---

اطلاعیه های انجمن

سپاس » برای تشکر و قدردانی از سایر کاربران از دکمه سپاس استفاده کنید.
تصویر کاربری » تصویر کاربری خود را مطابق با عرف و قانون جمهوری اسلامی ایران انتخاب کنید.
تصویر انجمن » تصاویر نباید بیش از حد کوچک باشند تا لوگوی انجمن روی تصاویر درج شود.
مطلب جدید » هیچ یک از کاربران مجاز به کپی مطالب از سایت های دیگر حتی با درج منبع نمی باشد ، مطالب باید توسط خود کاربر ارائه شود.


نان خامه ای
زمان کنونی: 2016/12/08، 05:30 AM
کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان
نویسنده: کفایت
آخرین ارسال: کفایت
پاسخ 1
بازدید 3592

امتیاز موضوع:
  • 62 رأی - میانگین امتیازات: 3.26
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
نان خامه ای
#1
Brick 
[تصویر: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
]
[تصویر: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
]
[تصویر: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
]
نان خامه ای

آرد ۵ قاشق غذا خوری سر پر  /  آب 1 و 1/2 لیوان  /  روغن ۳ قاشق غذا خوری  /  عسل ۱ قاشق مرباخوری

بکینگ پودر ۱ قاشق مرباخوری  /  وانیل کمی  /  تخم مرغ درشت ۲ عدد

طرز تهیه : اول آب و روغن رو مخلوط میکنیم و روی اجاق میگذاریم تا به جوش بیاد بعد از چند قل که خورد آرد رو اضافه میکنیم و خوب هم میزنیم تا یکدست بشه ، خوب که هم زدیم میگذاریم تا خنک بشه ( یعنی اینکه وقتی انگشت بهش میزنیم داغ نباشه و فقط احساس گرما کنیم ).

خنک که شد میگذاریم تو ظرف گودی و تخم مرغ رو اضافه میکنیم و خوب هم میزنیم طوری که اثری از تخم مرغ باقی نمونه میتونین از همزن برقی استفاده کنین مثل من چون راحت تره اما نداشتین هم با چنگال میتونین بزنین ، تخم مرغ دوم رو هم اضافه کنین و خوب هم بزنین.

از اینجا به بعد باید خودتون متوجه بشین که کی خمیر نرم و لطیفی بدست میارین ، من ۲ تا تخم مرغ دیگه هم استفاده کردم البته به آرد بستگی داره من آردم کمی سنگین بود ۴ تا تخم مرغ کوچیک لازم شد.

حالا عسل ، بکینگ پودر و وانیل رو اضافه کنین و یکم دیگه بزنین که خوب برن به خورد هم ، حالا داخل سینی فر کاغذ روغنی بذارید و مواد رو داخل قیف بریزید و شکوفه بزنین و بذارید تو فری که از قبل روشن و گرم شده به مدت 15 - 20 دقیقه با درجه حرارت ۱۸۰ درجه سانتیگراد.

شکوفه هاتون رو متوسط بزنین چون خودش بعدا عالی پف میکنه نگران نباشین.من هم نارنجکی زدم هم قدی ، حالا از فر که اومدن بیرون کمی اول ذوق کنین از پف و رنگشون بعد با خامه و کرم پرش کنین.

امیدوارم خوشتون اومده باشه و منو با کارها و نظرات تون خوشحال کنین.
پاسخ
 سپاس شده توسط Nilufar.banoo ، اعظم جونی ، اعظم جونی ، مونا مقدم ، Nadin ، ShimA ، Miso ، بهاره
فروشگاه سایت
---


موضوعات مرتبط با این موضوع...
موضوع نویسنده پاسخ بازدید آخرین ارسال
Brick شیرینی خامه ای Leila 0 2,147 2015/04/20، 06:24 PM
آخرین ارسال: Leila

کاربرانی که از این موضوع دیدن کرده اند ؟
93کاربر از این موضوع دیدن کرده اند :
Nilufar.banoo، Nadin، khatoon1، baran_flower، کفایت، baranshirzadi، klina، lida، سمانه کریمی، roza.a، danaie، mn5876، dorna taghvi، اعظم جونی، alipod94، niloofar، eliholy، mohaddeseh.gh، roshanak، azam33، اسما گل، rrezaie، m.riahi، warner، عسل، kimya7، آماندانا، mamantaha2، jazireh، Sarina، baran_f، el_hedayati، زهرا، mehdi، najmehamini، shaghayeghe، ساراجون، amini maliheh، لیلا، n.ta92، baba، daniz، هلیا، skh، mitra729، setareh.qanea، afrooz، sky، مونا مقدم، 357172، faariibaa، محمداحسان، مهسا ابراهیمی، yoho5، اناهیتا ۸۸۹۲، zohrehnami، gholamalizade، nk126h، تینا بینا، نیلوفر24، ila_0098، amirmadi، rozi، pourya، morteza7867، mehdi-pc، arastou، ar-b، amir.azm2، MYM، امیل، سمیتا، helma، seti، maryam niyazi، لیلا ملکی، Ali_jj، hamidreza1365، Queen E، Iran، ShimA، ماه پار، Miso، sanazsanaz، مولود، elena65، Pejmansh، بهاره، mehrad، robab، لیلی56، melinahamidi، mahsa2000

پرش به انجمن:


کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان