---

اطلاعیه های انجمن

سپاس » برای تشکر و قدردانی از سایر کاربران از دکمه سپاس استفاده کنید.
تصویر کاربری » تصویر کاربری خود را مطابق با عرف و قانون جمهوری اسلامی ایران انتخاب کنید.
تصویر انجمن » تصاویر نباید بیش از حد کوچک باشند تا لوگوی انجمن روی تصاویر درج شود.
مطلب جدید » هیچ یک از کاربران مجاز به کپی مطالب از سایت های دیگر حتی با درج منبع نمی باشد ، مطالب باید توسط خود کاربر ارائه شود.


انجیر و کرم عسلی ( با تزیین انار )
زمان کنونی: 2016/12/05، 02:01 PM
کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان
نویسنده: Nilufar.banoo
آخرین ارسال: Nilufar.banoo
پاسخ 1
بازدید 1639

امتیاز موضوع:
  • 93 رأی - میانگین امتیازات: 3.04
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
انجیر و کرم عسلی ( با تزیین انار )
#1
Tongue 
[تصویر: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
]


انجیر و کرم عسلی ( با تزیین انار )


پنیر ماسکارپونه یا پنیر خامه ای 200 گرم   /   عسل 2 قاشق غذاخوری   /   انجیر 20 عدد

دانه انار 1/2 لیوان   /   نمک 1/8 قاشق چایخوری   /   شوید تازه برای تزیین


طرز تهیه : دم انجیرها را بگیرید ، با چاقو علامت دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
روی انجیرها بزنید تا شکافته شوند.

پنیر ماسکارپونه یا پنیر خامه ای را با عسل و نمک مخلوط کنید ( میتوانید به جای 2 قاشق عسل از 2 قاشق پودر قند استفاده کنید ).

داخل هر انجیر را با مقداری کرم پنیر پر کنید و روی آن چند دانه انار و کمی شوید قرار دهید و سرو کنید.
محال است بارانی از محبت به کسی هدیه کنی و دست های خودت خیس نشود ...
پاسخ
 سپاس شده توسط زهره73
فروشگاه سایت
---


موضوعات مرتبط با این موضوع...
موضوع نویسنده پاسخ بازدید آخرین ارسال
Exclamation کیک دسر خرما و انجیر Nilufar.banoo 0 1,563 2015/05/30، 04:03 AM
آخرین ارسال: Nilufar.banoo

کاربرانی که از این موضوع دیدن کرده اند ؟
16کاربر از این موضوع دیدن کرده اند :
Nilufar.banoo، فرنوش خلعتبری، نازنین، آماندانا، ayda، najme، rozapakdel، zh_m، مولا، Mahta، سمیتا، seti، Ali_jj، saeedehm، مهسا، فرزانه 1

پرش به انجمن:


کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان