاف اسمش داخل تابه یا قابلمه آماده میشه. طرز تهیه […]
قنبر پلو یک غذای قدیمی شیراز است که در کل استان فارس نیز آن را می پزند. توی این غذا از گوشت چرخ کرده، گردو، کشمش، شیره انگور، رب انار و زعفران استفاده میشه که هم طعم فوق العاده ای به غذا می دهند و هم ظاهر اون را بسیار خوش آب و رنگ می […]
از اونجایی که سبزی گشنیز خیلی معطره، گشنیز پلو یکی از غذاهای خوش عطر و طعم به حساب میاد. به نظر میاد این پلو هم مثل کینوا مکزیکی یا تاکو یه غذا از کشور مکزیکه، مردم این کشور پلوی گشنیز رو به همراه لوبیای سیاه در شب های سال نو می پزند و اعتقاد دارند […]
انواع مختلف کوفته در میان مردم ایران و جهان وجود داره، مخصوصا اگر بحث کشور ترکیه در میان باشه این غذا جایگاه خاصی داره. بعد از آموزش غذاهای ترکیه ای مثل نخود پلو یا مانتی قصد داریم طرز تهیه کوفته ترکیه ای استانبولی رو هم آموزش بدیم. همانطور که از نام این غذا پیداست این […]
قورمه سبزی جزو غذاهای ملی و محبوب ایرانی است که گوشت جزو مواد اصلی آن محسوب میشود. گاهی برخی افراد به دلایل پزشکی از خوردن گوشت منع میشوند و فکر میکنند به همین دلیل باید خوردن خورشتهای خوشمزهای مانند قورمه سبزی را کنار بگذارند. اما نخوردن گوشت به معنی محرومیت از خوردن غذاهایی مانند قورمه […]
تهدیگ جزو خوشمزهترین و پرطرفدارترین بخشها در سفرههای ایرانیست و حتی گاهی کار به کشمش بر سر آن نیز میرسد. درباره تاریخچه تهدیگ و نحوه ورود آن به سفره ایرانی روایتهای مختلفی وجود دارد. براساس یکی از این روایتها در دوره ناصرالدین شاه خدمه مطبخ دربار با بقایمانده غذاها، شکم خود را سیر میکردند. روزی […]
برای بسیاری از ما پیش آمده غذایی را در رستوران خوردهایم و مزه آن زیر زبانمان مانده است؛ در این مواقع برای همه ما این سوال پیش میآید که ترفندهای پخت این غذا در رستوران چیست. در این مطلب میخواهیم روش تهیه قورمه سبزی رستورانی را آموزش دهیم و ببینیم رستورانها چه میکنند که قورمه […]
واویشکا به روشهای مختلف و با مواد اولیه متفاوت مانند گوشت چرخکره، گوشت مرغ و دل و جگر پخته میشود. حتی این غذا را میتوان به صورت گیاهی تهیه کرد و قارچ را جایگزین گوشت کرد. ما اینجا قصد داریم طرز واویشکا گوشت چرخکرده را آموزش دهیم که رایجترین نوع این خوراک خوشمزهست. سیبزمینی، پیاز، […]
یکی از مهمترین ویژگیهای آشپزی ایرانی، تنوع در غذاها و روشهای درست کردن آنهاست. به همین دلیل غذایی مانند خورشت قیمه را میشود با انواع مختلف مواد اولیه و به سبکهای مختلف پخت. برای مثال اگر میخواهید یک خورشت قیمه سالمتر بدون سیبزمینی یا بادمجان سرخکرده حاوی روغن فراوان درست کنید، میتوانید قیمه کدو را […]
خورشت قیمه جزو غذاهای اصیل و سنتی ایرانی است که طرفداران پروپاقرصی دارد. به دلیل محبوبیت خورشت قیمه، آن را در بسیاری از مهمانیها و دورهمیها میپزند. بعضیها ممکن است عاشق خورشت قیمه باشند اما به دلیل طولانی بودن مراحل پختش از خیرش بگذرند. ما برای این افراد یک پیشنهاد عالی داریم؛ قیمه با گوشت […]
خورشت قیمه، یکی از خورشتهای لذیذ و اصیل ایرانی است که زینتبخش سفرههای ما ایرانیها در بیشتر مهمانیهاست. این خورشت خوشمزه به روشهای مختلف پخته میشود و از مواد اولیه متنوعی نیز در آن استفاده میشود. قیمه نثار، قیمه بادمجان، قیمه سیبزمینی، قیمه زرشک و قیمه کدو از انواع مختلف خورشت قیمه هستند که توسط […]
قورمه سبزی یکی از خورشتهای اصیل و محبوب ایرانی است که قومیتهای مختلف کشورمان آن را به روشهای مختلف درست میکنند. اهالی تبریز هم نوع خاصی از این غذای اصیل را طبخ میکنند که به قورمه سبزی تبریزی شهرت دارد. از آن جایی که آشپزی کدبانوهای تبریزی حرف ندارد، خورشت قورمه سبزی آنها هم طعم […]
امروزه، رژیم غذایی گیاهخواری به یکی از رژیمهای غذایی محبوب و نسبتا پرطرفدار تبدیل شده است؛ افراد به دلایل مختلف مانند پاسداری از محیط زیست به این رژیم غذایی روی میآورند. عدهای فکر میکنند در صورت روی آوردن به گیاهخواری گزینههای انتخابی آنها در بین انواع غذاهای سنتی محدود میشود و نمیتوانند بسیاری از خورشتهای […]
سرزمین گسترده و چنداقلیم ایران سرشار از تنوع و تفاوت در همه چیز است از معماری گرفته تا غذا. این تنوع حتی شامل غذاهای ملی مانند قورمه سبزی نیز میشود و مردم هر استانی آن را به شیوهای متفاوت درست میکنند. یکی از منتفاوتترین و خوشمزهترین انواع خورشت قورمه سبزی توسط اهالی خطه گیلان پخته […]
قورمه سبزی، یکی از غذاهای سنتی و لذیذ ایرانی است که قدمتی طولانی دارد. درباره خاستگاه و محل پیدایش این خورشت خوشمزه نظرات گوناگونی وجود دارد؛ برخی محل پیدایش این غذا را استان آذربایجان میدانند. برخی نیز اعتقاد دارند این غذا منشا تهرانی دارد. به هر حال، منشا پیدایش خورشت قورمه سبزی هر استانی که […]
خورشت قیمه، یکی از خورشتهای خوشمزه و پرطرفدار ایرانی است و به دلیل محبوبیتش، پای ثابت سفره ایرانیها در عزا و عروسی است. هر کدام از قومیتها و ساکنان استانهای مختلف کشورمان نیز آن را به روشهای مختلف درست میکنند. البته همه انواع خورشت قیمه که در استانهای مختلف پخته میشوند، از نظر عطر و […]
خوردن غذاهای نذری مثل خورشت قیمه نذری با طعم و عطر خاصی که دارند همیشه لذتبخش است. البته بیشتر مواقع طرز تهیه غذاهای نذری تفاوت زیادی با روش پخت غذاهای معمول ندارد اما مزه آنها چیز دیگری است. یکی از خوشمزهترین غذاهای نذری که احتمالا آن را تا به حال نخوردهاید، خورشت قیمه نجفی یا […]
میتبال بوقلمون نوعی کوفته است که با استفاده از گوشت بوقلمون تهیه میشه، گوشت بوقلمون دارای مواد مغذی و معدنی است و امگا 3 بالایی دارد. این غذای محبوب اروپایی شبیه کله گنجشکی خودمونه و میشه اون رو با استفاده از گوشت گاو هم درست کرد. بهتره برای پخت این غذا از مواد و سبزیجات […]
کفتا کباب یا کباب کفتا یه نوع غذای گوشتیه که مردم کشورهای مراکش و لبنان درست می کنند. مردم همه کشورها علاوه بر غذاهای محلی و خاص کشور خودشون دوست دارند غذاهای ملل مختلف رو امتحان کنند، هر چه این غذاها به ذائقه شان نزدیک تر باشه؛ بیشتر مورد پسندشون قرار می گیره. ایرانی ها […]
قاتق بنه یا آب بنه یه غذای ساده و در عین حال مقویه که در استان های کرمان و خراسان جنوبی پخته میشه. بنه یا همون پسته کوهی محصول درخت ون هست که به صورت خودرو در مناطق کوهستانی رشد می کنه.بنه در مناطق مختلف یه اسم های متنوعی شناخته میشه، مثلا در غرب کشور […]
13 دسامبر در تقویم سوئد به عنوان یک جشن ملی به ثبت رسیده. مردم این کشور در این روز نان زعفرانی درست می کنند و نزدیک شدن کریسمس، جشنواره نور و روز سنت لوسیا رو جشن می گیرند. سنت لوسیا یه قدیس ایتالیاییه که در گذشته به کاتولیک های فراری کمک می رسونده. در روز […]
اسم دمی لخلاخ از کلمه عربی لخلخه گرفته شده است. لخلخه به معنی بوی خوش و انصافا هم که این غذای جنوبی بوی خوش و مطبوعی داره. برای درست کردن این دمی عربی به ماهی نیاز دارید، بومی های بوشهر معمولا این غذا رو با ماهی میدم یا شیر تهیه می کنند اما میشه اون […]
نان کندو یکی از نان های خیلی خوشمزه و محبوب عربی هستش که با مغزهای متنوعی درست میشه . شکل این نون شبیه کندو زنبور عسله و خیلی ظاهر خوبی داره. توی رسپی این نون از کره و تخم مرغ استفاده نشده از این رو ماندگاری زیادی داره. توی مغز این نون از هر چیزی […]
از آن جایی که امروزه همه افراد به دنبال داشتن اندامی متناسب هستند، در نتیجه به دنبال خوردن خوراکی های سالم مقوی و کم کالری هستند. یکی از این خوراکی های خوشمزه و کم کالری که می تونید توی وعده صبحانه میل کنید اوت میل کره بادام زمینی، موز و دانه چیا هستش. در مجموع […]
مگشت پلو یه غذای اصیل جنوبیه که می تونید با استفاده از تن ماهی تهیه کنید و لذت خوردنش رو ببرید. این غذا در اصل با استفاده از ماهی قباد درست میشه اما از اونجایی که این ماهی در دسترس همه نیست به جاش میشه از تن ماهی استفاده کرد که هم خوشمزه است و […]