---

اطلاعیه های انجمن

سپاس » برای تشکر و قدردانی از سایر کاربران از دکمه سپاس استفاده کنید.
تصویر کاربری » تصویر کاربری خود را مطابق با عرف و قانون جمهوری اسلامی ایران انتخاب کنید.
تصویر انجمن » تصاویر نباید بیش از حد کوچک باشند تا لوگوی انجمن روی تصاویر درج شود.
مطلب جدید » هیچ یک از کاربران مجاز به کپی مطالب از سایت های دیگر حتی با درج منبع نمی باشد ، مطالب باید توسط خود کاربر ارائه شود.


سوفله پنیر
زمان کنونی: 2016/12/06، 12:09 AM
کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان
نویسنده: Nadin
آخرین ارسال: Nadin
پاسخ 1
بازدید 1214

امتیاز موضوع:
  • 32 رأی - میانگین امتیازات: 3.28
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
سوفله پنیر
#1
Bug 
[تصویر: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
]

سوفله پنیر

سس سفید 2 پیمانه / پنیر گودا 200 گرم / زرده تخم مرغ 4 عدد / سفیده تخم مرغ 6 عدد / نمک به میزان لازم

طرزتهیه : سس سفید رو تهیه میکنیم و میذاریم گرم بماند.

زرده تخم مرغ رو با نمک می زنیم تا سفت و سفید بشه و با سس سفید مخلوط می کنیم.

پنیر گودا رو رنده می کنیم و مقداری ( حدود 2 قاشق غذاخوری ازش بر می داریم ) و بقیه رو با زرده تخم مرغ و سس سفید مخلوط میکنیم.

سفیده تخم مرغ رو جداگانه اونقدر می زنیم تا کاملاً سفت بشه بعد بقیه مواد رو با سفیده تخم مرغ مخلوط میکنیم ( مواد رو زیاد نمی زنیم چون باعت میشه پف سوفله بخوابد ) ، سوفله رو به مدت 1 ساعت روی حرارت 175 درجه سانتی گراد طبخ می کنیم.
 دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
پاسخ
 سپاس شده توسط sana68 ، Nilufar.banoo
فروشگاه سایت
---


کاربرانی که از این موضوع دیدن کرده اند ؟
32کاربر از این موضوع دیدن کرده اند :
Nilufar.banoo، Nadin، danaie، alipod21، sam، warner، el_hedayati، عطیه، zarzari، محمداحسان، sana68، SHAHZAD، rohemot، hany، ندا.ن، sweetcake6220، Mahdiehalavi، sahari59، mohad110، TiiTii، Mehrbano، Mina.saber، فرزانه احمدی، صبا خانوم، safaakbarzadeh، سپاس، مامان طاها، samijooon، zhina، رامیلا_67، mozhgan، yasi

پرش به انجمن:


کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان