---

اطلاعیه های انجمن

سپاس » برای تشکر و قدردانی از سایر کاربران از دکمه سپاس استفاده کنید.
تصویر کاربری » تصویر کاربری خود را مطابق با عرف و قانون جمهوری اسلامی ایران انتخاب کنید.
تصویر انجمن » تصاویر نباید بیش از حد کوچک باشند تا لوگوی انجمن روی تصاویر درج شود.
مطلب جدید » هیچ یک از کاربران مجاز به کپی مطالب از سایت های دیگر حتی با درج منبع نمی باشد ، مطالب باید توسط خود کاربر ارائه شود.


زیره پلو با گوشت ( کرمان )
زمان کنونی: 2016/12/06، 12:08 AM
کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان
نویسنده: Leila
آخرین ارسال: Leila
پاسخ 1
بازدید 1707

امتیاز موضوع:
  • 35 رأی - میانگین امتیازات: 2.86
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
زیره پلو با گوشت ( کرمان )
#1
Music 
[تصویر: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
]

زیره پلو با گوشت ( کرمان )

برنج 4 لیوان  /  کره 100 گرم  /  زیره سیاه 4 قاشق غذاخوری  /  نخود 1 لیوان  /  دانه هل 6 عدد  /  زعفران دمکرده 2 قاشق غذاخوری

چوب دارچین 2 عدد  /  پیاز 2 عدد  /  گوشت 500 گرم  /  پودر سیر 1 قاشق چایخوری  /  زردچوبه و پودر داچین و نمک مقدار لازم

طرز تهیه : نخود را از شب قبل خیس دهید و داخل یخچال بگذارید و در این مدت چند بار آب آن را عوض کنید سپس پخته و پوسته روى آن را جدا كنيد ( نخود را تا حدى بپزید كه كاملاً نرم شده اما انسجام خود را از دست ندهد ).

مقداری روغن داخل قابلمه بریزید سپس گوشت خرد شده و مقداری زردچوبه ، پودر دارچين ، پودر سير و زعفران را اضافه کنید و براى 5 دقيقه در قابلمه را بگذارید سپس گوشت را هم بزنید و چند لیوان آب جوش ، پياز ، چوب دارچين و هل را اضافه کنید.

در قابلمه را گذاشته و بعد از 20 دقيقه شعله را کم کنید و بگذارید 2 - 3 ساعت گوشت بپزد و نرم شود ، 15 دقيقه قبل از اتمام پخت گوشت ، نخودهاى پخته و پوست گرفته شده را به گوشت اضافه كنيد.

پس از این مدت زمان مخلوط گوشت و نخود را در صافى بریزید و گوشت ها را جدا کنید ، دانه هاى هل و چوب دارچين را خارج کنید و آب گوشت را براى پخت برنج كنار بگذاريد.

زيره سياه را با دو قاشق روغن 2 دقيقه تفت دهید سپس برنج را اضافه کنید و 2 دقيقه ديگر تفت دهید سپس نخود و آب گوشت را اضافه كنيد ( اگر آب گوشت کم بود میتوانید مقداری آبجوش اضافه كنيد ) و برنج را به صورت كته طبخ كنيد.

پس از 15 دقيقه گوشتهای پخته را لابلای برنج قرار دهید و كره يا روغن جامد را روی برنج بریزید و زمان دهيد تا برنج آماده سرو شود ، اين برنج معمولاً بسيار چرب تهيه مى شود اما میتوانید چربی غذا را بنابر میل تان کمتر یا بیشتر کنید.
پاسخ
 سپاس شده توسط Nilufar.banoo ، مهتاب ، sana68 ، Nadin
فروشگاه سایت
---


کاربرانی که از این موضوع دیدن کرده اند ؟
28کاربر از این موضوع دیدن کرده اند :
Nilufar.banoo، Leila، Nadin، khatoon1، سمانه کریمی، danaie، alipod21، noushin، آماندانا، فاطمه ومهدی، مهتاب، zarzari، محمداحسان، rosa، sana68، SHAHZAD، Rojan، Mahdiehalavi، e.h، ماتریس، anijoon، محمد، نگارخاتون، m.tabesh68، khadije، amini، moaud12، mahsa2000

پرش به انجمن:


کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان