---

اطلاعیه های انجمن

سپاس » برای تشکر و قدردانی از سایر کاربران از دکمه سپاس استفاده کنید.
تصویر کاربری » تصویر کاربری خود را مطابق با عرف و قانون جمهوری اسلامی ایران انتخاب کنید.
تصویر انجمن » تصاویر نباید بیش از حد کوچک باشند تا لوگوی انجمن روی تصاویر درج شود.
مطلب جدید » هیچ یک از کاربران مجاز به کپی مطالب از سایت های دیگر حتی با درج منبع نمی باشد ، مطالب باید توسط خود کاربر ارائه شود.


کال کباب ( گیلان )
زمان کنونی: 2016/12/08، 01:37 AM
کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان
نویسنده: Leila
آخرین ارسال: Leila
پاسخ 1
بازدید 1903

امتیاز موضوع:
  • 37 رأی - میانگین امتیازات: 3
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
کال کباب ( گیلان )
#1
Bug 
[تصویر: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
]

کال کباب گیلانی

بادمجان کباب شده 1 کیلو   /  گوجه کباب شده 4 عدد  /  رب انار ترش یا آب انار ترش 1/2 لیوان

گردو آسیاب شده 200 گرم  /  نمک و گلپر از هر کدوم 1 قاشق چایخوری  /  چچاق یا نعناع خشک 1 قاشق چایخوری  /  سیر 2 حبه

طرز تهیه : سیر ، بادمجان کبابی و گوجه کبابی را با گوشت کوب له کنید سپس بقیه مواد را اضافه کرده و خوب هم بزنید.

این غذا به عنوان اشتها آور و مزه در کنار غذاهایی مثل ماهی ، مرغ ، خوراک و ... مورد استفاده قرار می گیره ، استفاده از گوجه سلیقه ای است.
پاسخ
 سپاس شده توسط Nilufar.banoo ، sana68 ، Nadin
فروشگاه سایت
---


موضوعات مرتبط با این موضوع...
موضوع نویسنده پاسخ بازدید آخرین ارسال
Bug باقالی قاتوق ( گیلان ) Leila 0 2,900 2015/08/22، 12:58 PM
آخرین ارسال: Leila
Bug گمج کباب ( غذای سنتی گیلان ) Nadin 0 2,787 2015/08/02، 05:56 PM
آخرین ارسال: Nadin

کاربرانی که از این موضوع دیدن کرده اند ؟
19کاربر از این موضوع دیدن کرده اند :
Nilufar.banoo، Leila، Nadin، danaie، noushin، rrezaie، آماندانا، mona، zarzari، محمداحسان، sana68، SHAHZAD، sahar.fooladi، Rojan، e.h، Mehrbano، Ned، محمد، amini

پرش به انجمن:


کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان