---

اطلاعیه های انجمن

سپاس » برای تشکر و قدردانی از سایر کاربران از دکمه سپاس استفاده کنید.
تصویر کاربری » تصویر کاربری خود را مطابق با عرف و قانون جمهوری اسلامی ایران انتخاب کنید.
تصویر انجمن » تصاویر نباید بیش از حد کوچک باشند تا لوگوی انجمن روی تصاویر درج شود.
مطلب جدید » هیچ یک از کاربران مجاز به کپی مطالب از سایت های دیگر حتی با درج منبع نمی باشد ، مطالب باید توسط خود کاربر ارائه شود.


شیرینی کلمپه
زمان کنونی: 2016/12/06، 07:31 PM
کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان
نویسنده: Nilufar.banoo
آخرین ارسال: Nilufar.banoo
پاسخ 3
بازدید 17710

امتیاز موضوع:
  • 45 رأی - میانگین امتیازات: 2.89
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
شیرینی کلمپه
#1
Bug 
[تصویر: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
]

شیرینی کلمپه

روغن جامد 250 گرم   /   آرد 3 و 1/2 لیوان   /   ماست 1 لیوان   /   زرده تخم مرغ 2 عدد

بکینگ پودر 1 قاشق چایخوری  /  زعفران دم کرده 1 قاشق غذاخوری


مواد میانی شیرینی

خرما بدون پوست و هسته 150 گرم   /   گردو خرد شده 1/2 لیوان   /   پودر هل 1/2 قاشق چایخوری

پودر دارچین 1/3 قاشق چایخوری   /   کره 2 قاشق غذاخوری   /   گلاب مقدار لازم

طرز تهیه : آرد و روغن جامد را باهم ورز دهید تا به شکل خمیری نرم شود.

داخل کاسه ای زرده های تخم مرغ و زعفران را بریزید و با چنگال هم بزنید سپس ماست و بکینگ پودر را اضافه و مخلوط کنید و این مواد را به خمیر اضافه کنید و خوب ورز دهید تا تمام مواد به خورد هم بروند ، روی کاسه را بپوشانید و خمیر را 2 ساعت در یخچال استراحت دهید.

برای تهیه مواد میانی خرمای بدون پوست و هسته و کره را داخل ماهیتابه بریزید و روی حرارت ملایم بگذارید و هم بزنید تا خرما نرم و سرخ شود سپس گردوی خرد شده ، پودر هل و پودر دارچین را اضافه کنید ، کمی تفت دهید سپس از روی حرارت بردارید.

به مواد میانی کمی گلاب اضافه کنید تا به شکل خمیری شل و نرم شود ( تا اندازه ای گلاب اضافه کنید که بتوانید به خوبی مواد را روی سطح خمیر پخش کنید ).

پس از استراحت 2 ساعته خمیر را با وردنه روی سطح کار باز کنید ( هرچه نازک تر باشد بهتر است ) ، خمیر را به شکل گرد قالب بزنید ، روی یکی از خمیر ها مقداری از مایه خرما بریزید و پخش کنید ، خمیر دیگری روی خمیر اول بگذارید و روی خمیر را مهر مخصوص کلمپه بزنید سپس اطراف خمیر را مانند قطاب بپیچانید.

ته سینی فر کاغذ روغنی بیندازید و کلمپه ها را با فاصله روی سینی بگذارید ، سینی را داخل فری که از قبل با دمای 160 درجه سانتیگراد روشن کرده اید و گرم شده است 15 - 20 دقیقه قرار دهید تا شیرینی ها بپزند ( دقت کنین که کلوچه ها نباید تغییر رنگ بدهند ).
محال است بارانی از محبت به کسی هدیه کنی و دست های خودت خیس نشود ...
پاسخ
 سپاس شده توسط sana68 ، مولا ، Nadin ، آلما ف ، sanaz ، faridpd
فروشگاه سایت
---
#2
Bug 
میشه به جای روغن جامداز کره استفاده کرد?
پاسخ
#3
Bug 
(2016/01/01، 11:10 PM)مامان طاها نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
میشه به جای روغن جامداز کره استفاده کرد?

بله عزیزم میشه فقط مقدار کره رو باید بیشتر بگیری
حدود 20 - 30 گرم بیشتر لازمه
بذار کره به دمای محیط برسه و نرم شه بعد اضافه اش کن
محال است بارانی از محبت به کسی هدیه کنی و دست های خودت خیس نشود ...
پاسخ


کاربرانی که از این موضوع دیدن کرده اند ؟
100کاربر از این موضوع دیدن کرده اند :
Nilufar.banoo، Nadin، khatoon1، ندا سلمانی، klina، Neda.Ja، سمانه کریمی، کوثر، danaie، dorna taghvi، اعظم جونی، ghazal_hz2007، sanaz، kimya7، mehrnoosh، آماندانا، Sarina، nemesisneptune، hadiiiiis69، هلیا، مولا، ensy، golpooneh، setareh.qanea، ghaznaviz1، zarzari، mohaddeseh، ساشا، sana68، salipour، razieh69، آرتیمس، SHAHZAD، sahar.fooladi، zahra jon، حمزه، نیلو، rasta، nasrin، haniyeh، اکرم1366، sepideh، mostafu، alimohamad92، sasa، froyanian، سمانه، laylatiffany، mahmoudkntu، آلما ف، natanaila، ashraf، Mehrbano، faramarz، مینو، massy، pisheroo، tarane70، راضیه_جلودار، anijoon، شادی693، N.A، وحيده، fatemeh6775، Ned، mza، mahtabyyy، maxis، faridpd، صبا خانوم، نارون، malitj، salooris3، babak3d، سپاس، Pari_Student، مامان طاها، monad، mziaee_101، Mary68، masiz، زواروق، مریما، mary12222، شاپری، karin، zhina، fatemeh1360، دسر، Leila 7 km، حميده، نادرزاد، arnika92، rayaa، ssaa، مهربانو، نگارمن، امیر زینب، robab، فرزانه 1

پرش به انجمن:


کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان