---

اطلاعیه های انجمن

سپاس » برای تشکر و قدردانی از سایر کاربران از دکمه سپاس استفاده کنید.
تصویر کاربری » تصویر کاربری خود را مطابق با عرف و قانون جمهوری اسلامی ایران انتخاب کنید.
تصویر انجمن » تصاویر نباید بیش از حد کوچک باشند تا لوگوی انجمن روی تصاویر درج شود.
مطلب جدید » هیچ یک از کاربران مجاز به کپی مطالب از سایت های دیگر حتی با درج منبع نمی باشد ، مطالب باید توسط خود کاربر ارائه شود.


زرشک پلو با مرغ ربی
زمان کنونی: 2016/12/06، 07:26 PM
کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان
نویسنده: Nilufar.banoo
آخرین ارسال: Nadin
پاسخ 2
بازدید 3566

امتیاز موضوع:
  • 76 رأی - میانگین امتیازات: 2.62
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
زرشک پلو با مرغ ربی
#1
Exclamation 
[تصویر: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
]

زرشک پلو با مرغ ربی


ران یا سینه مرغ 4 تکه   /   پیاز 2 عدد   /  رب گوجه فرنگی 2 قاشق غذاخوری   /  زرشک 1 لیوان   /   شکر 1 قاشق غذاخوری

برنج 4 لیوان   /  آبلیمو 2 قاشق غذاخوری   /  کره 2 قاشق غذاخوری   /  زعفران دمکرده و نمک و فلفل مقدار لازم


طرز تهیه مرغ ربی : داخل ماهیتابه مقداری روغن بریزید و روی حرارت قرار دهید ، مرغ ها را داخل روغن سرخ کنید تا طلایی شوند.

1 پیاز را پوست بکنید و خلالی خرد کنید و در روغن تفت دهید تا نرم شود سپس رب گوجه فرنگی را اضافه کنید و کمی تفت دهید.

مرغ های سرخ شده ، 1 پیاز کامل ، چند لیوان آب ، نمک ، فلفل ، پیاز و رب سرخ شده را داخل قابلمه ای بریزید و روی حرارت قرار دهید تا مرغ بپزد.

پس از اینکه مرغ ها نرم شدند و آب خورش کم و غلیظ شد آبلیمو و 1 قاشق غذاخوری زعفران دمکرده اضافه کنید و از روی حرارت بردارید.


طرز تهیه برنج : داخل قابلمه ای تا نیمه آب بریزید و نمک اضافه کنید ، قابلمه را روی حرارت قرار دهید تا به جوش بیاید سپس برنج را اضافه کنید.

پس از اینکه برنج جوشید و کمی نرم شد با آب سرد آبکشی کنید.

ته قابلمه روغن بریزید و ته دیگ دلخواه را بچینید ، برنج را داخل قابلمه بریزید و حرارت را زیاد کنید تا برنج بخار کند.

پس از اینکه برنج بخار کرد 1 لیوان آب و کمی روغن را مخلوط کنید و روی برنج بدهید سپس حرارت را ملایم کنید و بگذارید برنج دم بکشد.


طرز تهیه زرشک : زرشک ها را نیم ساعت در مقداری اب ولرم خیس دهید تا نرم شوند سپس ابکشی کنید.

برای سرخ کردن زرشک کره و چند قاشق روغن را داخل ماهیتابه بریزید و روی حرارت قرار دهید تا کره ذوب شود.

زرشک ، شکر و مقداری زعفران دم شده را به کره اضافه کنید و چند دقیقه تفت دهید سپس از روی حرارت بردارید ( دقت کنید زرشک نسوزد ).


نکته : برای تهیه برنج زعفرانی مقداری از برنج را با کمی زعفران دم کرده و کره مخلوط کنید.
محال است بارانی از محبت به کسی هدیه کنی و دست های خودت خیس نشود ...
پاسخ
 سپاس شده توسط زهره73 ، Nadin ، zahra56
فروشگاه سایت
---
#2
Exclamation 
من عاشق مرغ ربی هستم
خیلی هوس انگیزه:smilie:45
پاسخ
 سپاس شده توسط Nilufar.banoo


کاربرانی که از این موضوع دیدن کرده اند ؟
85کاربر از این موضوع دیدن کرده اند :
Nilufar.banoo، زهره73، Nadin، khatoon1، maryam، baran_flower، کفایت، ندا سلمانی، baranshirzadi، klina، lida، Neda.Ja، roza.a، mousavi_499، کوثر، danaie، dorna taghvi، neda2، elhamnima، maryam-a، matin، اعظم جونی، fatemehnkz، zakiye، nazi، yasmina، taranom.tarzan، maniana، mina_5591، m6625، parisa، Mami mahdiyar، سوده، sogoli، shahriari، afi، nafise، صدف ناز، mohaddeseh.gh، zahra hasani، نگینی، meftahtaher، monire، sadrasadra1، f_rezaei_1984، مهسا علیا، اميد، saloumeh، vafa، noushin، اسما گل، نازنین، sareh، آماندانا، najme، samin، rozapakdel، sahar22nov، behnaz.sh، sareh_87، zahra56، rose، 123، parvane1344، Marzieh، فاطمه ع، 920042522، fateme_mehdi، missnaziii، khatere123، yoho5، یلدا، amir.azm2، سمیتا، پارمین، hamidreza1365، saeedehm، marion، ندا.ن، حمید، راضیه_جلودار، ...، eli58، مهتاب عباسی، شیرازی

پرش به انجمن:


کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان