---

اطلاعیه های انجمن

سپاس » برای تشکر و قدردانی از سایر کاربران از دکمه سپاس استفاده کنید.
تصویر کاربری » تصویر کاربری خود را مطابق با عرف و قانون جمهوری اسلامی ایران انتخاب کنید.
تصویر انجمن » تصاویر نباید بیش از حد کوچک باشند تا لوگوی انجمن روی تصاویر درج شود.
مطلب جدید » هیچ یک از کاربران مجاز به کپی مطالب از سایت های دیگر حتی با درج منبع نمی باشد ، مطالب باید توسط خود کاربر ارائه شود.


اشترودل مرغ با خمیر پفکی
زمان کنونی: 2016/12/05، 10:10 PM
کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان
نویسنده: Nilufar.banoo
آخرین ارسال: Nilufar.banoo
پاسخ 3
بازدید 3119

امتیاز موضوع:
  • 75 رأی - میانگین امتیازات: 3
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
اشترودل مرغ با خمیر پفکی
#1
Exclamation 
[تصویر: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
]

اشترودل مرغ با خمیر پفکی

سینه مرغ 300 گرم   /   تره فرنگی یا پیازچه خرد شده 1 لیوان   /   سس مایونز 3 قاشق غذاخوری

زرده تخم مرغ 1 عدد  /  کره 1 قاشق غذاخوری   /   خمیر پفکی مقدار لازم   /   دانه خشخاش یا کنجد 1 قاشق غذاخوری

[تصویر: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
]

طرز تهیه : سینه مرغ را بشویید و به تکه های کوچک خرد کنید.

تره فرنگی و کره را داخل ماهیتابه بریزید و روی حرارت ملایم قرار دهید و مخلوط کنید تا نرم شود سپس تکه های مرغ را اضافه کنید.

پس از اینکه رنگ مرغ تغییر کرد نمک و فلفل بزنید ، مواد را از روی حرارت بردارید و کناری قرار دهید تا سرد شود سپس با سس مایونز مخلوط کنید.

خمیر را روی کاغذ روغنی بگذارید سپس خمیر پفکی را روی سطح کار به شکل گرد باز کنید و دو طرف خمیر را همانند شکل 1 برش بزنید.

مواد را در بخش میانی خمیر بریزید و پخش کنید و همانند شکل 3 لایه های خمیر را به صورت یکی در میان روی مواد بیاورید و تا بزنید.

روی خمیر زرده تخم مرغ بزنید و کنجد یا دانه خشخاش بپاشید سپس در فر با دمای 180 درجه سانتیگراد به مدت 20 - 30 دقیقه قرار دهید تا آماده شود.


نکته : 30 دقیقه پیش از قرار دادن در فر ، فر را روشن کنید تا گرم شود ، برای خوشرنگ تر شدن روی اشترودل زرده را با 1 قاشق شیر مخلوط کنید.
لینک : دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.


محال است بارانی از محبت به کسی هدیه کنی و دست های خودت خیس نشود ...
پاسخ
 سپاس شده توسط Nadin
فروشگاه سایت
---
#2
Exclamation 
سلام عزیزم.بفرمایید خمیر پفکی رو چطور تهیه کنم؟
پاسخ
 سپاس شده توسط Nilufar.banoo ، Nadin
#3
Exclamation 
mana عزیز در انتهای دستور لینکش هست

لینک : دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
محال است بارانی از محبت به کسی هدیه کنی و دست های خودت خیس نشود ...
پاسخ
 سپاس شده توسط Nadin


موضوعات مرتبط با این موضوع...
موضوع نویسنده پاسخ بازدید آخرین ارسال
Exclamation تارت گوجه فرنگی با خمیر پفکی Nilufar.banoo 0 1,904 2014/12/13، 07:03 PM
آخرین ارسال: Nilufar.banoo

کاربرانی که از این موضوع دیدن کرده اند ؟
78کاربر از این موضوع دیدن کرده اند :
Nilufar.banoo، زهره73، Nadin، khatoon1، maryam، baran_flower، کفایت، سعیده س، klina، lida، Neda.Ja، سمانه کریمی، roza.a، mousavi_499، کوثر، danaie، dorna taghvi، neda2، lvlinaa1، elhamnima، maryam-a، matin، Saha-453، Abadiat، behnaz_m، nazi، yasmina، maliheh، soha، sam، taranom.tarzan، mina_5591، سوده، fdomanloo، sogoli، afi، امینه، mana، zahra hasani، anita، shirin، Nasim، meftahtaher، monire، sadrasadra1، mahboubeh، اميد، saloumeh، vafa، نارسیس، nasim120، اسما گل، آماندانا، ayda، najme، rozapakdel، اشنا222، zahra56، najmeh..، مریم.السا، غزال 20، ÷انیذکوک، عطیه، rozi، سمیتا، mona7367، Ali_jj، r.sarfeju، saeedehm، نوا، Mehrbano، شكيبا، فرزانه احمدی، mza، fariba-n، samijooon، samira naseri، yasi

پرش به انجمن:


کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان