---

اطلاعیه های انجمن

سپاس » برای تشکر و قدردانی از سایر کاربران از دکمه سپاس استفاده کنید.
تصویر کاربری » تصویر کاربری خود را مطابق با عرف و قانون جمهوری اسلامی ایران انتخاب کنید.
تصویر انجمن » تصاویر نباید بیش از حد کوچک باشند تا لوگوی انجمن روی تصاویر درج شود.
مطلب جدید » هیچ یک از کاربران مجاز به کپی مطالب از سایت های دیگر حتی با درج منبع نمی باشد ، مطالب باید توسط خود کاربر ارائه شود.


ژله زنبوری
زمان کنونی: 2016/12/08، 01:41 AM
کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان
نویسنده: zohre
آخرین ارسال: zohre
پاسخ 1
بازدید 3170

امتیاز موضوع:
  • 40 رأی - میانگین امتیازات: 3.25
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
ژله زنبوری
#1
Bug 
[تصویر: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
]
ژله زنبوری

شیر عسلی ١ قوطی كوچك  /  شير گرم 1 لیوان  /  آب سرد ( برای بن ماری كردن ژلاتين ) ١ لیوان  /  پودر ژلاتين 4 قاشق غذاخوری

خامه صبحانه يا قنادی ١٠٠گرم ( نصف پاكت خامه صبحانه )  /  اسانس وانيل ١ قاشق چایخوری  /  رنگ های خوراکی مقدار لازم

طرز تهيه : ابتدا 1 ليوان آب سرد را داخل کاسه ای بریزید و پودر ژلاتين را روی آن بپاشيد ، بعد از 1 دقيقه كه ژلاتين در آب جذب شد و حالت اسفنجی گرفت روی بخار آب قرار دهید تا حل شود ( بن ماری ).

خامه و شير عسلی را مخلوط كرده و بزنید تا يكدست شود ، شير را گرم كنيد و به مخلوط خامه و شیر عسلی اضافه كنيد و مجددا هم بزنيد ، ژلاتين حل شده را بعد از اينكه از داغی افتاد از صافی رد کنید و به مواد دیگر اضافه كنيد.

از اینجا به بعد با سليقه خودتون هر مقداری رو كه مايل باشيد در کاسه های كوچكتر جدا کنید و با رنگ خوراکی ، قهوه ، نسكافه یا ... مخلوط کنید.

نحوه ريختن در قالب : اگر ميخواهيد چند رنگ درست كنيد قالبتان را در فريزر قرار دهید ، هر رنگ را که مي ريزيد بعد از ٥ دقيقه انرا چك كنيد كه اگر کمی بسته بود رنگ بعدی را اضافه كنيد ، چنانچه بموقع اينكار رو نكنيد لايه انقدر ببندند كه سفت شوند موقع برش ، لايه ها چسبندگی ندارند و از هم جدا میشوند.

از اين مايه ميتوانيد جهت تهیه ژله های خرده شيشه هم تهيه كنيد و يا نمونه های ديگه ... از قالب زنبوری استفاده کنید و در قسمت هایی که زنبور دارد ابتدا بدن زنبور ، سپس ، بالها و همينطور بقيه قسمتها رو با مایه رنگی که درست کردیم پر میکنید و بين هر قسمت رنگی داخل فريزر قرار میدهید تا خودش را بگيرد.

نکته : جهت رنگ و طعم ميشه از نسكافه ، قهوه و كاكائو هم استفاده كرد.
پاسخ
 سپاس شده توسط Nilufar.banoo ، Nadin ، sana68 ، اعظم جونی ، SIYABARFI
فروشگاه سایت
---


کاربرانی که از این موضوع دیدن کرده اند ؟
64کاربر از این موضوع دیدن کرده اند :
Nilufar.banoo، zohre، Nadin، danaie، اعظم جونی، sam، مهسا علیا، rrezaie، m.riahi، warner، el_hedayati، رها، فاطمه ومهدی، tarrar، 15746elham، zarzari، shlerganji، محمداحسان، sarina_bbb، rosa، sana68، salipour، SHAHZAD، rohemot، مامان زهرا، زهرا حمید، hany، سودهه، ندا.ن، سودا، somi sh، Rojan، dooblevogol، SIYABARFI، کعبه عشق، sahari59، Asall، دریای آبی، آرزوی مهربون، Mehrbano، mahtabh643، mkz، z_tayar، fatemeh6775، Sea_30، صبا خانوم، reyhaneh69، آرامش، nilla، سحر بانی، Naji71، eli58، ejeh gol، ahgha، رامیلا_67، نسا، مهربانو، امیر زینب، ماریه، فرزانه 1، لیلی56، نینا نوایی، mtrs32، Z.s.mohajeri

پرش به انجمن:


کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان