---

اطلاعیه های انجمن

سپاس » برای تشکر و قدردانی از سایر کاربران از دکمه سپاس استفاده کنید.
تصویر کاربری » تصویر کاربری خود را مطابق با عرف و قانون جمهوری اسلامی ایران انتخاب کنید.
تصویر انجمن » تصاویر نباید بیش از حد کوچک باشند تا لوگوی انجمن روی تصاویر درج شود.
مطلب جدید » هیچ یک از کاربران مجاز به کپی مطالب از سایت های دیگر حتی با درج منبع نمی باشد ، مطالب باید توسط خود کاربر ارائه شود.


نان خرمایی
زمان کنونی: 2016/12/09، 09:20 AM
کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان
نویسنده: کفایت
آخرین ارسال: کفایت
پاسخ 1
بازدید 4692

امتیاز موضوع:
  • 62 رأی - میانگین امتیازات: 2.71
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
نان خرمایی
#1
Exclamation 
[تصویر: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
]
[تصویر: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
]
[تصویر: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
]

نان خرمایی

مواد لازم برای خمیر

خمیر مایه ۱ قاشق غذا خوری سر خالی  /  آب ولرم 1/2 لیوان  /  شکر ۲ قاشق غذا خوری

کره ۳ قاشق غذا خوری  /  ماست 1/2 لیوان  /  بکینگ پودر ۱ قاشق چای خوری


مواد لازم برای داخل نون

خرما  زیره  زنجبیل  /  جوز هندی گردو  هل  گل سرخ  /  شیر  دارچین


طرز تهیه : اول مایه خمیر رو عمل میاریم به این شکل که آب ، شکر و مایه خمیر رو مخلوط میکنیم و ۱۰ دقیقه در جای ولرمی نگهداری میکنیم.

حالا همه موادی که برای خمیر نوشتم رو با هم مخلوط و مایه خمیر عمل آمده رو هم اضافه میکنیم و مخلوط میکنیم که همه با هم یکدست بشن.

آرد رو کم کم اضافه میکنیم تا کاملا خمیر لطیف و مهربونی بهمون بده ، فقط مواظب باشین گول نخورین و آرد اضافی نریزین ، این خمیر به خاطر داشتن ماست و کره کاملا لطیفه ، خمیرو میذاریم جای گرم و معتدلی که خوب پف کنه.

در این فاصله که خمیر داره کار خودشو میکنه ما خرماها رو درست میکنیم ، به این شکل که اول هسته ی خرماها رو میگیریم و میگذاریم تو تابه بعد همه ی مواد مخصوص داخل خمیر و کمی کره یا روغن بهش اضافه میکنیم ( شیر فقط چند قاشق در حدی که سفتی خرما رو بگیره ، خوب مخلوط میکنیم تا خرما کاملا لطیف بشه ، هر ادویه ای هم نداشتین مهم نیست ، فقط با دارچین هم میشه درست کرد ).

حالا میریم سر وقت خمیر ( نشانه ی ور اومدن کامل خمیر اینه که وقتی انگشتتونو به خمیر بزنین انگشتتون بر نگرده ) خمیر رو از بغل جمع میکنیم و شروع میکینم به شکل دادن و نون درست کردن ( خمیر رو به هر اندازه ای که دوست دارید پهن کنید ) ، داخل خمیر مخلوط خرمایی و کمی گردو بریزید و جمع کنید.

یه ۱۰ دقیقه ای دوباره بهشون استراحت میدیم و بعد از ۱۰ دقیقه رومالی میکنیم ( مخلوط ۱ زرده و ۱ قاشق غذا خوری شیر و ۱ قاشق غذاخوری روغن) و بعد کنجد می پاشیم و میذاریم تو فری که قبلا گرم کرده بودیم ، برای من رو درجه ی۱۸۰ تقریبا ۲۰ دقیقه زمان برد.
پاسخ
 سپاس شده توسط Nilufar.banoo ، Nadin ، سلاله ، sanaz
فروشگاه سایت
---


کاربرانی که از این موضوع دیدن کرده اند ؟
79کاربر از این موضوع دیدن کرده اند :
Nilufar.banoo، Nadin، khatoon1، baran_flower، کفایت، سمانه کریمی، roza.a، danaie، mn5876، dorna taghvi، اعظم جونی، ghazal_hz2007، niloofar، eliholy، mohaddeseh.gh، noushin، elham، rrezaie، sanaz، kimya7، آماندانا، mamantaha2، fm@1359، jazireh، Sarina، nemesisneptune، el_hedayati، mehdi، منا، soheila، رویا خاتون، najmehamini، سلاله، امیرعلی، ساراجون، amini maliheh، mary، shams، n.ta92، daniz، هلیا، مریم نوروزی، ensy، skh، mahsa_h83، golpooneh، zarzari، sky، ماهرخ اعلم، sarahtabandeh، alfa2013، danial2007، gholamalizade، 333pidehhh، مهسا71، rozi، pourya، ar-b، mehr8611، امیل، سمیتا، F. B، neda1388، asalcheshm، seti، chefmahsa، Ali_jj، salipour، yasna1384، Mehrbano، maxis، مامان طاها، elena65، Leila 7 km، حميده، مهربانو، parinaz111، robab، فرزانه 1

پرش به انجمن:


کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان