---

اطلاعیه های انجمن

سپاس » برای تشکر و قدردانی از سایر کاربران از دکمه سپاس استفاده کنید.
تصویر کاربری » تصویر کاربری خود را مطابق با عرف و قانون جمهوری اسلامی ایران انتخاب کنید.
تصویر انجمن » تصاویر نباید بیش از حد کوچک باشند تا لوگوی انجمن روی تصاویر درج شود.
مطلب جدید » هیچ یک از کاربران مجاز به کپی مطالب از سایت های دیگر حتی با درج منبع نمی باشد ، مطالب باید توسط خود کاربر ارائه شود.


نان رول دارچینی قلبی
زمان کنونی: 2016/12/06، 12:11 AM
کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان
نویسنده: اشپـز بانو
آخرین ارسال: اشپـز بانو
پاسخ 1
بازدید 1596

امتیاز موضوع:
  • 52 رأی - میانگین امتیازات: 3.33
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
نان رول دارچینی قلبی
#1
Exclamation 
[تصویر: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
]

[تصویر: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
]

[تصویر: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
]

رول دارچین قلبی

شیر ۱ پیمانه  /  مخمر ۱ ق غ   /  آب گرم ۱/۴ پیمانه  /  شکر ۲ ق غ  /  روغن ۲ ق غ  /  بیکینگ پودر ۱/۲ ق غ
نمک ۱ ق چ  /  تخم مرغ ۱/۲ عدد ( ۱ تخم مرغ را با چنگال بزنید و نصف آن را استفاده کنید)  /  آرد ۳ و ۱/۲ پیمانه یا ۴۳۵ گرم

مواد فیلینگ یا داخل نان

کره ۲ ق غ  /  شکر قهوه ای ۱/۴ پیمانه  /  دارچین ۴ ق چ

طرز تهیه : ابتدا شیر را داخل شیرجوش گرم کنید زمانیکه اطراف ظرف حباب درست شد کافیست مرتب هم بزنید تا شیر ته نگیرد بعد بگذارید شیر ولرم بشه.
مخمر را در آب گرم حل کنید و بگذارید ۱۰ دقیقه بماند تا عمل بیاد.

در کاسه ای شیر ولرم و شکر و روغن و نمک و بیکینگ پودر و تخم مرغ و ۲ پیمانه از آرد را مخلوط کنید تا خمیر روان و اسموتی درست بشه بعد باقیمانده آرد را اضافه کنید.

خمیر را با سرعت پایین همزن بزنید تا الاستیکی بشه اگر همزن ندارید این قسمت را با دست انجام بدید و خمیر را ورز بدید.
خمیر درست شده را در ظرفی که چرب کردید بگذارید و روی آن را با سلفون بپوشانید و به مدت یکساعت در جای گرم بگذارید.
بعد از یک تا دو ساعت حجم خمیر دو برابر میشود.

فر را با درجه حرارت ۱۷۵درجه سانتیگراد روشن کنید.
خمیر را در سطح آردپاشی شده باز کنید به صورت یک مستطیل به طول ۲۶ سانتیمتر و با اسپچولا یا چاقو کره نرم شده را روی خمیر بمالید و روش دارچین و شکر بپاشید.

نوارهایی به عرض ۲٫۵ سانتیمتر از خمیر برش بزنید. دو طرف هر نوار را رول کنید و با انگشت پایین خمیر را به شکل قلب در بیارید.داخل سینی فر چیده و به مدت ۲۰ دقیقه بپزید
زمان پخت بسته به ضخامت و طول و عرض خمیر که برش زدید متفاوت است پس لطفا بعد از ۱۵ دقیقه مرتب فر را چک کنید.
پاسخ
 سپاس شده توسط Nilufar.banoo ، sana68 ، Nadin ، لیدا
فروشگاه سایت
---


موضوعات مرتبط با این موضوع...
موضوع نویسنده پاسخ بازدید آخرین ارسال
Exclamation نان رول دارچینی Nilufar.banoo 0 2,576 2015/02/18، 02:08 AM
آخرین ارسال: Nilufar.banoo
Exclamation اشترودل گلابی دارچینی Nilufar.banoo 0 1,549 2015/01/13، 12:01 AM
آخرین ارسال: Nilufar.banoo

کاربرانی که از این موضوع دیدن کرده اند ؟
28کاربر از این موضوع دیدن کرده اند :
Nilufar.banoo، Nadin، khatoon1، lida، کوثر، danaie، dorna taghvi، اشپـز بانو، m.riahi، Masi، shams، لیدا، zarzari، محمداحسان، mohaddeseh، sana68، salipour، razieh69، chef noir، Zizo، شکوه خانوم، sorour، مهسا، آرزوی مهربون، Mehrbano، maxis، Samiin، elena65

پرش به انجمن:


کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان