---

اطلاعیه های انجمن

سپاس » برای تشکر و قدردانی از سایر کاربران از دکمه سپاس استفاده کنید.
تصویر کاربری » تصویر کاربری خود را مطابق با عرف و قانون جمهوری اسلامی ایران انتخاب کنید.
تصویر انجمن » تصاویر نباید بیش از حد کوچک باشند تا لوگوی انجمن روی تصاویر درج شود.
مطلب جدید » هیچ یک از کاربران مجاز به کپی مطالب از سایت های دیگر حتی با درج منبع نمی باشد ، مطالب باید توسط خود کاربر ارائه شود.


دسر نانایموبار ایتالیایی
زمان کنونی: 2016/12/05، 10:07 PM
کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان
نویسنده: کفایت
آخرین ارسال: کفایت
پاسخ 1
بازدید 1785

امتیاز موضوع:
  • 76 رأی - میانگین امتیازات: 2.76
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
دسر نانایموبار ایتالیایی
#1
Exclamation 
[تصویر: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
]

دسر نانایموبار ایتالیایی


طبقه اول

کره ۵۰ گرم   /   شکر یا شیره انگور ۳ قاشق غذاخوری   /   پودر کاکائو ۱ قاشق غذاخوری
تخم مرغ زده شده ۱ عدد   /   بسکویت پتی بور 1 و 1/2 بسته   /   گردو ٬ بادام ٬ پودر نارگیل به مقدار لازم


طبقه دوم

پودر کاسترد ۳ قاشق غذاخوری   /   خامه ۵ قاشق غذاخوری   /   عسل ۲ قاشق غذاخوری یا شکر ۳ قاشق غداخوری   /   شیر ۱ لیوان


طبقه سوم

کره ۵۰ گرم   /   آرد ۴ قاشق غذاخوری   /   شیر ۱ لیوان   /   شکر یا شیره انگور ۵ قاشق غذاخوری   /   شکلات تخته ای ۸۰ گرم


درسته که این دسر سه طبقه ای هست و شاید به نظر وقت گیر و سخت بیاد ولی اگه بخونین متوجه میشین که هر کدوم از طبقات چند دقیقه ای بیشتر وقت نمیگیره و یه توصیه موکد اینکه بگذارین حتما 1 شب در یخچال بمونه.

طبقه اول : ابتدا کره و شکر و پودر کاکائو رو روی حرارت کم قرار میدیم و مدام هم میزنیم تا کره آب بشه و همه ی مواد با هم مخلوط بشن.
خوب که به خورد هم رفتن تخم مرغ زده شده رو بهش اضافه میکنیم و خوب خوب هم میزنیم و میزاریم یکم موادمون بپزه تقریبا ۵ دقیقه.
از روی حرارت برداشته و بسکویت پودر شده ( من خیلی پودرش نمیکنم) و گردو و چند دونه پسته و نارگیل رو هم بهش اضافه میکنیم و خوب خوب مخلوط میکنیم تا همه ی مواد با هم مخلوط بشن.
میگذاریم تو ظرف مورد نظر و خوب خوب فشار میدیم تا منسجم بشه و هوایی وسطش نباشه که بعدا موقع برش اذیتمون کنه. میگذاریم تو یخچال تا خودشو کامل بگیره و سرد بشه.

طبقه دوم : به این شکل که خامه و پودر کاسترد و کره و عسل (یا شکر) و شیر رو همه با هم مخلوط و خوب هم میزنیم تا دونه ای حل نشده باقی نمونه.
اونوقت میگذاریم رو اجاق تا غلیظ بشه. ما اینجا به یه غلظت سفت نیاز داریم که بعدا از طبقاتمون نریزه ( البته نه سفتی که نشه پهنش کرد و روش مانور داد چون خیلی هم سفت باشه باعث میشه لایه ها به هم نچسبن و از هم جدا بشن) میگذاریم کامل خنک بشه در دمای محیط (نه یخچال) و میزیریم روی طبقه اول و دوباره میره تو یخچال.

طبقه سوم : هم کره و شکر و آرد رو روی حرارت تفت میدیم یه ۳ دقیقه ای٬ بعد شیر رو اضافه و خیلی خوب هم میزنیم که شروع میکنه به غلظت پیدا کردن در این لحظه شکلات رنده یا تیکه شده رو اضافه و خیلی خیلی خوب هم میزنیم تا کاملا به خورد هم بره و هیچ گلوله ای باقی نمونه.
(من قبلش کارامل درست کرده بودم پس آماده داشتم و ۲ قاشق بهش اضافه کردم که مزش یه مزه تلخی کارامل داشت که خوشمزه ترش کرده بود ولی بدون کارامل هم قبلا درست کرده بودم اونم خیلی خیلی خوشمزه هست).
بازم میگذاریم سرد بشه و میریزیم رو طبقه دوم و دوباره تو یخچال تا خنک بشه.

» من شب درست کردم و پس فردا ساعت ۱۰ صبح با نسکافه از مهمانام پذیرایی کردم که فوق العاده ممزوج شده بود موادش تو همدیگه و خیلی نرم و لطیف و خوشمزه شده بود ، توصیه ام اینه که شما هم حداقل از شب قبل درست کنین. ازش که باقی مونده بود مهمانم با خودش برد و دوباره فرداش زنگ زد گفت فوق العاده بود این دسر.
برای خودم که ۳ روز بعدش خوردم که اصلا قابل وصف نبود کاملا نرم نرم شده بود و فوق العاده خوشمزه ولی خوب اینم بگم دیگه یگم خیلی ترد شده بود و برای مهمانی مناسب نبود بعد از ۳ روز ولی خودمون بخوریم خیلی خوب بود.
پاسخ
 سپاس شده توسط Nilufar.banoo ، زهره73 ، Nadin
فروشگاه سایت
---


کاربرانی که از این موضوع دیدن کرده اند ؟
88کاربر از این موضوع دیدن کرده اند :
Nilufar.banoo، زهره73، Nadin، khatoon1، maryam، baran_flower، saba raha، کفایت، ندا سلمانی، lida، سمانه کریمی، tibe، mousavi_499، کوثر، danaie، dorna taghvi، fatemehnkz، sarah-j، Saha-453، maliheh، mina_5591، فرنوش خلعتبری، sogoli، mahboubeh، roshanak، zoro2738، مهسا علیا، اميد، saloumeh، fatemeh، azam33، fereshteh، roza، nasim120، اسما گل، rrezaie، sanazfaragh، aida، shokoofe gilas، آماندانا، ayda، najme، سامیا، soude، rozapakdel، sara jon، sahar22nov، titi، ميتيل، Niloofar_p، maryam86، fatma، masiiii، warez، zamir، 1371، مو نا، غزال 20، sevda_shakeri، saeed_edo، nadianadi، fateme_mehdi، daniz، مولا، rahele، نفس، Mahta، SHAKHSI، مهتاب، ليلي، rozi، كتي، r.sarfeju، elnaz.h، فاطی عشق محمد، مهسا، نسترن، شكيبا، فرزانه احمدی، sepid86، reyhaneh69، nilla، مامان طاها، ejeh gol، فاطمه1369، بهار ابراهیمی، yasi، RAINYDAY

پرش به انجمن:


کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان