---

اطلاعیه های انجمن

سپاس » برای تشکر و قدردانی از سایر کاربران از دکمه سپاس استفاده کنید.
تصویر کاربری » تصویر کاربری خود را مطابق با عرف و قانون جمهوری اسلامی ایران انتخاب کنید.
تصویر انجمن » تصاویر نباید بیش از حد کوچک باشند تا لوگوی انجمن روی تصاویر درج شود.
مطلب جدید » هیچ یک از کاربران مجاز به کپی مطالب از سایت های دیگر حتی با درج منبع نمی باشد ، مطالب باید توسط خود کاربر ارائه شود.


کباب کوبیده
زمان کنونی: 2016/12/04، 07:23 AM
کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان
نویسنده: Nilufar.banoo
آخرین ارسال: حامد
پاسخ 4
بازدید 9454

امتیاز موضوع:
  • 77 رأی - میانگین امتیازات: 3.05
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
کباب کوبیده
#1
Bug 
[تصویر: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
]

کباب کوبیده

گوشت گوساله 300 گرم   /   گوشت چرب گوسفند 300 گرم   /  گوشت قلوه گاه گوساله 200 گرم  /  پیاز 300 گرم

طرز تهیه : پیاز را رنده کنید و آب پیاز را خوب بگیرید ، گوشت ها را با هم مخلوط و 2 - 3 بار چرخ کنید.

پیاز ، مخلوط گوشت و فلفل را مخلوط کنید و خوب ورز دهید تا بافتی چسبنده پیدا کند سپس 4 ساعت در یخچال استراحت دهید.

پس از استراحت گوشت را از یخچال خارج کنید و به سیخ بکشید و روی ذغال یا داخل فر کباب کنید ( بهتر است 1 شب استراحت دهید ).

میتوانید مقداری کره را ذوب کنید و پس از اتمام کار روی کباب بریزید و سرو کنید ، در کنار کباب از فلفل و گوجه کباب شده و ریحان استفاده کنید.

نکته : برای به سیخ کشیدن ابتدا کاسه ای آب سرد در کنارتان قرار دهید ، دست تان را کمی مرطوب کنید و گوشت را به سیخ بکشید.
محال است بارانی از محبت به کسی هدیه کنی و دست های خودت خیس نشود ...
پاسخ
 سپاس شده توسط Nadin ، fatemeh10883 ، sana68
فروشگاه سایت
---
#2
Bug 
سلام
اینکه میگن توی کباب کوبیده حتما باید دنبه ریخته بشه تا چه حد صحت داره ؟
آخه هر چی درست میکنم خشک میشه یا زیاد باحال در نمیاد .
پاسخ
#3
Bug 
سلام

شما برای تهیه کوبیده از همین ترکیب گوشت که گفته شد استفاده کنید.
دنبه در صورتی لازمه که از گوشت قلوه گاه گاو استفاده کنید که در اینصورت باید از ترکیب مساوی ( گوشت ران گاو ، قلوه گاه گاو ، دنبه گوسفند ) استفاده کنید.
برای اینکه کباب خشک نشه مقدار پیاز زیاد باشه و کباب هم زیاد روی آتیش نمونه ، همینکه کباب خودشو گرفت آماده است و نیازی به تغییر رنگ نیست :)
محال است بارانی از محبت به کسی هدیه کنی و دست های خودت خیس نشود ...
پاسخ
 سپاس شده توسط fatemeh10883 ، Nadin ، فروز
#4
Bug 
سلام خانم فاطمه
تقريبا مقدار پيازتون واسه مقدار گوشت تون زياده.
ضمنا حتي الامکان از دنبه استفاده نکنيد و بجاش از قلوه گاه گوسفندي استفاده کنيد اگه ميخاين کبابتون خوشمزه و خوشبو باشه
پاسخ
 سپاس شده توسط Nilufar.banoo ، Nadin


موضوعات مرتبط با این موضوع...
موضوع نویسنده پاسخ بازدید آخرین ارسال
Bug کباب ترش ( ترش کباب ) Nilufar.banoo 0 2,827 2015/08/17، 12:22 AM
آخرین ارسال: Nilufar.banoo
Exclamation کباب کوبیده مرغ Nilufar.banoo 0 4,327 2015/03/06، 08:58 PM
آخرین ارسال: Nilufar.banoo
Exclamation جوجه کباب ذغالی Nilufar.banoo 1 3,566 2015/02/26، 02:14 AM
آخرین ارسال: Nilufar.banoo
Big Grin کباب موهامورا ( لبنانی ) Nilufar.banoo 0 2,176 2015/01/16، 09:54 PM
آخرین ارسال: Nilufar.banoo

کاربرانی که از این موضوع دیدن کرده اند ؟
92کاربر از این موضوع دیدن کرده اند :
Nilufar.banoo، Leila، Nadin، khatoon1، maryam، baran_flower، کوثر، danaie، dorna taghvi، fatemehnkz، alipod94، yasmina، sam، Nasim، مهسا علیا، azam33، noushin، اسما گل، elham، m.riahi، عسل، آماندانا، jazireh، Sarina، زهرا، s.hajarhasani، Shiron، leilamortazavi، shaghayeghe، MAHDI، shams، لیلا، فاطمه ومهدی، limi، somayeh، maryana، هلیا، skh، mahsa_h83، لیدا، zarzari، f.pouresmaeeli، محمداحسان، ila_0098، pourya، morteza7867، mehdi-pc، arastou، rzhang، amir.azm2، mohaddeseh، fatemeh10883، zamer، سمیتا، F. B، neda1388، mahboobfa، ssat، azadeh، maryam niyazi، misagh، man، sana68، shaahdoone، SHAHZAD، hadise، saeedehm، Alim، نوا، نیلو، بهارکریمی، hamyar47، حمید، nasrin، اکرم1366، حامد، mohsennaji، راضیه، nasrinfakhri، alimohamad92، افسر، فروز، افشار، e.h، ashraf، massy، شكيبا، fatemeh6775، khadije، دسر، shahla، بارانا74

پرش به انجمن:


کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان