---

اطلاعیه های انجمن

سپاس » برای تشکر و قدردانی از سایر کاربران از دکمه سپاس استفاده کنید.
تصویر کاربری » تصویر کاربری خود را مطابق با عرف و قانون جمهوری اسلامی ایران انتخاب کنید.
تصویر انجمن » تصاویر نباید بیش از حد کوچک باشند تا لوگوی انجمن روی تصاویر درج شود.
مطلب جدید » هیچ یک از کاربران مجاز به کپی مطالب از سایت های دیگر حتی با درج منبع نمی باشد ، مطالب باید توسط خود کاربر ارائه شود.


پای بوقلمون
زمان کنونی: 2016/12/05، 02:01 PM
کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان
نویسنده: Nadin
آخرین ارسال: Nadin
پاسخ 1
بازدید 2146

امتیاز موضوع:
  • 77 رأی - میانگین امتیازات: 2.82
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
پای بوقلمون
#1
Exclamation 
[تصویر: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
]

پای بوقلمون

دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
به میزان لازم / کره 4 قاشق غذاخوری / پیاز کوچک خرد شده 1 عدد / ساقه کرفس خرد شده 2 عدد
هویج خرد شده 2 عدد / جعفری خرد شده 3 قاشق غذاخوری / آویشن 1 قاشق غذاخوری / نمک و فلفل به میزان لازم
عصاره مرغ 2 عدد / سیب زمینی پوست کنده 3 عدد / بوقلمون خرد شده 1 و 1/2 لیوان / آرد 3 قاشق غذاخوری / شیر 1/2 فنجان
   

1. فر را از قبل تا دمای 425 درجه فارنهایت (220 درجه سانتیگراد) گرم کنید. خمیر پای را کمی با وردنه تخت کرده و فشار دهید وکنار بگذارید.

2. در یک قابلمه بزرگ روی حرارت متوسط 2 قاشق غذا خوری کره را آب کنید و  پیاز، کرفس، هویج، جعفری، پونه، و نمک و فلفل را به آن اضافه کنید سپس تا زمانی که سبزیجات نرم است هم بزنید تا پخته شود سپس حبه های عصاره مرغ و مقداری آب را به آن اضافه کنید. بگذارید مخلوط خوب پخته شود. سیب زمینی را اضافه کرده و هم بزنید، فرایند پخت را به اندازه لازم ادامه دهید.

3. در یک تابه متوسط، 2 قاشق غذا خوری کره باقی مانده را آب کنید. آرد را در تابه ریخته و هم بزنید سپس شیر را اضافه کرده و حرارت را بیشتر کنید. بوقلمون را به مخلوط اضافه کنید. سپس مخلوط بوقلمون را به سبزیجات اضافه کرده و خوب هم بزنید، پختن را تا زمانی که مخلوط غلیظ شود ادامه دهید. اجازه دهید مخلوط خنک شود. در ابتدا خمیر را به 2 قسمت تقسیم کرده، 1 قسمت را با وردنه باز کرده. کف ظرف مورد نظر را کمی با روغن جامد چرب کرده و آردپاشی می کنیم. سپس خمیر را درون قالب پهن کرده و مواد را روی خمیر پخش می کنیم. قسمت دوم خمیر را با وردنه باز کرده و روی مواد قرار می دهیم و با دست لبه های خمیرها را کمی فشار می دهیم تا هر 2 لبه خمیر به یکدیگر بچسبد. با یک چنگال چند سوراخ روی خمیر ایجاد می کنیم.

4. در فر که قبلا گرم کرده اید بگذارید برای 15 دقیقه بپزد. درجه حرارت فر را به 350 درجه فارنهایت

نکته : برای دیدن دستور خمیر پفکی روی دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
کلیک کنید.
 دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
پاسخ
 سپاس شده توسط امیل ، Nilufar.banoo
فروشگاه سایت
---


کاربرانی که از این موضوع دیدن کرده اند ؟
32کاربر از این موضوع دیدن کرده اند :
Nilufar.banoo، Nadin، khatoon1، klina، سمانه کریمی، danaie، dorna taghvi، alipod94، m.riahi، Sam.m، kimya7، آماندانا، ساراجون، negin.s، سودابه، هلیا، الهه سلیقه، marjan1193، محمداحسان، ar-b، mohaddeseh، امیل، sina، مریم بانو، hoda***، albalooii، smirzagol، narges2، Ali_jj، نگارخاتون، fariba-n، samijooon

پرش به انجمن:


کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان