[تصویر: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
]
]
[تصویر: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
]
]
[تصویر: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
]
]
ترافل فندقی شکلاتی
شکلات تخته ای 500 گرم / خامه پاستوریزه 1 لیوان / مغز فندق مقدار لازم / پودر کاکائو مقدار لازم
طرز تهیه : شکلات تخته ای را رنده کنید یا با چاقو ریز خرد کنید و داخل کاسه ای بریزید.
طرز تهیه : شکلات تخته ای را رنده کنید یا با چاقو ریز خرد کنید و داخل کاسه ای بریزید.
خامه را روی حرارت قرار دهید تا داغ شود ( نجوشد ) ، خامه را به شکلات اضافه کنید و هم بزنید تا یکدست شود.
ظرف شکلات را 1 ساعت داخل فریزر قرار دهید تا خوب سرد شود و خودش را بگیرد.
ظرف شکلات را 1 ساعت داخل فریزر قرار دهید تا خوب سرد شود و خودش را بگیرد.
با قاشق یا اسکوپ کوچک از مواد بردارید ، داخل آن 1 مغز فندق قرار دهید و سریع به شکل گرد فرم دهید.
ترافل های آماده شده را داخل پودر کاکائو بزنید و داخل یخچال بگذارید تا سرد شود سپس سرو کنید
ترافل های آماده شده را داخل پودر کاکائو بزنید و داخل یخچال بگذارید تا سرد شود سپس سرو کنید
با قاشق یا اسکوپ مقداری از مواد بردارید و داخل آن 1 مغز فندق قرار دهید و سریع به شکل گرد فرم دهید.
ترافل های آماده شده را داخل پودر کاکائو بزنید ، پس از آماده شدن ترافل ها را در یخچال قرار دهید تا سرد شوند سپس سرو کنید.
این ترافل ها در ظرف دربسته داخل یخچال تا 2 هفته قابل نگهداری است.
نکته : شکلات و خامه را روی حرارت بخار آب هم میتوانید مخلوط کنید ( بن ماری ) ، به جای فندق میتوانید از هر چیزی که دوست دارید استفاده کنید.
ترافل های آماده شده را داخل پودر کاکائو بزنید ، پس از آماده شدن ترافل ها را در یخچال قرار دهید تا سرد شوند سپس سرو کنید.
این ترافل ها در ظرف دربسته داخل یخچال تا 2 هفته قابل نگهداری است.
نکته : شکلات و خامه را روی حرارت بخار آب هم میتوانید مخلوط کنید ( بن ماری ) ، به جای فندق میتوانید از هر چیزی که دوست دارید استفاده کنید.
محال است بارانی از محبت به کسی هدیه کنی و دست های خودت خیس نشود ...