---

اطلاعیه های انجمن

سپاس » برای تشکر و قدردانی از سایر کاربران از دکمه سپاس استفاده کنید.
تصویر کاربری » تصویر کاربری خود را مطابق با عرف و قانون جمهوری اسلامی ایران انتخاب کنید.
تصویر انجمن » تصاویر نباید بیش از حد کوچک باشند تا لوگوی انجمن روی تصاویر درج شود.
مطلب جدید » هیچ یک از کاربران مجاز به کپی مطالب از سایت های دیگر حتی با درج منبع نمی باشد ، مطالب باید توسط خود کاربر ارائه شود.


ماهی شکم پر
زمان کنونی: 2016/12/05، 01:57 PM
کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان
نویسنده: Leila
آخرین ارسال: Leila
پاسخ 1
بازدید 2931

امتیاز موضوع:
  • 53 رأی - میانگین امتیازات: 3
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
ماهی شکم پر
#1
Exclamation 
[تصویر: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
]
[تصویر: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
]

ماهی شکم پر

پیاز 2 عدد  /  سیر 2 حبه  /  گشنیز خرد شده 4 قاشق غذاخوری  /  شنبلیله خرد شده 1 قاشق غذاخوری

کشمش 1 قاشق غذاخوری  /  زرشک 1 قاشق غذاخوری  /  ماهی 1 عدد  /  نمک و فلفل مقدار لازم

طرز تهیه : پیاز ها رو خرد کرده و سرخ میکنیم  ( لازم نیست خیلی سرخ بشه در حدی که نرم بشه ) بعد گشنیز رو اضافه میکنیم وقتی گشنیز نرم شد شنبلیله رو هم اضافه میکنیم ، در ادامه سیر رو اضافه میکنیم ( من اول سبزی رو میریزم بعد سیر تا عطر سیر گرفته نشه ).

بعدش ادویه ها رو اضافه میکنیم و در آخر کشمش و زرشک رو اضافه میکنیم و میذاریم تا جا بیافته و بعد زیرش رو خاموش میکنیم.

حالا میریم سراغ ماهیمون ، برای ماهی شکم کردن ماهی رو باید از روی کمر برش بدیم نه از زیر شکمش اینطوری وقتی دل و رودش رو در آوردیم میتونیم جاش موادمون رو بریزیم و جای مانور بیشتری داریم همینطوری که توی عکس میبینید !

وقتی ماهی تمیز شد سطح ماهی رو نمک بزنید تا ماهی بی مزه نباشه ، نترسید شور نمیشه من همیشه نمک میزنم میذارم 1 ساعت بمونه تا مزه بگیره ، بعد شکمش رو پر میکنیم.

میبینید مواد رو داخل شکمش که میکنیم زیر شکمش دیگه خالی نیست ( قبل از ریختن مواد داخل شکمش من داخل شکمش رو ادویه دلخواهم میزنم مثل فلفل سیاه ، پودر سیر ، پودر لیمو و ...).

حالا باید با یه نخ ببندینش و اگر مثل من میخواین سرخش کنین باید توی آرد بزنین اگر هم خواستین توی فر درستش کنین آب تمر هندی یا آلوچه یا رب انار بزنید ( روی سطح ماهی بمالید و بزارید توی فر ).

ولی برای سرخ کردن باید آرد بزنید ( من 5 قاشق آرد ، 1 قاشق فلفل ، 1 قاشق زردچوبه ، 1 قاشق شنبلیله خشک شده رو با هم مخلوط کردم ) بعد از اینکه سطحش رو آردی کردیم توی ماهی تابه سرخ کرده و سرو میکنیم.
پاسخ
 سپاس شده توسط Nilufar.banoo ، اعظم جونی ، hoda ، Nadin
فروشگاه سایت
---


موضوعات مرتبط با این موضوع...
موضوع نویسنده پاسخ بازدید آخرین ارسال
Bug پَلیل ( حلیم ماهی ) مامان زهرا 2 2,048 2015/08/08، 12:47 PM
آخرین ارسال: مامان زهرا

کاربرانی که از این موضوع دیدن کرده اند ؟
58کاربر از این موضوع دیدن کرده اند :
Nilufar.banoo، Leila، زهره73، Nadin، khatoon1، سمانه کریمی، mousavi_499، danaie، اعظم جونی، sharify1، yasmina، mina_5591، mohaddeseh.gh، rahabanoo، rrezaie، m.riahi، warner، عسل، آماندانا، Sarina، رها، پریسا66، amini maliheh، hoda، لیلا، limi، baba، هلیا، mahsa66ir، لیدا، venoos، Shinobi، Marjan.15663، afsaneh، bahar62، مریم بازرگانی، shlerganji، dava، fatima ba، sahar63، rozi، mehdi-pc، سمیتا، baran9481، soulmaz، nilisa، Ali_jj، ریما94، yasame، saeedehm، sefidbarfi، نوا، بهارکریمی، آرزوی مهربون، leila61، ماتریس، khadije، شیرازی

پرش به انجمن:


کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان