---

اطلاعیه های انجمن

سپاس » برای تشکر و قدردانی از سایر کاربران از دکمه سپاس استفاده کنید.
تصویر کاربری » تصویر کاربری خود را مطابق با عرف و قانون جمهوری اسلامی ایران انتخاب کنید.
تصویر انجمن » تصاویر نباید بیش از حد کوچک باشند تا لوگوی انجمن روی تصاویر درج شود.
مطلب جدید » هیچ یک از کاربران مجاز به کپی مطالب از سایت های دیگر حتی با درج منبع نمی باشد ، مطالب باید توسط خود کاربر ارائه شود.


نان فوکاسیو ایتالیایی (Focaccia Bread)
زمان کنونی: 2016/12/09، 09:19 AM
کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان
نویسنده: Nadin
آخرین ارسال: Nadin
پاسخ 1
بازدید 2444

امتیاز موضوع:
  • 99 رأی - میانگین امتیازات: 3.17
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
نان فوکاسیو ایتالیایی (Focaccia Bread)
#1
Exclamation 
[تصویر: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
]

نان فوکاسیو ایتالیایی

آرد سبوس دار 1 فنجان (160 گرم) / آرد سفید 2 فنجان (320 گرم) / آب 140 گرم / آب برای حل کردن مایه خمیر 40 گرم
خمیر مایه یک قاشق غذاخوری / شکر یک قاشق غذاخوری سر صاف (برای خمیر مایه) / روغن مایع 3 قاشق غذاخوری
آویشن و اکلیل کوهی از هر کدام 2 قاشق غذاخوری / نمک 1 قاشق مرباخوری / پودر سیر نصف قاشق غذاخوری / روغن زیتون به میزان لازم

طرز تهيه: 40 گرم آب را به درجه حرارت 40-50 درجه (وقتی انگشت داخل آب زدیم ، انگشتمان نسوزد) رسانده و مخمر نان و شكر را در آن خوب حل كرده و ده دقيقه با درپوش در جای گرم استراحت مي‌دهيم.

تا وقتي مخمر نان به عمل آيد, 140 گرم آب را به حرارت 40-50 درجه رسانده و سپس آن‌را در ظرفي ريخته و روغن, نمك, پودرسير, آويشن و رزماري و مخمر حل شده را در آن مي‌ريزيم و آرد را هم به آن اضافه كرده و خمير را ورز مي‌دهيم. اگر متوجه شديد مقدار آب كم يا زياد است مي‌توانيد مقداري آب يا آرد به آن اضافه كنيد. براي جلوگيري از چسبيدن خمير به انگشتتان مقداري روغن به دستتان ماليده و خمير را ورز دهيد.

سپس خمير را به سه قسمت مساوي تقسيم كرده و بصورت گلوله درآوريد و در يك سيني كه سطح آن را چرب كرده قرار دهيد و پس از ماليدن مقداري روغن روي سطح خمير با نايلن بپوشانيد و در جاي نسبتن گرم قرار داده تا خمير پف كرده و ور بيآيد. اگر هواي اشپزخانه سرد است مي‌توانيد قسمت پايين فر را براي يك دقيقه روشن كرده و پس از خاموش كردن , خمير را در داخل فر قرار دهيد. زمان ورآمدن خمير بستگي به حرارت محيط و مخمر دارد پس هر 15 دقيقه آنرا چك كنيد زماني كه حجم خمير دوبرابر شد مي‌توان گفت كه خمير آماده پخت است . خمير را مدت نيم‌ساعت در يخچال قرار مي‌دهيم تا سرد و سفت شود و راحت‌تر روي میزکار پهن كنيم.

قسمت پايين فر را روي بالاترین حرارت تنظيم كنيد و يك سيني را بصورت پشت و رو در قسمت پايين فر نزديك شعله قرار دهيد تا خوب داغ شود. مي‌توانيد از يك سنگ مرمر 50 در 50 سانتي‌متري هم استفاده كنيد كه نتيجه خيلي بهتر مي‌شود.

خمير را در ظرف آرد قرار داده تا مقداري آرد به آن بچسبد و سپس روي يك تخته مدور نانپزي (میزکار) خمير را بصورت گرد روي آن پهن كنيد. مي‌توانيد از تخته خردكردن سبزي هم استفاده كنيد. ضخامت نان فوكاسيو دوبرابر نان تافتون است. سپس مقداري روغن زيتون روي سطح خمير ماليده و چنگال مي‌زنيم و آن‌را روي سيني داغ فر می گذاریم تا بپزد .

نکته : اين نان به نرمي نان تافتون نيست.
اگر مي‌خواهيد نان را روز بعد طبخ كنيد حتمن بايد خمير را در يخچال قرار بدهيد.
 دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
پاسخ
 سپاس شده توسط Nilufar.banoo ، sana68 ، مائده گل ، hoda ، اشپـز بانو
فروشگاه سایت
---


کاربرانی که از این موضوع دیدن کرده اند ؟
39کاربر از این موضوع دیدن کرده اند :
Nilufar.banoo، Nadin، khatoon1، saba raha، klina، Neda.Ja، کوثر، danaie، dorna taghvi، sharify1، اشپـز بانو، noushin، miladtarpood، setareh، آماندانا، hadiiiiis69، hoda، الهه سلیقه، setareh.qanea، zarzari، afrooz، محمداحسان، ar-b، مریم بانو، مائده گل، مینا گلی، sana68، fatemeh8، MJ lg، رضا، samira، shadi، salipour، mehrzad21، sorour، مهسا، Mehrbano، maxis، melinahamidi

پرش به انجمن:


کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان