[تصویر: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
]
]
شله شیری استان کهکیلویه و بویر احمد
برنج 2 لیوان / شیر 1 لیتر / شیره انگور 1/5 لیوان / آب 3 لیوان
گلاب نصف لیوان / نمک 1/8 قاشق چای خوری / وانیل 1/4 قاشق چای خوری
طرز تهیه :
۱- ابتدا برنج را می شوییم و حد اقل 3ساعت خیس میكنیم .سپس با سه لیوان آب و مقدار خیلی کمی نمک می گذاریم تا بپزد و نرم شود.
۲- سپس شیر را اضافه می کنیم و همراه گلاب می گذاریم تا بجوشد و جا بیفتد.
۳- در آخر، شیره را اضافه می کنیم و می گذاریم که شعله به آرامی بجوشد و غلیظ شود. بعد از اینکه شعله را خاموش کردیم وانیل را اضافه می کنیم. سپس شله را در ظرف های کوچک بریزید و سرو کنید.
نکته:
1)این غذا به صورت سرد سرو میشود.
2)در صورت تمایل به جای شیره انگور از شیره خرما استفاده كنید ولی توجه داشته باشید كه دسر شما را تیره میكند.
3)بهتر است بعد از پخت مواد را داخل ظرف مناسب ریخته و داخل یخچال قرار دهید تا به صورت قالبی مورد استفاده باشد.
4)در صورت تمایل برای تزیین مقداری كشمش و گردو روی شله بریزید.
1)این غذا به صورت سرد سرو میشود.
2)در صورت تمایل به جای شیره انگور از شیره خرما استفاده كنید ولی توجه داشته باشید كه دسر شما را تیره میكند.
3)بهتر است بعد از پخت مواد را داخل ظرف مناسب ریخته و داخل یخچال قرار دهید تا به صورت قالبی مورد استفاده باشد.
4)در صورت تمایل برای تزیین مقداری كشمش و گردو روی شله بریزید.
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.