---

اطلاعیه های انجمن

سپاس » برای تشکر و قدردانی از سایر کاربران از دکمه سپاس استفاده کنید.
تصویر کاربری » تصویر کاربری خود را مطابق با عرف و قانون جمهوری اسلامی ایران انتخاب کنید.
تصویر انجمن » تصاویر نباید بیش از حد کوچک باشند تا لوگوی انجمن روی تصاویر درج شود.
مطلب جدید » هیچ یک از کاربران مجاز به کپی مطالب از سایت های دیگر حتی با درج منبع نمی باشد ، مطالب باید توسط خود کاربر ارائه شود.


باقالی قاتوق ( گیلان )
زمان کنونی: 2016/12/09، 09:20 AM
کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان
نویسنده: Leila
آخرین ارسال: Leila
پاسخ 1
بازدید 2904

امتیاز موضوع:
  • 32 رأی - میانگین امتیازات: 3.09
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
باقالی قاتوق ( گیلان )
#1
Bug 
[تصویر: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
]

باقالی قاتوق ( گیلان )

براي تهيه باقالي قاتق باید بگم كه مواد رو چشمي مي ريزم ولي توضيح ميدم كه چطور مواد رو بريزيد كه خوشمزه بشه.

مقداري باقالي مخصوص باقالي قاتق رو اماده ميكنيد به اين صورت كه از پوست اول درمياريد و بعد پوست نازك دورش رو ميكنيد كه اگه موقع اين كار يه مقدار باقالي رو توي اب بگذاريد به مراتب پوست كندنش اسون تر ميشه.

باقالي ( حدود ٢٥٠ گرم ) رو به همراه يه مقدار كره محلي و يه کم روغن مايع ( فقط براي اينكه كره نسوزه ) به همراه حدود 1 قاشق چايخوري زردچوبه و 2 غذاخوري شويد خشك و يه بوته كوچك سير كه پوستش رو كنديد و به قطعات كوچولو ريز كرديد (سير رو له نمي كنيم) روي شعله ملايم مي گذاريد و حدود 10 دقيقه تفت مي ديد و حواستون باشه كه نسوزه.

بعد كه خوب تفت داديد ، يه مقدار آب جوشيده رو به باقالي اضافه مي كنيد ، براي اين نوع باقالي بايد حدود يك بند انگشت اب روي باقالي باشه ( يك نوع ديگه باقالي قاتق هست كه با باقالي مازندراني درست ميشه و تقريبا ابش كامل به خورد باقالي ميره ولي در اين نوعي كه دارم توضيح ميدم بايد کمی آبدار درست بشه ).

بعد در قابلمه رو مي ذاريد و اجازه ميديد باقالي ها نيم پز شه و در اين مرحله نمك رو بهش اضافه مي كنيد و بعد براي هر نفر 1 تخم مرغ در قابلمه ميشكونيد ، شعله رو زياد ميكنيد تا تخم مرغ خودش رو بگيره و در ديگ رو ميذاريد تا خورشت جا بيفته ، در پايان يه كوچولو ديگه كره ميتونيد به خورشت براي خوش طعم شدنش اضافه كنيد و روي تخم مرغ ها كمي فلفل بپاشيد.

باقالي قاتق خيلي سريع حاضر ميشه اما دقت داشته باشید که نبايد باقالي ها له بشه. نوش جان !
پاسخ
 سپاس شده توسط Nilufar.banoo ، sana68 ، Nadin
فروشگاه سایت
---


موضوعات مرتبط با این موضوع...
موضوع نویسنده پاسخ بازدید آخرین ارسال
Bug کال کباب ( گیلان ) Leila 0 1,904 2015/08/16، 07:39 PM
آخرین ارسال: Leila
Bug گمج کباب ( غذای سنتی گیلان ) Nadin 0 2,787 2015/08/02، 05:56 PM
آخرین ارسال: Nadin

کاربرانی که از این موضوع دیدن کرده اند ؟
24کاربر از این موضوع دیدن کرده اند :
Nilufar.banoo، Leila، Nadin، alipod21، آماندانا، mona، هلیا، محمداحسان، ar-b، sana68، SHAHZAD، maryam1164، zahra jon، ati sadeghi، Konamtf، fatima68، saharsani، amirtar76، ماتریس، Mehrbano، Ned، مامان طاها، khadije، سارا گلي

پرش به انجمن:


کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان