---

اطلاعیه های انجمن

سپاس » برای تشکر و قدردانی از سایر کاربران از دکمه سپاس استفاده کنید.
تصویر کاربری » تصویر کاربری خود را مطابق با عرف و قانون جمهوری اسلامی ایران انتخاب کنید.
تصویر انجمن » تصاویر نباید بیش از حد کوچک باشند تا لوگوی انجمن روی تصاویر درج شود.
مطلب جدید » هیچ یک از کاربران مجاز به کپی مطالب از سایت های دیگر حتی با درج منبع نمی باشد ، مطالب باید توسط خود کاربر ارائه شود.


کلوچه مربایی
زمان کنونی: 2016/12/04، 07:26 AM
کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان
نویسنده: Nilufar.banoo
آخرین ارسال: Nilufar.banoo
پاسخ 1
بازدید 1744

امتیاز موضوع:
  • 83 رأی - میانگین امتیازات: 3.02
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
کلوچه مربایی
#1
Exclamation 
[تصویر: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
]


کلوچه مربایی

آرد 2 و 1/2 لیوان   /   کره 110 گرم   /   زرده تخم مرغ 2 عدد   /   شیر یا آب سرد 4 قاشق غذاخوری

جوش شیرین 1/2 قاشق چایخوری   /   نمک 1/2 قاشق چایخوری   /   پودر قند 2 قاشق غذاخوری  /  مربا یا مارمالاد مقدار لازم


طرز تهیه : مواد خشک ( آرد ، نمک ، جوش شیرین ) را داخل کاسه ای بریزید و مخلوط کنید.

کره سرد را از یخچال خارج کنید و به تکه های کوچک خرد کنید ، کره را به مواد خشک اضافه کنید و با چنگال مخلوط کنید تا به شکل خرده نان شود.

در ادامه 1 زرده و آب یا شیر سرد را به مواد اضافه و با قاشق به آرامی مخلوط کنید تا خمیر خوبی بدست بیاید ( ورز ندهید ).

خمیر را به 4 قسمت تقسیم کنید و به شکل گرد فرم دهید ، خمیرها را داخل کیسه نایلونی قرار دهید و 20 دقیقه داخل فریزر بگذارید تا سرد شوند.

خمیر را از یخچال خارج کنید ، روی سطح کار آرد بپاشید و خمیر ها را به نوبت باز کنید و با لیوان به صورت گرد قالب بزنید.

داخل هر دایره خمیری 1 قاشق چایخوری مربا یا مارمالاد بریزید و خمیر را تا کنید ، لبه های خمیر با با کمی آب به هم بچسبانید.

لبه های کلوچه را با چنگال فشار دهید تا فیکس شود ، تمام کلوچه ها را به همین صورت آماده کنید.

کلوچه ها را داخل سینی قرار دهید ، 1 زرده باقی مانده را با 1 قاشق آب یا شیر مخلوط کنید و با برس روی کلوچه ها بزنید.

کلوچه ها را 10 دقیقه داخل فریزر بگذارید سپس داخل سینی بچینید و در فر با دمای 160 درجه سانتیگراد 15 - 20 دقیقه قرار دهید تا طلایی شوند.

پس از پخت کلوچه ها را از فر خارج کنید و روی آنها پودر قند بپاشید و سرو کنید.


نکته : فر را از 30 دقیقه قبل روشن کنید تا گرم شود ، بدلیل وجود کره خمیرها در زمان ورود به فر باید سرد باشند.

میتوانید از مواد دیگری هم برای داخل این کلوچه ها استفاده کنید.
محال است بارانی از محبت به کسی هدیه کنی و دست های خودت خیس نشود ...
پاسخ
 سپاس شده توسط mousavi_499 ، Nadin ، Miso
فروشگاه سایت
---


کاربرانی که از این موضوع دیدن کرده اند ؟
55کاربر از این موضوع دیدن کرده اند :
Nilufar.banoo، Nadin، khatoon1، maryam، baran_flower، klina، Neda.Ja، mousavi_499، کوثر، danaie، dorna taghvi، sarah-j، سوده، afi، mohaddeseh.gh، melodi52، ba.asadi، zoro2738، اميد، fereshteh، sana.dawodi، aida، آماندانا، najme، behnaz.sh، sareh_87، sharmin، shams، نسیم، پاییز، nadianadi، fahimeh_h، khansa، daniz، ensy، skh، mity، ليلي، Hajaramiri، تینا بینا، Mehdi 1274، سمیتا، MJ lg، salipour، saeedehm، yasna1384، مهسا، Miso، راضیه_جلودار، maxis، صبا خانوم، khadije، Pejmansh، Farisanazeri، لیلی56

پرش به انجمن:


کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان