---

اطلاعیه های انجمن

سپاس » برای تشکر و قدردانی از سایر کاربران از دکمه سپاس استفاده کنید.
تصویر کاربری » تصویر کاربری خود را مطابق با عرف و قانون جمهوری اسلامی ایران انتخاب کنید.
تصویر انجمن » تصاویر نباید بیش از حد کوچک باشند تا لوگوی انجمن روی تصاویر درج شود.
مطلب جدید » هیچ یک از کاربران مجاز به کپی مطالب از سایت های دیگر حتی با درج منبع نمی باشد ، مطالب باید توسط خود کاربر ارائه شود.


کرم پیراشکی
زمان کنونی: 2016/12/06، 12:03 AM
کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان
نویسنده: کفایت
آخرین ارسال: کفایت
پاسخ 1
بازدید 1951

امتیاز موضوع:
  • 71 رأی - میانگین امتیازات: 3.15
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
کرم پیراشکی
#1
Thumbs Up 
[تصویر: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
]
[تصویر: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
]
[تصویر: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
]

کرم پیراشکی

آرد ۲ قاشق غذاخوری سر پر  /  نشاسته 1 قاشق غذاخوری سر پر  /  شکر ۳ قاشق غذاخوری  /  شیر سرد ۲ لیوان  /  کره ۲۵ گرم

پودر کاکائو ۱ قاشق غذاخوری سر پر (اختیاری)  /  شکلات ۲۰ گرم (اختیاری)  /  خامه ۴ قاشق غذا خوری (اختیاری)  /  وانیل کمی

کرم خوشمزه ی خونگی با طعم دل انگیزش رو در خونه تجربه کنین ، این کرم مصارف زیادی داره و فوق العاده خوشمزه هست.

من که واقعا خالی خالی میخورم حتی با نون ، کافیه امتحان کنین ، این کرم فوق العاده راحت و آسون تهیه میشه و کلا از زمان رفتن تو آشپزخونه تا آماده سازی ۱۰ دقیقه بیشتر وقت نمیگیره.

طرز تهیه : آرد ، نشاسته ، شکر و شیر سرد رو با هم مخلوط میکنیم ٬ خوب که همه با هم مخلوط شدن داخل قابلمه می ریزیم و روی اجاق میگذاریم و هم میزنیم تا به غلظت برسه فقط مواظب باشین گلوله نشه پس مرتب هم بزنین.

بعد از سرد شدن غلظت کرم دو درجه بیشتر میشه پس مواظب باشین نه خیلی شل بردارین نه خیلی سفت ( رد فرفره همزن رو کرم باقی می مونه ) حالا خامه و وانیل را اضافه و خوب مخلوط٬ از روی اجاق بر میداریم و کره رو اضافه میکنیم و مراحل کرم عالی و خوشمزه ی ما تمام شد.

نکات : حتما شیر سرد باشه وگرنه کرم دون دون میشه ، حتما هم شیر استفاده کنین و آب رو جایگزین نکنین ، اگه بتونین از نشاسته ذرت استفاده کنین خیلی بهتره چون لطافت خاصی به کرم میده ، شکلات رو میتونین اضافه نکنین ولی اگر اضافه کنین پودر کاکائو رو تکمیل میکنه و عطر و مزه ی متفاوتی به کرم میده پس اگه شد اضافه کنین حتما.

شکرش رو خودتون با ذائقتون تنظیم کنین این مقدار که گفتم کافیه و شیرینیش خوبه و دل رو نمیزنه دوست داشتین بیشتر بریزین ، خامه و کره و وانیل رو توصیه میکنم حتما اضافه کنین چون کرمتون رو واقعا متفاوت میکنه ، حداقل یکبار تجربه کنین.

اگر کرم سفت شد بهش کمی شیر اضافه کنین اگه هم شل بود کمی آرد اضافه کنین ، علت شل و سفتی که میگم دلیلش فقط آرد هست که نوع آردها با هم متفاوته.

اگه کرم سفید دوست داشتین کاکائو و شکلات رو حذف کنین ، میتونین البته دو رنگ هم درست کنین ، من خودم اونقدر شکلات دوست دارم که اگه راه داشت حتما تو غذام هم میریختم مخصوصا تلخش رو !

این کرم استفاده های زیادی داره : پیراشکی ٬ کیک تولد ٬ دسرها ٬ انواع تارت و ... حتی برای صبحانه با نون مخصوصا نون سنگگ.

دیگه نکته ای نمونده٬ تجربه کنین و کرمی عالی داشته باشین ، حتما توصیه میکنم امتحان کنین.منتظر نظراتتون هستم.
پاسخ
 سپاس شده توسط Nilufar.banoo ، ensy ، faariibaa ، Nadin
فروشگاه سایت
---


کاربرانی که از این موضوع دیدن کرده اند ؟
41کاربر از این موضوع دیدن کرده اند :
Nilufar.banoo، Nadin، khatoon1، کفایت، lida، mn5876، dorna taghvi، اعظم جونی، mohaddeseh.gh، m.riahi، warner، عسل، آماندانا، khorshid، shaghayeghe، ساراجون، amini maliheh، shams، ensy، skh، golpooneh، afrooz، sky، 357172، faariibaa، sevdaj، yoho5، rozi، شهلاگهرنيا، سمیتا، seti، Iran، yasame، مریمی، Sui، ماه پار، Soli، آرزوی مهربون، Mehrbano، maxis، yasi

پرش به انجمن:


کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان