---

اطلاعیه های انجمن

سپاس » برای تشکر و قدردانی از سایر کاربران از دکمه سپاس استفاده کنید.
تصویر کاربری » تصویر کاربری خود را مطابق با عرف و قانون جمهوری اسلامی ایران انتخاب کنید.
تصویر انجمن » تصاویر نباید بیش از حد کوچک باشند تا لوگوی انجمن روی تصاویر درج شود.
مطلب جدید » هیچ یک از کاربران مجاز به کپی مطالب از سایت های دیگر حتی با درج منبع نمی باشد ، مطالب باید توسط خود کاربر ارائه شود.


خورش چغاله ‌بادام
زمان کنونی: 2016/12/08، 01:40 AM
کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان
نویسنده: Nadin
آخرین ارسال: Haji Firooz
پاسخ 2
بازدید 1833

امتیاز موضوع:
  • 175 رأی - میانگین امتیازات: 2.83
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
خورش چغاله ‌بادام
#1
Music 
[تصویر: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
]

خورش چغاله بادام

چغاله بادام 500 گرم / گوشت خورشتی 500 تا 700 گرم / نعناع تازه 150 گرم / جعفری تازه 350 گرم

پیاز بزرگ
2 عدد / زردچوبه 1 قاشق چای خوری / آب لیمو ترش یا آبغوره نصف فنجان / نمک و فلفل به میزان لازم / روغن به میزان لازم

طرز تهيه : قابلمه‌اي آماده كرده و روي اجاق گاز قرار دهيد. مقداري روغن مايع سرخ كردني در آن بريزيد.
پيازهايي را كه از پيش شسته و به صورت خلالي خرد كرده‌ايد را در داخل روغن بريزيد و سرخ كنيد. هنگام درست كردن پيازداغ، زردچوبه را هم اضافه كنيد.

قطعات گوشت خورشي را نيز به همراه چغاله‌ها كه چوب انتهاي آنها گرفته و شسته شده است را به پياز داغ اضافه كنيد و با هم تفت دهيد. بعد از مرحله تفت دادن،4 ليوان آب در قابلمه بريزيد. نمك و فلفل را نيز به مقدار لازم اضافه كنيد.

حالا شعله اجاق گاز را كم كرده و بگذاريد تا مواد خورش آرام‌آرام بپزند. پخت چغاله نيز مانند پخت گوشت به زمان زيادي نياز دارد پس هنگام درست كردن اين خورش، مانند ديگر خورش‌هاي قديمي ايراني زودتر دست به كار شويد. در ضمن، هرچه چغاله‌ها درشت‌تر باشند، اين زمان طولاني‌تر خواهد بود.

در فاصله پخت گوشت و چغاله، نعنا و جعفري را خرد كرده و در مقداري روغن تفت دهيد. بعد از آنكه گوشت خورش نيم‌پز شد، مخلوط نعنا و جعفري سرخ شده را به آن اضافه كنيد و بگذاريد خورش جا بيفتد.

سپس زماني تقريبا حدود يك ربع تا نيم ساعت پيش از سرو غذا چاشني ترشي را اضافه كنيد. اين چاشني با توجه به ذائقه شما مي‌تواند آب ليموترش يا آب‌غوره باشد. پس از آنكه ترشي آب‌ليمو يا آب‌غوره خورش را مزه‌دار كرد، آن را به همراه پلو سرو كنيد.

نكته: توجه داشته باشيد كه اگر در مواد لازم، ميزان نعنا از جعفري بيشتر باشد يا حتي هر دو به يك مقدار مورد استفاده قرار گيرند، خورش تلخ خواهد شد.

چغاله‌ها را حتما ريز انتخاب كنيد؛ به اين ترتيب هم سرعت پخت آنها بالاتر مي‌رود و هم خورش ظاهر زيباتري پيدا خواهد كرد ، در صورتي كه مجبور بوديد از چغاله‌هاي درشت استفاده كنيد، آنها را مانند باقالا به صورت طولي با چاقو به دو نيم قسمت كنيد.
 دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
پاسخ
 سپاس شده توسط Nilufar.banoo ، Haji Firooz
فروشگاه سایت
---
#2
Exclamation 
فردا نهار درست میکنم هوس کردم :smilie:56
پاسخ
 سپاس شده توسط Nadin


کاربرانی که از این موضوع دیدن کرده اند ؟
18کاربر از این موضوع دیدن کرده اند :
Nilufar.banoo، Leila، زهره73، Nadin، کوثر، danaie، dorna taghvi، اعظم جونی، melodi52، roza، jazireh، mehdi، هلیا، Haji Firooz، negar5id، rozi، سمیتا، fariba-n

پرش به انجمن:


کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان