---

اطلاعیه های انجمن

سپاس » برای تشکر و قدردانی از سایر کاربران از دکمه سپاس استفاده کنید.
تصویر کاربری » تصویر کاربری خود را مطابق با عرف و قانون جمهوری اسلامی ایران انتخاب کنید.
تصویر انجمن » تصاویر نباید بیش از حد کوچک باشند تا لوگوی انجمن روی تصاویر درج شود.
مطلب جدید » هیچ یک از کاربران مجاز به کپی مطالب از سایت های دیگر حتی با درج منبع نمی باشد ، مطالب باید توسط خود کاربر ارائه شود.


آبگوشت غوره
زمان کنونی: 2016/12/08، 05:28 AM
کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان
نویسنده: Leila
آخرین ارسال: Leila
پاسخ 1
بازدید 1218

امتیاز موضوع:
  • 68 رأی - میانگین امتیازات: 2.82
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
آبگوشت غوره
#1
Exclamation 
[تصویر: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
]

آبگوشت غوره

غوره 200 گرم  /  گوشت گردن يا سردست نيم كيلو  /  مخلوط نخود و لوبيا سفيد 200 گرم

سير 10 حبه  /  پياز  2 عدد  /  سيب زميني متوسط 3 عدد  /   نمك و فلفل و زردچوبه به ميزان لازم

طرز تهيه : اول گوشت گردن يا سر دست رو خرد كنيد و بعد از شستن با 4 ليوان آب درون قابلمه يا ديزي سنگی بريزيد و روي حرارت قرار بديد ، پيازها رو هم چهار قاچ كنيد و با سيرهاي پوست كنده به گوشت اضافه كنيد.

نخود و لوبيا رو كه از شب قبل خيس كرديد ، فلفل و زردچوبه رو هم اضافه كنيد و بذاريد تا خوب بپزه.

نيم ساعت قبل از خاموش كردن شعله گاز ، سيب زميني ها و غوره رو اضافه كنيد و اجازه بديد تا سيب زميني ها بپزه و طعم غوره به خورد مواد بره ، ميتونيد نمك رو هم موقع اضافه كردن سيب زميني به آبگوشت بزنيد.

قبل از كوبيدن گوشت و سيب زميني سيرها رو جدا كنيد تا با مواد كوبيده نشن.

نکته : نمك رو اواخر پخت اضافه كنيد تا گوشت تيره و سفت نشه ، در مدت زمان خیس کردن چند بار آب نخود و لوبيا رو عوض كنيد تا كمتر باعثه نفخ بشن.
پاسخ
 سپاس شده توسط Nilufar.banoo ، Nadin
فروشگاه سایت
---


کاربرانی که از این موضوع دیدن کرده اند ؟
9کاربر از این موضوع دیدن کرده اند :
Nilufar.banoo، Leila، Nadin، کوثر، dorna taghvi، fateme_mehdi، سمیتا، Ali_jj، Mahnaz

پرش به انجمن:


کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان