---

اطلاعیه های انجمن

سپاس » برای تشکر و قدردانی از سایر کاربران از دکمه سپاس استفاده کنید.
تصویر کاربری » تصویر کاربری خود را مطابق با عرف و قانون جمهوری اسلامی ایران انتخاب کنید.
تصویر انجمن » تصاویر نباید بیش از حد کوچک باشند تا لوگوی انجمن روی تصاویر درج شود.
مطلب جدید » هیچ یک از کاربران مجاز به کپی مطالب از سایت های دیگر حتی با درج منبع نمی باشد ، مطالب باید توسط خود کاربر ارائه شود.


نان همبرگر
زمان کنونی: 2016/12/10، 09:59 PM
کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان
نویسنده: Nilufar.banoo
آخرین ارسال: sobyyy
پاسخ 2
بازدید 5904

امتیاز موضوع:
  • 83 رأی - میانگین امتیازات: 2.52
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
نان همبرگر
#1
Exclamation 
[تصویر: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
][تصویر: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
]

نان همبرگر

آرد 4 لیوان   /   خمیر مایه فوری 2 قاشق چایخوری   /   شیر ولرم 1 و 1/2 لیوان   /   تخم مرغ 1 عدد

شکر 3 قاشق غذاخوری   /   نمک 1 قاشق چایخوری   /   کره یا روغن جامد ذوب شده 1/2 لیوان   /   زرده تخم مرغ 1 عدد

طرز تهیه : شیر ولرم ، شکر و خمیر مایه را مخلوط کنید و به مدت 10 دقیقه کناری بگذارید تا عمل کند سپس کره ذوب شده و تخم مرغ را اضافه کنید.

نمک و آرد را مخلوط کنید و کم کم روی مواد الک و مخلوط کنید ( فقط تا حدی باید آرد بریزید که خمیر لطیفی داشته باشید که به دست نچسبد ).

خمیر را درون کاسه ای که چرب کرده اید به مدت 1-2 ساعت قرار دهید تا حجمش دو برابر شود ( روی کاسه را بپوشانید و در جای گرمی استراحت دهید ).

خمیر را به اندازه دلخواه تقسیم کنید ، ته سینی فر یا قالب را چرب کنید ، خمیرها را گرد کنید و درون سینی یا قالب فر قرار دهید سپس 1 زرده تخم مرغ را روی خمیرها بزنید و 15 دقیقه استراحت دهید.

خمیرها را در طبقه وسط فری که از قبل با دمای 180 سانتیگراد روشن کرده اید و گرم شده است به مدت 20 – 30 دقیقه قرار دهید ( این زمان بستگی به اندازه خمیر و نوع فر دارد ) ، پس از 10 دقیقه نان ها را چک کنید.

نکته : در زمان اضافه کردن آرد وقتی خمیر به دست می چسبد دست ها را بشویید تا با اضافه کردن آرد بیشتر موجب سنگین شدن خمیر و سفت شدن نان نشوید ، در مراحل اول مخلوط کردن ارد از قاشق استفاده کنید و در مراحل آخر خمیر را با دست ورز دهید.
محال است بارانی از محبت به کسی هدیه کنی و دست های خودت خیس نشود ...
پاسخ
 سپاس شده توسط نیلوفر24 ، Nadin ، raha-b
فروشگاه سایت
---
#2
Bug 
عاليه فرومتون
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
پاسخ


کاربرانی که از این موضوع دیدن کرده اند ؟
87کاربر از این موضوع دیدن کرده اند :
Nilufar.banoo، Leila، Nadin، khatoon1، maryam، baran_flower، سمانه کریمی، roza.a، danaie، dorna taghvi، fatemehnkz، rahabanoo، noushin، elham، kimya7، آماندانا، el_hedayati، پریسا66، shams، لیلا، skh، mahsa_h83، سحر1371، ناهید، FINIK، zarzari، sarahtabandeh، alfa2013، محمداحسان، gholamalizade، omid70741، nk126h، نیلوفر24، ila_0098، amirmadi، rozi، morteza7867، بانوی ایران، الهام عبدی، arastou، night_mojy، ar-b، MYM، امیل، سمیتا، neda1388، corbymama، raha-b، 12198، لیلا ملکی، Ali_jj، salipour، chef noir، SHAHZAD، کعبه عشق، نیلو، حمید، e.h، راضیه_جلودار، majidpanic، صبا خانوم، salooris3، خره، samira21700، mary12222، Leila 7 km، asadi1136، enteha، sobyyy، Nana11، rayaa، niloofaar، mvc500، Pejmansh، امین زارع، بهاره، Sanazzz.mi، هدا، masumepiri، baharbah، zahrabarzegar، raminamin، razidear، Farisanazeri، ماریه، اسراء، niloofarnp

پرش به انجمن:


کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان