---

اطلاعیه های انجمن

سپاس » برای تشکر و قدردانی از سایر کاربران از دکمه سپاس استفاده کنید.
تصویر کاربری » تصویر کاربری خود را مطابق با عرف و قانون جمهوری اسلامی ایران انتخاب کنید.
تصویر انجمن » تصاویر نباید بیش از حد کوچک باشند تا لوگوی انجمن روی تصاویر درج شود.
مطلب جدید » هیچ یک از کاربران مجاز به کپی مطالب از سایت های دیگر حتی با درج منبع نمی باشد ، مطالب باید توسط خود کاربر ارائه شود.


چیز کیک شکلاتی
زمان کنونی: 2016/12/06، 07:31 PM
کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان
نویسنده: Nadin
آخرین ارسال: Nadin
پاسخ 4
بازدید 3076

امتیاز موضوع:
  • 77 رأی - میانگین امتیازات: 2.49
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
چیز کیک شکلاتی
#1
Exclamation 
[تصویر: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
]

چیز کیک شکلاتی

کیک شکلاتی پایه با ضخامت 2 سانتی متر و قطر 18 تا 20 سانتی متر است


مواد لایه پنیری

پنیر خامه ای 200 گرم   /   خامه صبحانه 150 گرم   /   شیر 1 لیوان   /   شکر 4 / 3 لیوان
 
 پودر کاکائو 1 قاشق غدا خوری   /   پودر ژلاتین 1 قاشق غذا خوری   /   آب سرد 4 قاشق غذا خوری


مواد رویه شکلاتی

خامه صبحانه 50 گرم   /   شکلات تخته ای 100 گرم



طرز تهیه : کیک را کف قالب کمربندی می گذاریم.
پودر ژلاتین را با آب سرد مخلوط کرده و روی بخار می گذاریم تا ژلاتین حل شود و مایع شفافی بدست آید.
شیر و شکر و پودر کاکائو را با هم مخلوط کرده و روی حرارت می گذاریم و مدام با همزن دستی هم میزنیم تا شکر حل شود ، سپس ژلاتین باز شده را اضافه کرده و بعد از 10 ثانیه از روی حرارت بر می داریم.
پنیر خامه ای و خامه را درون یک کاسه ریخته و با چنگال مخلوط می کنیم.
مایع شکلاتی را به کرم پنیری اضافه کرده و خوب مخلوط می کنیم و روی کیک ریخته و با لیسک یا کف گیر روی سطح کرم پنیری را خوب صاف می کنیم و به مدت 2 ساعت در یخچال قرار می دهیم.


طرز تهیه سس شکلاتی :
خامه و شکلات خرد شده را روی حرارت ملایم قرار داده و کمی هم می زنیم تا شکلات حل شود.
از روی حرارت برداشته و پس از 2 دقیقه روی چیز کیک ریخته و با حرکت قالب تمام سس شکلاتی را روی سطح کیک پخش می کنیم و بمدت 2 ساعت دیگر در یخچال می گذاریم تا سفت شود.


نکته :
خامه و پنیر خامه ای از 30 دقیقه قبل از شروع کار باید بیرون از یخچال باشند تا به دمای محیط برسند.
پنیر لبنه برای چیز کیک مناسب تر است.
اگر در مصرف شکر و قند محدودیت دارید از شکر استفاده نکنید و یا از 2 تا 3 قاشق غذا خوری عسل استفاده کنید.
به جای کیک خانگی از تی تاپ هم می توان استفاده کرد.
چیز کیک ها نباید زیاد مرتفع باشند ، ارتفاع استاندارد برای چیز کیک ها 3 تا 5 سانتی متر است.

پاسخ
 سپاس شده توسط Nilufar.banoo ، maryam
فروشگاه سایت
---
#2
Exclamation 
ممنونم نادین جان ، دست شما درد نکنه

یه سوال من قالب کمربندیم 24 سانتیه باید این مواد رو اضافه کنم؟ و اگه همین قدر مواد درست کنم ارتفاعش خیلی کم میشه؟
پاسخ
 سپاس شده توسط Nilufar.banoo ، Nadin
#3
Exclamation 
مریم جان هرچی قالب بزرگ تر باشه چیز کیک هم به تناسب ارتفاع کمتری خواهد داشت
البته با توجه به اینکه فقط 2 سانتیمتر اختلاف داره فکر نمیکنم اونقدری به چشم بیاد
البته میتونی صبر کنی خود ندای عزیز پاسخ این سوال ها رو بده
محال است بارانی از محبت به کسی هدیه کنی و دست های خودت خیس نشود ...
پاسخ
 سپاس شده توسط Nadin
#4
Exclamation 
مریم جان با همین قالبی که داری 1 بار به عنوان تست مزه درست کن ، اگه از طعم و مزه این چیز کیک خوشت اومد دفعه بعد با توجه به میزان مواد و ضخامت چیز کیک اولی میزان مواد را 2 برابر یا 1/5 برابر کن.

* ضخامت کیک را 1 تا 1/5 سانت برش بزن که تناسب طعم کیک و کرم پنیری به هم نریزه، چون بیشتر باید طعم پنیری داشته باشه.

** با فرمایش نیلوفر جان هم موافقم. :smilie:21
پاسخ
 سپاس شده توسط Nilufar.banoo


کاربرانی که از این موضوع دیدن کرده اند ؟
100کاربر از این موضوع دیدن کرده اند :
Nilufar.banoo، Nilufar، زهره73، Nadin، khatoon1، maryam، baran_flower، saba raha، کفایت، ندا سلمانی، klina، Neda.Ja، سمانه کریمی، mousavi_499، کوثر، danaie، dorna taghvi، elhamnima، sarah-j، maliheh، parisa، eliholy، zahra hasani، Nasim، meftahtaher، monire، mahboubeh، ba.asadi، zoro2738، اميد، saloumeh، azam33، fariba، fereshteh، roza، اسما گل، elham، salati_fatemeh، mehrnoosh، آماندانا، mamantaha2، ayda، najme، Hanis، rozapakdel، sara jon، sahar22nov، titi، minili، raha/67، OM ALI HOSSEYN، shokoofeh، maryam86، 123، منظررضایی، کرمی، 1371، soudeh، sevda_shakeri، مه ناز، مهرسا، مانا، من من، پاییز، هانا، sharare69، sara12345، ghaznaviz1، zarzari، sahar63، ila_0098، rozi، MYM، سمیتا، helma، asalcheshm، لیلا ملکی، somynaz، rosa، marzieh68، saeedehm، fati، jasmine، elnaz.h، cuisine_girl، fatima1993، ندا.ن، koorosh، FARNAZ، مهسا، faeze، mahboob، maxis، akram، مصطفی، ejeh gol، Shadisly، maliyat، سلما، سعیده محمدی

پرش به انجمن:


کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان