---

اطلاعیه های انجمن

سپاس » برای تشکر و قدردانی از سایر کاربران از دکمه سپاس استفاده کنید.
تصویر کاربری » تصویر کاربری خود را مطابق با عرف و قانون جمهوری اسلامی ایران انتخاب کنید.
تصویر انجمن » تصاویر نباید بیش از حد کوچک باشند تا لوگوی انجمن روی تصاویر درج شود.
مطلب جدید » هیچ یک از کاربران مجاز به کپی مطالب از سایت های دیگر حتی با درج منبع نمی باشد ، مطالب باید توسط خود کاربر ارائه شود.


آموزش فینگر فود
زمان کنونی: 2016/12/06، 07:30 PM
کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان
نویسنده: نینا نوایی
آخرین ارسال: نینا نوایی
پاسخ 1
بازدید 4795

امتیاز موضوع:
  • 44 رأی - میانگین امتیازات: 2.34
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
آموزش فینگر فود
#1
Bug 
[تصویر: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
]
[size=medium]آموزش فينگر فود در قالب 4 دی وی دی اورجينال با كتابچه نكات تكميلی عرضه مي شود[/size]
 
[size=medium]300 دقيقه فيلم آموزشی به شكل مرحله به مرحله با توضيحات كامل و زاويه مناسب دوربين[/size]
 
[size=medium]دستورهای بسيار كاربردی جهت ارائه در انواع  ميهماني ها و مناسبت های رسمی و غير رسمی [/size]
 
[size=medium]ايده  های كاربردی و  مدرن  با توضيحات دقيق و  موادی در دسترس و متداول[/size]
 

[size=large]آموزش فينگرفود ها  در 4 بخش متنوع  و بسيار كاربردی :[/size]
 
[size=medium]بخش اول :آموزش كامل خمير سيميت تركيه (مناسب برای انواع پيتزا- پيراشكی و فينگرفود)[/size]
[size=medium]آموزش 5 مدل مايه ميانی سالم براي انواع فينگرفود و پيراشكی ها نظير:[/size]
 
[size=medium]* مايه ميانی مرغ               *  مايه ميانی گوشت            * مايه ميانی سيب زمينی[/size]
[size=medium]* مايه ميانی اسفناج           مايه ميانی سبزيجات  [/size] 
[size=medium]*آموزش 6 مدل فينگرفود خميری  با خمير سيميت و موا ميانی آموزش داده شده [/size]
[size=medium]    [/size]                                
[size=medium]بخش دوم : خمير يوفكا و خمير تارت غذايی (شورينی )[/size]
 
[size=medium]* آموزش كار با خمير يوفكا[/size]
[size=medium]* 4 مدل متنوع فينگرفود با خمير يوفكا[/size]
[size=medium]* آموزش كامل و دقيق خمير تارت غذايی - قالب زنی و شكل دهی[/size]
[size=medium]* آموزش 6 مدل فينگرفود با تارت[/size]
 
[size=medium]بخش سوم :فينگرفود گردو روسی و مافين ها ( شورينی)[/size]
 
[size=medium]* آموزش كامل خمير گردو روسی مناسب برای فينگرفود - حلوا و شيرينی[/size]
[size=medium]* نحوه صحيح كار با قالب گردو روسی - مواد ميانی فينگرفود گردو روسی[/size]
[size=medium]* 3 مدل فينگرفود( لقمه های )سوسيسی[/size]
[size=medium]* مافين كوكو سبزی (شورينی )[/size]
[size=medium]* مافين پوره سيب زمينی (شورينی )[/size]
[size=medium]* مافين مرغ و سبزيجات  (شورينی)[/size]
 
[size=medium]بخش چهارم : فينگرفودهای سرد و لقمه های پنيری[/size]
 
[size=medium]* كيريستينی[/size]
[size=medium]* بروسكتا[/size]
[size=medium]* فلفل شكم پر[/size]
[size=medium]* اردور طبقه ای[/size]
[size=medium]*لقمه های رول خيار[/size]
[size=medium]* لقمه های خيار و پنير[/size]
[size=medium]* تارت آماده با سالاد[/size]

[size=medium]قيمت 19800 تومان  - ارسال به سراسر نقاط كشور و دريافت وجه بعد از تحويل[/size]
 
[size=medium]داراي گارانتی سلامت كالا و رفع اشكال رايگان بعد از خريد[/size]
 
[size=medium]داراي طرح هديه ويژه  ( در صورت خريد اين محصول در كنار محصولات آموزشی ديگر پرنيان و يا خريد بيش از يک عدد از امتياز هديه پرنيان به انتخاب خود بهره مند خواهيد شد)[/size]

[size=medium]سفارش و آشنایی با این محصول    :    02636514423  [/size]
[size=medium]پشتیبانی و رفع اشکال بعد از خرید  :   02636514428[/size]
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

[url=http://parnianmedia.com/module/search/%D8%B3%D8%B1%D8%AF/][/url]
پاسخ
فروشگاه سایت
---


کاربرانی که از این موضوع دیدن کرده اند ؟
32کاربر از این موضوع دیدن کرده اند :
آماندانا، sana68، saharsani، آناهیتا، mza، reyhaneh69، مامان طاها، zahra1371، نینا نوایی، mtrs32، شمسی، somayeh.v، amirhgm66، salmani، سیما دبیریان، dorna، imef900، لیدا01، mozhgan، parisad01، moadele2، yasi، medis_man، zeinabmousavi، love88، Safa، fatiiima**، یگانه حضرتی، parisa_4143، کارن، سارا صا د، الهه«س.س»

پرش به انجمن:


کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان