---

اطلاعیه های انجمن

سپاس » برای تشکر و قدردانی از سایر کاربران از دکمه سپاس استفاده کنید.
تصویر کاربری » تصویر کاربری خود را مطابق با عرف و قانون جمهوری اسلامی ایران انتخاب کنید.
تصویر انجمن » تصاویر نباید بیش از حد کوچک باشند تا لوگوی انجمن روی تصاویر درج شود.
مطلب جدید » هیچ یک از کاربران مجاز به کپی مطالب از سایت های دیگر حتی با درج منبع نمی باشد ، مطالب باید توسط خود کاربر ارائه شود.


دلمه برگ مو
زمان کنونی: 2016/12/08، 01:38 AM
کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان
نویسنده: Leila
آخرین ارسال: Leila
پاسخ 1
بازدید 1503

امتیاز موضوع:
  • 94 رأی - میانگین امتیازات: 3.39
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
دلمه برگ مو
#1
Exclamation 
[تصویر: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
]
[تصویر: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
]
[تصویر: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
]
[تصویر: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
]
[تصویر: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
]
[تصویر: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
]
[تصویر: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
]

دلمه برگ مو

گوشت چرخ كرده نيم كيلو  /  پياز 2 عدد  /  برنج خيس كرده 2 لیوان  /   لپه خيس کرده 1/2 لیوان  /  سركه 1/3 لیوان

سبزي دلمه ( تره ، جعفري ، شويد ، مرزه ، ترخون ، نعنا ، سير ) 250 گرم  /  شكر 3 قاشق سوپخوری  /  برگ مو به ميزان لازم

طرز تهيه : اول شكر را داخل سركه بريزيد و هم بزنيد.

برنج رو داخل آب جوش بريزيد و وقتي نيم پز شد آبكش كنيد  و بذاريد خنك بشه ، لپه رو هم در آب جوش بريزيد و اجازه بديد بپزه و بعد از پخت روي برنج بريزيد.

داخل يك قابلمه روغن بريزيد و پيازاي خرد شده رو بهش اضافه كنيد و تفت بديد بعد از سبك شدن پياز هم ادويه ، زردچوبه ، نمك و فلفل اضافه كنيد و بلافاصله گوشت چرخ كرده رو هم اضافه کنید.

شعله رو كم كنيد تا رنگ گوشت تغییر کنه و سرخ بشه بعد از روی حرارت بردارید ، بعد از اينكه مواد خنك شد برنج ، لپه و سبزي رو اضافه كنيد و خوب مخلوط كنيد بعد هم سس سركه و شكر رو روي تمام مواد بريزيد.

مواد رو مطابق شكل های بالا داخل برگهاي مو بپيچيد ، داخل قابلمه كمي روغن و سركه يا آبليمو بريزيد و بعد از گرم شدن دلمه ها رو داخل اون بچينيد و يك لیوان آب اضافه كنيد بعد روي شعله كم با دمكني بذاريد تا دلمه ها خوب پخته بشن.

نکته های مهم : دليل باز شدن برگ موی بعضي از افراد حين پخت بد پيچيدن و همينطور زياد قرار دادن مواد داخل برگ موهاست.

براي اين نوع دلمه در فصلي كه برگ مو موجوده ميتونيد از برگ مو تازه استفاده كنيد و در غير اينصورت از ترشي برگ مو استفاده كنيد ، اگه خواستيد از ترشي برگ مو استفاده كنيد حتما مقدار نمك داخل مواد رو كم كنيد.

اگه دلتون نخواست دلمه تون شيرين یا ملس باشه ميتونيد شكر رو از دستور حذف كنيد ، از همين مواد ميتونيد براي انواع دلمه استفاده كنيد.
پاسخ
 سپاس شده توسط Nilufar.banoo ، mamane fatima ، sana68
فروشگاه سایت
---


موضوعات مرتبط با این موضوع...
موضوع نویسنده پاسخ بازدید آخرین ارسال
Exclamation دلمه فلفل دلمه ای Leila 1 2,495 2015/05/01، 01:16 AM
آخرین ارسال: Nilufar.banoo

کاربرانی که از این موضوع دیدن کرده اند ؟
26کاربر از این موضوع دیدن کرده اند :
Nilufar.banoo، Leila، Nadin، khatoon1، کوثر، dorna taghvi، عسل، آماندانا، هانا، fateme_mehdi، ghaznaviz1، mamane fatima، گندم بانو، dava، rozi، سمیتا، marziye، Ali_jj، sana68، saeedehm، نوا، anijoon، شكيبا، fatemeh6775، fariba-n، khadije

پرش به انجمن:


کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان