---

اطلاعیه های انجمن

سپاس » برای تشکر و قدردانی از سایر کاربران از دکمه سپاس استفاده کنید.
تصویر کاربری » تصویر کاربری خود را مطابق با عرف و قانون جمهوری اسلامی ایران انتخاب کنید.
تصویر انجمن » تصاویر نباید بیش از حد کوچک باشند تا لوگوی انجمن روی تصاویر درج شود.
مطلب جدید » هیچ یک از کاربران مجاز به کپی مطالب از سایت های دیگر حتی با درج منبع نمی باشد ، مطالب باید توسط خود کاربر ارائه شود.


ته چین گوشت و بادمجان
زمان کنونی: 2016/12/04، 07:26 AM
کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان
نویسنده: Leila
آخرین ارسال: Leila
پاسخ 1
بازدید 3091

امتیاز موضوع:
  • 75 رأی - میانگین امتیازات: 3.09
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
ته چین گوشت و بادمجان
#1
Bug 
[تصویر: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
]
[تصویر: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
]
[تصویر: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
]
[تصویر: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
]
[تصویر: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
]

ته چین گوشت و بادمجان

برنج آبکش شده 3 لیوان  /  بادمجان قلمی 6 عدد  /  پیاز 3 عدد  /  سیب زمینی نگینی خرد شده 1 عدد

زرشک 3 قاشق غذاخوری  /  گوشت چرخ کرده 300 گرم  /  ادویه پلویی و زعفران دم کرده به میزان لازم

طرز تهیه : بادمجون ها رو به شکل نوارهای بلند و باریک برش میزنیم و خیلی کم سرخ میکنیم در حدی که نرم شه ( بادمجانهای بلند را انتخاب کنید ).

پیازها رو تفت میدیم و بعد از سرخ شدن پیازها ، سیب زمینی و گوشت رو هم بهش اضافه میکنیم و تفت میدیم.

بعد از تغییر رنگ گوشت ، رب گوجه فرنگی رو توی 1 لیوان آب رقیق میکنیم و به همراه مقداری زعفرون ، ادویه و نمک داخل موادمون میریزیم و بعد از اینکه آب مواد تا حدودی کشیده شد زرشک و اضافه میکنیم و شعله رو خاموش میکنیم.

کف و دیواره قابلمه رو با بادمجونها میپوشونیم و اضافه بادمجونها رو از ظرف بیرون میذاریم ، لایه لایه برنج و مواد گوشتی رو داخل قابلمه میریزیم و در آخر روی پلو رو با اضافه بادمجونها میپوشونیم و میذاریم دم بکشه.

بعد از دم کشیدن پلو مثل کیک توی یه دیس برمیگردونیمش ( بذارید یکم خنک شه بعد برش گردونید ).
پاسخ
 سپاس شده توسط Nilufar.banoo ، Nadin
فروشگاه سایت
---


موضوعات مرتبط با این موضوع...
موضوع نویسنده پاسخ بازدید آخرین ارسال
Thumbs Up چلو گوشت دارچینی Nilufar.banoo 0 2,319 2015/03/06، 07:36 PM
آخرین ارسال: Nilufar.banoo
Exclamation ته چین دو لایه مرغ و بادمجان Nilufar.banoo 2 11,458 2015/02/17، 02:16 PM
آخرین ارسال: Nilufar.banoo

کاربرانی که از این موضوع دیدن کرده اند ؟
59کاربر از این موضوع دیدن کرده اند :
Nilufar.banoo، Leila، Nadin، khatoon1، baranshirzadi، lida، سمانه کریمی، mousavi_499، کوثر، danaie، dorna taghvi، اعظم جونی، fatemehnkz، yasmina، sam، noushin، m.riahi، عسل، آماندانا، vahideh، fm@1359، amini maliheh، shams، لیلا، skh، amene62، sky، shlerganji، shabnam15، aajpir، ماهرخ اعلم، alirezaaali، raha00، saeedeh، sarahtabandeh، nastaran، نهال، yoho5، 333pidehhh، سمیتا، sayefar، paria، hamidreza1365، yasame، elnaz.h، ترمه، marion، حمید، مرجان، ماتریس، نگارخاتون، eli58، esmamaryam، مهتاب عباسی، فهیمه حداد، امیر زینب، لیلی56، yasi، asal123

پرش به انجمن:


کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان