---

اطلاعیه های انجمن

سپاس » برای تشکر و قدردانی از سایر کاربران از دکمه سپاس استفاده کنید.
تصویر کاربری » تصویر کاربری خود را مطابق با عرف و قانون جمهوری اسلامی ایران انتخاب کنید.
تصویر انجمن » تصاویر نباید بیش از حد کوچک باشند تا لوگوی انجمن روی تصاویر درج شود.
مطلب جدید » هیچ یک از کاربران مجاز به کپی مطالب از سایت های دیگر حتی با درج منبع نمی باشد ، مطالب باید توسط خود کاربر ارائه شود.


شیرینی باقلوا با خمیر فیلو
زمان کنونی: 2016/12/06، 12:10 AM
کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان
نویسنده: Nilufar.banoo
آخرین ارسال: Nilufar.banoo
پاسخ 3
بازدید 3223

امتیاز موضوع:
  • 74 رأی - میانگین امتیازات: 3.22
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
شیرینی باقلوا با خمیر فیلو
#1
Exclamation 
[تصویر: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
]

شیرینی باقلوا با خمیر فیلو

خمیر فیلو 1 بسته   /   گردو خرد شده 1 لیوان   /   مغز پسته خرد شده یا خلال پسته 1/2 لیوان

دارچین 1 قاشق چایخوری   /   پودر هل 1/2 قاشق چایخوری   /   کره مقدار لازم   /   شکر 2 لیوان   /   آب 1 لیوان   /   زعفران مقداری

[تصویر: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
]

طرز تهیه : شکر و آب را داخل قابلمه ای بریزید و روی حرارت قرار دهید تا بجوشد و قوام بیاید سپس مقداری زعفران اضافه کنید و در یخچال قرار دهید.

ته قالب را چرب کنید ، مقداری از خمیر فیلو ببرید و ته قالب قرار دهید سپس مقداری کره را ذوب کنید و با برس روی خمیر بکشید.

نصف خمیر را به صورت لایه لایه روی هم قرار دهید ( 3 - 5 لایه ) ، لایه ها را به نوبت قرار دهید و روی آن کره بزنید.

گردوی خرد شده ، خلال پسته ، پودر هل و پودر دارچین را داخل کاسه ای بریزید و مخلوط کنید سپس روی خمیر بریزید و پخش کنید.

روی باقی مانده لایه های خمیر کره بزنید و روی مخلوط گردو و پسته قرار دهید و در انتها به هر شکلی که دوست دارید خمیر را برش بزنید.

قالب باقلوا را در فر با دمای 180 درجه سانتیگراد به مدت 30 - 20 دقیقه قرار دهید تا باقلواها بپزند و طلایی شوند.

پس از آماده شدن قالب باقلوا را از فر خارج کنید و شربت سرد را قاشق قاشق روی باقلوا بریزید تا جذب شود ( باقلوا داغ و شیره سرد باشد ).

نکته : دقت کنید که شربت را کم کم اضافه کنید تا باقلوا له نشود ، میتوانید از انواع مغزها در تهیه باقلوا استفاده کنید.
محال است بارانی از محبت به کسی هدیه کنی و دست های خودت خیس نشود ...
پاسخ
 سپاس شده توسط maryam ، Nadin
فروشگاه سایت
---
#2
Exclamation 
سلام می خواستم بدونم به جای خمیر فیلو میشه از خمیر یوفکا هم استفاده کرد؟ ممنون
پاسخ
 سپاس شده توسط Nadin
#3
Exclamation 
بله میتونید از خمیر یوفکا ( فیلو ) و خمیرهای نازک دیگه هم استفاده کنید

در کل باید لایه های خمیر نازک باشه
محال است بارانی از محبت به کسی هدیه کنی و دست های خودت خیس نشود ...
پاسخ
 سپاس شده توسط maryam ، Nadin


موضوعات مرتبط با این موضوع...
موضوع نویسنده پاسخ بازدید آخرین ارسال
Bug شیرینی با خمیر ورقه ای Leila 0 1,222 2015/08/14، 10:11 PM
آخرین ارسال: Leila
Brick شیرینی نارگیلی Leila 1 5,506 2015/04/27، 09:20 AM
آخرین ارسال: چکاوک
Exclamation شیرینی دانمارکی Leila 0 1,522 2015/04/06، 01:48 AM
آخرین ارسال: Leila
Exclamation شیرینی توت ( شیرینی عید ) Leila 4 7,851 2015/03/16، 03:51 AM
آخرین ارسال: Nilufar.banoo
Thumbs Up شیرینی پا درازی ( شیرینی عید ) Nilufar.banoo 0 5,223 2015/03/10، 06:47 PM
آخرین ارسال: Nilufar.banoo

کاربرانی که از این موضوع دیدن کرده اند ؟
72کاربر از این موضوع دیدن کرده اند :
Nilufar.banoo، زهره73، Nadin، khatoon1، maryam، baran_flower، کفایت، ندا سلمانی، klina، lida، Neda.Ja، roza.a، mousavi_499، کوثر، danaie، dorna taghvi، elhamnima، matin، اعظم جونی، melikalove، sarah-j، yasmina، taranom.tarzan، roya_khial، afi، امینه، صدف ناز، mana، zahra hasani، monire، elham، aida، shokoofe gilas، آماندانا، najme، samin، rozapakdel، فهیمه شریفی، titi، narsis 21، rrashidytogh، yas، Aida63، گلپری، سعید، dena1، من من، نسیم، فاطمه ومهدی، nadianadi، shahrzadmapsi، r.rafiei، مينا، farzad1983، shoku، marmar، fatemeh_k_61، سمیتا، salipour، marzieh68، yasna1384، مهسا، mahmoudkntu، مرضیه 2021، samanehm، akram، Zhiina، ماریه، robab، فرزانه 1، yasi، فهیمه64

پرش به انجمن:


کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان