---

اطلاعیه های انجمن

سپاس » برای تشکر و قدردانی از سایر کاربران از دکمه سپاس استفاده کنید.
تصویر کاربری » تصویر کاربری خود را مطابق با عرف و قانون جمهوری اسلامی ایران انتخاب کنید.
تصویر انجمن » تصاویر نباید بیش از حد کوچک باشند تا لوگوی انجمن روی تصاویر درج شود.
مطلب جدید » هیچ یک از کاربران مجاز به کپی مطالب از سایت های دیگر حتی با درج منبع نمی باشد ، مطالب باید توسط خود کاربر ارائه شود.


سس مارینارا
زمان کنونی: 2016/12/05، 02:03 PM
کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان
نویسنده: Nadin
آخرین ارسال: Nadin
پاسخ 1
بازدید 4425

امتیاز موضوع:
  • 24 رأی - میانگین امتیازات: 3.46
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
سس مارینارا
#1
Bug 
[تصویر: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
]


سس مارینارا

سیر خرد شده 2 قاشق غذاخوری / گوجه فرنگی خرد شده بدون پوست 3 فنجان / پیاز خرد شده 1 عدد کوچک
سس گوجه فرنگی 3 فنجان / روغن زیتون 2/5 قاشق غذاخوری / پنیر پارمسان رنده شده نصف فنجان
فلفل قرمز نصف قاشق چای خوری / ادویه ایتالیایی 3 قاشق غذاخوری / ریحان تازه خرد شده 1 قاشق غذاخوری


طرز تهیه

قابلمه را روی حرارت می گذاریم وسپس روغن زیتون را داخل آن بریزید.

سیر و پیاز را سرخ می کنیم . وقتی که کمی نرم شدند کوجه فرنگی و سس گوجه را به آن اضافه می کنیم و می گذاریم تا بجوش بیاید.

در این زمان ادویه ایتالیای ، فلفل و پنیر پارمسان را اضافه کرده و خوب هم می زنیم.

حرارت را کم می کنیم به مدت 3 دقیقه تا زمانی که مخلوط غلیظ شود.

سس را از روی حرارت بر داشته و ریحان را اضافه کرده و اجازه می دهیم تا سرد شود و داخل ظرف مناسب ریخته و درون یخچال نگهداری می کنیم.
 دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
پاسخ
 سپاس شده توسط sana68 ، Nilufar.banoo
فروشگاه سایت
---


کاربرانی که از این موضوع دیدن کرده اند ؟
28کاربر از این موضوع دیدن کرده اند :
Nilufar.banoo، Nadin، baran_flower، klina، miladtarpood، mehrnoosh، آماندانا، behnaz.sh، maryana، ensy، setareh.qanea، mohaddeseh، sana68، razieh69، negar، e.h، Mehrbano، pisheroo، anijoon، mza، mahtabyyy، tba، hadi1395، reyhanmim، محسن بينام، mohtaram، دسر، سمانه ساری

پرش به انجمن:


کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان