---

اطلاعیه های انجمن

سپاس » برای تشکر و قدردانی از سایر کاربران از دکمه سپاس استفاده کنید.
تصویر کاربری » تصویر کاربری خود را مطابق با عرف و قانون جمهوری اسلامی ایران انتخاب کنید.
تصویر انجمن » تصاویر نباید بیش از حد کوچک باشند تا لوگوی انجمن روی تصاویر درج شود.
مطلب جدید » هیچ یک از کاربران مجاز به کپی مطالب از سایت های دیگر حتی با درج منبع نمی باشد ، مطالب باید توسط خود کاربر ارائه شود.


کیک گیلاس و پودر بادام
زمان کنونی: 2016/12/06، 07:29 PM
کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان
نویسنده: Nadin
آخرین ارسال: Nilufar.banoo
پاسخ 5
بازدید 4326

امتیاز موضوع:
  • 41 رأی - میانگین امتیازات: 3.07
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
کیک گیلاس و پودر بادام
#1
Bug 
[تصویر: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
]

کیک گیلاس و پودر بادام

آرد 250 گرم / شکر 150 گرم / کره 80 گرم / تخم مرغ 3 عدد / گیلاس بدون هسته 350 گرم / وانیل 1/4 قاشق چای خوری

بکین پودر 1 قاشق چای خوری / بادام پودر شده 4 قاشق غذا خوری / شیر 1/4 پیمانه

طرز تهیه : آرد و بکین پودر را با هم الک کرده.
کره و شکر و وانیل را خوب می زنیم تا یکدست شوند.
تخم مرغ ها را یکی یکی اضافه کرده، بعد از اضافه کردن هر تخم مرغ مواد را 1 دقیقه خوب میزنیم تا تخم مرغ در کره و شکر حل شود.
پس از اضافه کردن تمام تخم مرغ ها مواد را حدود 5 دقیقه میزنیم.
شیر را اضافه کنید ، در ادامه آرد و پودر بادام را کم کم اضافه کنید .
و در آخر گیلاس ها را اضافه کنید و داخل قالبی که از قبل با روغن جامد یا کره چرب شده و کف آن کاغذ روغنی انداخته ایم میریزیم.

دما 180 تا 200 درجه سانتیگراد (با توجه به نوع فر ممکن است این دما کمتر یا بیشتر شود)
زمان 40 تا 50 دقیقه (با توجه به درجه دمای فر ممکن است تغییر کند).

نکته : تمام مواد باید به دمای محیط برسند.
ارتفاع این کیک نباید بیشتر از 5 سانت باشد پس بهتر است از قالبی با سطح مقطع پهن استفاده کنیم.
در صورت نداشتن پودر بادام میتوان آن را حذف کرد.
 دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
پاسخ
 سپاس شده توسط Nilufar.banoo ، sana68
فروشگاه سایت
---
#2
Bug 
من امروز این کیک را درست کردم،بافتش عالی میشه ، طعمش هم عالی بود.

البته من حدود 30 گرم از شکر را کم کردم که خیلی شیرین نشه.

یادم موند شب عکسش میذارم
Wink.gif
 دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
پاسخ
 سپاس شده توسط Nilufar.banoo ، sana68
#3
Bug 
ببخشید بادام رو باید خیس کنیم و پوستش رو بگیریم یا نیازی نیست؟
پاسخ
 سپاس شده توسط sana68
#4
Bug 
بادام را چند ساعت خیس می کنید.
سپس پوستش را می گیرید و آسیاب می کنید.
 دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
پاسخ
 سپاس شده توسط sana68 ، Nilufar.banoo
#5
Bug 
[تصویر: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
]
محال است بارانی از محبت به کسی هدیه کنی و دست های خودت خیس نشود ...
پاسخ
 سپاس شده توسط Nadin


موضوعات مرتبط با این موضوع...
موضوع نویسنده پاسخ بازدید آخرین ارسال
Exclamation کیک جنگل سیاه ( با تزیین شکلات و گیلاس ) Nilufar.banoo 2 2,986 2015/01/12، 08:53 AM
آخرین ارسال: Nadin

کاربرانی که از این موضوع دیدن کرده اند ؟
47کاربر از این موضوع دیدن کرده اند :
Nilufar.banoo، زهره73، Nadin، khatoon1، baran_flower، klina، Neda.Ja، سمانه کریمی، danaie، mn5876، dorna taghvi، desiree، اعظم جونی، alipod21، noushin، اسما گل، warner، kimya7، setareh، آماندانا، el_hedayati، nafise sadghi، ساراجون، negin.s، فاطمه ومهدی، h.osooli، هلیا، setareh.qanea، zarzari، afrooz، محمداحسان، sarina_bbb، sana68، زهرا خانومی، sahar.fooladi، شکوه خانوم، monasabbagei68، elnaz.h، behnaz1190، m.f، زهرا حمید، hany، مرضیه 2021، maxis، بنیامی، Naji71، فرزانه 1

پرش به انجمن:


کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان