---

اطلاعیه های انجمن

سپاس » برای تشکر و قدردانی از سایر کاربران از دکمه سپاس استفاده کنید.
تصویر کاربری » تصویر کاربری خود را مطابق با عرف و قانون جمهوری اسلامی ایران انتخاب کنید.
تصویر انجمن » تصاویر نباید بیش از حد کوچک باشند تا لوگوی انجمن روی تصاویر درج شود.
مطلب جدید » هیچ یک از کاربران مجاز به کپی مطالب از سایت های دیگر حتی با درج منبع نمی باشد ، مطالب باید توسط خود کاربر ارائه شود.


پیراشکی
زمان کنونی: 2016/12/08، 05:29 AM
کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان
نویسنده: کفایت
آخرین ارسال: کفایت
پاسخ 1
بازدید 6238

امتیاز موضوع:
  • 79 رأی - میانگین امتیازات: 3.33
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
پیراشکی
#1
Exclamation 
[تصویر: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
]
[تصویر: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
]
[تصویر: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
]
[تصویر: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
]

پیراشکی

مایه خمیر 1/2 قاشق غذاخوری  /  آب ولرم 1/2 لیوان  /  روغن 1/4 لیوان  /  آرد 1 - 2 لیوان

شکر برای مایه خمیر 1/2 قاشق غذا خوری  /  شکر برای خود خمیر 1/2 قاشق غذا خوری

طرز تهیه : اول بگم که این خمیر ما تخم مرغ نداره و من هم با تخم مرغ هم بی تخم مرغش رو درست کردم و باید اعتراف کنم این خمیر واقعا یه چیز دیگست و هیچ وقت با تخم مرغشو دوست نداشتم (مزه املت میده) و جدای از مزه اش موقع سرخ کردن روغن کف میکنه و نمیزاره ببینیم پیراشکیمون چه اتفاقی داره براش میفته در حالی که این خمیر حتی یک حباب هم کف نمیکنه.

ابتدا مایه خمیر و آب و شکر را با هم مخلوط در جای معتدلی به مدت 10 دقیقه نگهداری کنید ( اگه از سالم بودن مایه خمیر اطمینان دارین نیازی به مرحله بالا نیست و همه را با هم مخلوط کنین ).

روغن ، آب و شکر رو خوب مخلوط میکنیم ٬ مخلوط مایه خمیر را اضافه و همه را با هم مخلوط میکنیم ، فقط مواظب باشین زیاد هم نزنین که مایه خمیر به اصطلاح نَمیره. (مایه خمیر موجود زنده ای هست که در اثر مخلوط کردن زیاد می میره).

حالا آرد رو کم کم اضافه میکنیم تا خمیر لطیف و نچسبی به دست بیاد ، فقط مواظب باشین گول نخورین و خیلی آرد نریزین که سفت بشه ، خمیر خیلی لطیفی باید بدست بیاد تقریبا 1 و نیم لیوان آرد لازم داره البته نوع آردها با هم فرق دارن.

دست تون رو بشورین که اگه از قبل خمیری به دستتون چسبیده باشه باعث نشه فکر کنین خمیر هنوز آرد لازم داره ، خمیر که خوب نچسب و لطیف شد ظرف مورد نظرتون رو چرب کنین و خمیر رو بزارین و روی خمیر رو هم چرب کنین که لایه نگیره.

1 تا 2 ساعت بزارین جای معتدل تا خمیر ور بیاد ، حالا با دست آروم از بغل خمیر رو جمع میکنیم تا به اصطلاح هوای خمیر گرفته بشه ، کمی از خمیر رو برداشته به قطر ۱ تا 2 سانت باز میکنیم و شروع میکنیم به قالب زدن ، حالا میذاریم 15 دقیقه ای دوباره استراحت کنه بازم جای گرم ، بعد از 10 دقیقه بازم پف میکنه و حالا شروع میکنیم به سرخ کردن.

فوق العاده خمیر لطیفی هست و صد البته یه مزیتی که داره اینه که هیچ روغن اضافی ای استفاده نمیشه همون مقداری که اول میریزین همون کافیه ولی روغن رو مقداری بریزین که نصف پیراشکی رو بپوشونه و البته با توجه به اینکه روغن از بغلاش بریزین روی پیراشکی.

روغن رو داغ میکنیم ( اینجا نکته داره به این صورت که روغن اگه زیرش کم باشه خوب سرخ میشن و داخلش هم خوب پخته میشه ولی دیگه پیراشکی مون پف نمیکنه ، اگه زیرش زیاد باشه سریع پف میکنه و اطرافش سرخ میشه ولی داخلش خمیر میمونه اما اگه متوسط باشه هم داخلش میپزه هم اطرافش طلایی میشه ).

بعد از اینکه روغنتون داغ شد شعله تون رو تنظیم کنین و یک دونه یک دونه بزارین تو ظرف و سرخ کنین ، حتما از بغلای ظرفتون شروع کنین روغن روی پیراشکی بریزین تا به پفش کمک کنه ، بعد با کرمی که قبلا آموزش دادم توشو پر میکنیم.

امیدوارم خوشتون بیاد.منتظر نظرات و عکس هاتون هستم.
پاسخ
 سپاس شده توسط Nilufar.banoo ، لیدا ، Nadin ، sila ، مامان طاها
فروشگاه سایت
---


موضوعات مرتبط با این موضوع...
موضوع نویسنده پاسخ بازدید آخرین ارسال
Exclamation پیراشکی توپی Nilufar.banoo 0 2,161 2015/01/01، 08:55 AM
آخرین ارسال: Nilufar.banoo

کاربرانی که از این موضوع دیدن کرده اند ؟
100کاربر از این موضوع دیدن کرده اند :
Nilufar.banoo، Nadin، baran_flower، کفایت، سمانه کریمی، roza.a، danaie، mn5876، dorna taghvi، اعظم جونی، zakiye، sam، mohaddeseh.gh، مهسا علیا، elham، rrezaie، m.riahi، warner، عسل، razieh1136، آماندانا، vahideh، Sarina، el_hedayati، زهرا، soheila، najmehamini، shaghayeghe، ساراجون، amini maliheh، shams، Kh.e، لیلا، فاطمه ومهدی، n.ta92، baba، daniz، هلیا، skh، میلو، golpooneh، ناهید، لیدا، zarzari، afrooz، sky، صادقی، نانا، 357172، faariibaa، محمداحسان، danial2007، sevdaj، amin، farzaneh1990، نیلوفر24، amirmadi، rozi، arastou، ar-b، mohaddeseh، mehr8611، MYM، شهلاگهرنيا، سمیتا، corbymama، seti، maryam niyazi، عفاطمه، somynaz، angel90، MJ lg، hamidreza1365، salipour، Iran، marzieh68، sila، yasame، مریمی، saeedehm، yasna1384، مامان جون، ندا.ن، مهسا، Miso، Irancook، راضیه_جلودار، شكيبا، nilla، fariba-n، مامان طاها، khadije، sdg، amini، Pejmansh، امیر زینب، razidear، Farisanazeri، لیلی56، mahsa2000

پرش به انجمن:


کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان