---

اطلاعیه های انجمن

سپاس » برای تشکر و قدردانی از سایر کاربران از دکمه سپاس استفاده کنید.
تصویر کاربری » تصویر کاربری خود را مطابق با عرف و قانون جمهوری اسلامی ایران انتخاب کنید.
تصویر انجمن » تصاویر نباید بیش از حد کوچک باشند تا لوگوی انجمن روی تصاویر درج شود.
مطلب جدید » هیچ یک از کاربران مجاز به کپی مطالب از سایت های دیگر حتی با درج منبع نمی باشد ، مطالب باید توسط خود کاربر ارائه شود.


خمیر پفکی ( هزارلا )
زمان کنونی: 2016/12/05، 02:02 PM
کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان
نویسنده: Nilufar.banoo
آخرین ارسال: Nilufar.banoo
پاسخ 3
بازدید 2598

امتیاز موضوع:
  • 72 رأی - میانگین امتیازات: 2.68
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
خمیر پفکی ( هزارلا )
#1
Exclamation 
[تصویر: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
]

خمیر پفکی ( هزارلا )

آرد 2 لیوان    /    کره 250 گرم    /    آب سرد 1/2 لیوان    /    نمک 1/2 قاشق چایخوری

طرز تهیه : داخل کاسه ای آرد ، آب ، نمک و 50 گرم کره ذوب شده بریزید و باهم مخلوط کنید تا خمیر نرمی بدست بیاید ، خمیر را داخل کیسه فریزر بگذارید و 30 دقیقه در یخچال قرار دهید تا استراحت کند.

روی سطح کار آرد بپاشید و خمیر را روی سطح کار باز کنید و باقی مانده کره را روی سطح خمیر بریزید و پخش کنید ، خمیر را تا بزنید و با وردنه روی خمیر بکشید تا پهن شود ، خمیر را به همین صورت 5 بار تا بزنید و پهن کنید.

خمیر را داخل کیسه فریزر بگذارید و 30 دقیقه در یخچال قرار دهید و مجدد خمیر را از یخچال خارج کنید و 5 بار دیگر تا بزنید و با وردنه باز کنید ، پس از انجام مراحل مجدد 30 دقیقه در یخچال قرار دهید تا استراحت کند ( این مرحله را 2 – 3 بار تکرار کنید تا خمیر پفکی و ترد شود ).

خمیر را پس از آماده شدن تا بزنید و داخل کیسه فریزر بگذارید و تا 1 هفته در یخچال نگهداری کنید ، این خمیر مناسب برای انواع شیرینی ، انواع دسر و انواع غذاهاست.

نکته : کره را 30 دقیقه پیش از کار در دمای اتاق قرار دهید تا نرم شود.
محال است بارانی از محبت به کسی هدیه کنی و دست های خودت خیس نشود ...
پاسخ
 سپاس شده توسط maryam-a ، زهره73 ، Nadin ، zahra56
فروشگاه سایت
---
#2
Exclamation 
کره باید ذوب بشه یا نرم باشه کافیه؟
پاسخ
#3
Exclamation 
زهره جان کره 50 گرمی اول رو ذوب کن
200 گرم کره باقی مانده رو بذار نیم ساعت تو دمای اتاق بمونه خودش نرم میشه
البته اگه از کره گیاهی استفاده کنی که نیازی به قرار دادن در دمای اتاق نیست چون خودش نرمه
محال است بارانی از محبت به کسی هدیه کنی و دست های خودت خیس نشود ...
پاسخ
 سپاس شده توسط زهره73 ، Nadin


کاربرانی که از این موضوع دیدن کرده اند ؟
84کاربر از این موضوع دیدن کرده اند :
Nilufar.banoo، زهره73، Nadin، khatoon1، maryam، baran_flower، کفایت، سعیده س، klina، lida، سمانه کریمی، roza.a، tibe، mousavi_499، کوثر، danaie، dorna taghvi، lvlinaa1، maryam-a، matin، Saha-453، yasmina، maliheh، soha، taranom.tarzan، مریم، Mami mahdiyar، roya_khial، fatimah، امینه، zahra hasani، Nasim، sadrasadra1، fereshteh، اسما گل، m.riahi، sanaz، نازنین، setareh، آماندانا، سحر، ayda، خورشید، chenaghchi، رایحه، rozapakdel، زهره، titi، ayshin، sayda، نرگسی، OM ALI HOSSEYN، zahra56، علی، somyjoon، rokhi، najmeh..، mid1، ستاره92، aziii621، ساراجون، somayeh، shahrzadmapsi، r.rafiei، هلیا، asma1368، tarrar، ensy، sepide_sj، ghaznaviz1، malodynaz، rozi، arastou، salipour، نوا، مهسا، mahmoudkntu، Mehrbano، مرضیه 2021، elena65، samijooon، mohanna، فرزانه 1، melinahamidi

پرش به انجمن:


کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان