---

اطلاعیه های انجمن

سپاس » برای تشکر و قدردانی از سایر کاربران از دکمه سپاس استفاده کنید.
تصویر کاربری » تصویر کاربری خود را مطابق با عرف و قانون جمهوری اسلامی ایران انتخاب کنید.
تصویر انجمن » تصاویر نباید بیش از حد کوچک باشند تا لوگوی انجمن روی تصاویر درج شود.
مطلب جدید » هیچ یک از کاربران مجاز به کپی مطالب از سایت های دیگر حتی با درج منبع نمی باشد ، مطالب باید توسط خود کاربر ارائه شود.


خواص درمانی زنجبیل
زمان کنونی: 2016/12/06، 12:10 AM
کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان
نویسنده: Nilufar.banoo
آخرین ارسال: Nilufar.banoo
پاسخ 1
بازدید 1556

امتیاز موضوع:
  • 74 رأی - میانگین امتیازات: 2.82
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
خواص درمانی زنجبیل
#1
Exclamation 
[تصویر: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
]

خواص درمانی زنجبیل

زنجبیل جزو گیاهان دارویی مهم بوده و دارای خواص متعددی از جمله ضد تهوع ، مقوی قلب ، ضد لخته شدن خون ، ضد باکتری ، آنتی اکسیدان ، ضد سرفه ، ضد سموم کبدی ، ضد التهاب ، ادرارآور ، کاهش اسپاسم ، محرک سیستم ایمنی ، ضد نفخ ، افزایش ترشحات روده و معده ، پایین آورنده ی کلسترول خون ، محرک گردش خون مغزی و محرک هضم غذا ، درمان تهوع و استفراغ ، درمان کم اشتهایی ، درمان بی اشتهایی روانی ، اسپاسم روده ، برونشیت ، مشکلات روماتیسم و ... است.
از زنجبیل استفاده های متنوعی می شود ، علاوه بر درمان بیماری ها ، زنجبیل در صنعت غذایی هم به عنوان چاشنی استفاده می شود.

در مطالعات آزمایشگاهی مشخص شده است که زنجبیل دارای خاصیت ضد سرطانی می باشد و از رشد سلول های سرطانی مخصوصا سرطان روده بزرگ در انسان جلوگیری می کند.

زنجبیل با افزایش ترشح بزاق دهان و آنزیم های مجرای گوارشی، به هضم و جذب مواد غذایی کمک می کند ، زنجبیل با بیرون راندن مخاط خلطی از ریه ها به درمان آسم ، برونشیت و دیگر مشکلات تنفسی کمک می کند.

زنجبیل نیروبخش ، مقوی معده ، بادشکن و ضد رقت خون می باشد و درمان کننده یرقان است.

اگر پودر آن را روی پوست بدن مالش دهند پوست را تحریک و قرمز می کند ، تقویت کننده حافظه ، بازکننده کبد و قاطع بلغم است و رطوبات غلیظی که در روی جدار روده و معده چسبیده باشد را از بین می برد.

زنجبیل را جهت فلج و ضعف اعصاب تجویز کرده اند ، زنجبیل برای درمان اسهال ناشی از مسمومیت غذایی نیز مفید است و تشنگی را برطرف می کند ، مخلوط زنجبیل با نبات و کندر را جهت جلوگیری از نفخ خوردن میوه های نارس تجویز کرده اند ، ضماد زنجبیل جهت کم مویی و پایین آودن ورم سودمند می باشد.

اگر زنجبیل را کوبیده و روی آبگوشت بپاشند درد مفاصل را تسکین می دهد ، علاوه بر این مالیدن زنجبیل خشک و آب تازه آن برای معالجه رماتیسم نافع است ، زنجبیل برای غدد فوق کلیه مفید بوده و ترشح هورمون کورتیزول را از این غدد زیاد می کند و بیشتر خواص زنجبیل به همین دلیل می باشد.
در چین از ریشه و ساقه ی زنجبیل به عنوان آفت کش برای دفع شته و هاگ های قارچ ها استفاده می شود.

زنجبيل تازه ، شربت زنجبيل یا چاي زنجبيل در بدن گرما توليد كرده و بدين وسيله مواد سمي و زاید بدن را بصورت عرق از بدن خارج ميسازد ، اين گياه براي خانم هایي كه عادت ماهيانه آنها عقب مي افتند تجويز شده است.

زنجبيل بهترين داروي سرماخوردگي و گلو درد ميباشد ، هنگامي كه حس كرديد دچار سرماخوردگي شده ايد چند بار چاي زنجبيل بنوشيد و اگر گلو درد داريد علاوه بر آنكه چاي آنرا ميل مي نمائيد با آن نيز قرقره كنيد.
پزشكان چيني جديدا كشف كرده اند كه شربت زنجبيل بهترين دارو براي معالجه زخم معده مي باشد ، مبتلايان به زخم معده اگر هر روز قبل از غذا يك قاشق چايخوري از اين شربت را همراه با كمي آب بنوشند زخم معده آنهاپس از مدتي التيام خواهد يافت.

چای زنجبیل : 1 قاشق چايخوري پودر خشك زنجبيل و يا 2 قاشق چايخوري زنجبيل رنده شده تازه را در داخل قوري بریزید و روي آن آب جوش بريزيد و به مدت پنج دقيقه آنرا با حرارت ملايم دم كنيد و سپس آنرا با عسل شيرين كرده و ميل كنيد ، چاي زنجبيل هر چقدر بيشتر بماند و دم بكشد تند تر ميشود .حتي مي توان چاي زنجبيل را پس از سرد شدن در داخل يخچال گذاشت و خنك كرد و مانند يك نوشابه سرد استفاده کرد.

شربت زنجبيل : 1 قاشق غذاخوری زنجبيل رنده شده را با 3 قاشق غذاخوری عسل مخلوط کنید و در شيشه دربسته در يخچال نگهدري كنيد و هر موقع خواستيد مصرف كنيد.

موارد منع مصرف : در کودکان زیر دو سال نباید استفاده شود ، مصرف زیاد زنجبیل موجب سوزش سردل می شود ، افرادی که سنگ کلیه دارند باید قبل از مصرف زنجبیل حتما با پزشک خود مشورت نمایند.

اگر داروهای رقیق کننده خون مانند وارفارین و آسپیرین مصرف می کنید، زنجبیل نخورید ، مصرف زیاد زنجبیل ممکن است با داروهای قلبی و دیابت تداخل نماید ، مصرف آن در دوران بارداری و شیردهی باید در حد متعادل باشد ، مصرف زیاد زنجبیل ممکن است باعث اختلالات سیستم عصبی مرکزی گردد پس اعتدال را رعایت کنید.

» در صورتی که زنجبیل کهنه باشد و یا به صورت پودر برای مدت طولانی نگهداری شود کم کم اسانس خود را از دست داده و ارزش دارویی آن کاهش می یابد.
محال است بارانی از محبت به کسی هدیه کنی و دست های خودت خیس نشود ...
پاسخ
فروشگاه سایت
---


کاربرانی که از این موضوع دیدن کرده اند ؟
23کاربر از این موضوع دیدن کرده اند :
Nilufar.banoo، سعیده س، Neda.Ja، اعظم جونی، سمرا، فرزی، Saha-453، sharify1، ghazal، sara73، shabnam، شکوه، Farideh25، anita29، rozi، zahraabolzadeh، Mehrbano، سانیا فتحی، گویا 1344، فهیمه سادات، اعظم59، گل نرگس، moaud12

پرش به انجمن:


کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان