---

اطلاعیه های انجمن

سپاس » برای تشکر و قدردانی از سایر کاربران از دکمه سپاس استفاده کنید.
تصویر کاربری » تصویر کاربری خود را مطابق با عرف و قانون جمهوری اسلامی ایران انتخاب کنید.
تصویر انجمن » تصاویر نباید بیش از حد کوچک باشند تا لوگوی انجمن روی تصاویر درج شود.
مطلب جدید » هیچ یک از کاربران مجاز به کپی مطالب از سایت های دیگر حتی با درج منبع نمی باشد ، مطالب باید توسط خود کاربر ارائه شود.


آش بادمجان
زمان کنونی: 2016/12/10، 09:58 PM
کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان
نویسنده: Leila
آخرین ارسال: Leila
پاسخ 1
بازدید 1572

امتیاز موضوع:
  • 50 رأی - میانگین امتیازات: 3.16
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
آش بادمجان
#1
Bug 
[تصویر: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
]

آش بادمجان

بلغور جو ۱ لیوان  /  لوبیا قرمز 1/2 لیوان  /  لوبیا چیتی یا لوبیا سفید 1/2 لیوان  /  عدس 1 لیوان  /  نخود 1/2 لیوان

بادمجان 1 کیلوگرم  /  قلم گوسفند ۱ عدد  /  کشک 1 لیوان  /   پیاز داغ و نعنا داغ مقدار لازم  /  نمک و فلفل و زرد چوبه مقدار لازم

طرز تهیه : ابتدا حبوبات ها را جداگانه بپزید ؛ قلم گوسفند را نیز با حدود 4 لیوان آب داخل قابلمه بریزید و بپزید تا نرم شود.

بلغور ها را شسته و حدود 1 ساعت در آب نگه دارید سپس به آب قلم اضافه کنید و وقتی بلغورها نرم شدند حبوبات پخته را نیز اضافه کنید و هم بزنید تا یکدست شوند.

کشک ، پیاز داغ ، بادمجان های سرخ شده ، نمک ، زردچوبه و فلفل سیاه را در این مرحله اضافه کنید ، زیر شعله را کم کنید و منتظر بمانید تا آش جا بیفتد.

پس از پخت بادمجان در آش باز می شود و حالت غلیظ و کشداری به آش می دهد ، پس از پخت آش را با پیاز داغ ، نعنا داغ و ... تزیین کنید.
پاسخ
 سپاس شده توسط Nilufar.banoo ، sana68 ، Nadin
فروشگاه سایت
---


کاربرانی که از این موضوع دیدن کرده اند ؟
14کاربر از این موضوع دیدن کرده اند :
Nilufar.banoo، Leila، Nadin، danaie، fatemehnkz، alipod21، ensy، zarzari، محمداحسان، sana68، SHAHZAD، Rojan، fariba-n، سارا گلي

پرش به انجمن:


کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان