---

اطلاعیه های انجمن

سپاس » برای تشکر و قدردانی از سایر کاربران از دکمه سپاس استفاده کنید.
تصویر کاربری » تصویر کاربری خود را مطابق با عرف و قانون جمهوری اسلامی ایران انتخاب کنید.
تصویر انجمن » تصاویر نباید بیش از حد کوچک باشند تا لوگوی انجمن روی تصاویر درج شود.
مطلب جدید » هیچ یک از کاربران مجاز به کپی مطالب از سایت های دیگر حتی با درج منبع نمی باشد ، مطالب باید توسط خود کاربر ارائه شود.


مافین قهوه و شکلات
زمان کنونی: 2016/12/06، 12:07 AM
کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان
نویسنده: Nadin
آخرین ارسال: Nadin
پاسخ 1
بازدید 1778

امتیاز موضوع:
  • 66 رأی - میانگین امتیازات: 3.47
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
مافین قهوه و شکلات
#1
Exclamation 
[تصویر: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
]

مافین قهوه و شکلات

آرد 200 گرم / پودر قهوه 25 گرم / بکینگ پودر 1 قاشق غذا خوری /  پودر دارچین 1 قاشق چای خوری

شکر 120 گرم / تخم مرغ 2 عدد / شکلات 150 گرم  /  روغن مایع 1/2 لیوان / شیر 1 لیوان

طرز تهیه : ابتدا فر را با درجه حرارت 200 درجه سانتیگراد روشن کنید تا گرم شود.

آرد را چند بار الک کرده و با پودر قهوه ، دارچین و بیکینگ پودر مخلوط کنید ، شکر را بهمراه شکلات های تکه شده به مواد اضافه کرده و مخلوط کنید.

تخم مرغ و روغن را درون کاسه ای بریزید و کمی هم بزنید.

شیر را کم کم به ان اضافه کرده و خوب مخلوط کنید تا مواد ترکیب شوند سپس مخلوط ارد را نیز درون کاسه ریخته و تمام مواد را به ارامی با قاشق مخلوط نمائید ( زیاد بهم نزنید ، فقط در حد مخلوط شدن مواد کافیست ).

به اندازه 3/4 هر قالب از مواد کیک بریزید و به مدت 20 دقیقه درون فری که از قبل روشن شده است قرار دهید ، کیک های مافینی را چک کنید ( نوک چاقو را درون کیک فرو ببرید و بیرون بکشید ، اگر پس از بیرون اوردن تمیز بود یعنی کیک پخته است ) تا به اندازه کافی پخته شده و پف کرده باشد.
 
پس از اینکه کیک ها اماده شد از فر خارج کنید و چند دقیقه صبر  کنید سپس از قالب خارج کرده و اجازه دهید کیک ها خنک شوند ، میتوانید از قالب های کاپ کیک هم برای تهیه مافین استفاده کنید ، میتوانید داخل مافین یا روی آن را در صورت تمایل با خامه زده شده یا شکلات آب شده تزیین کنید.

نکته ها : میتوانید بجای پودر قهوه از پودر کاکائو یا نسکافه استفاده کنید ، شکلات هایی که برای داخل کیک استفاده میکنید باید سفت باشند ؛ حتما قبل از مخلوط کردن مواد دیگر شکلات های تکه شده را در مخلوط ارد بغلطانید تا در زمان پخت کیک ته نشین نشوند

هفته پیش این کیک را درست کردم عالی شده بود.:smilie:7
حتما امتحان کنید.:smilie:6
 دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
پاسخ
 سپاس شده توسط Nilufar.banoo ، Leila ، maniana ، Amir fa ، مامان زهرا
فروشگاه سایت
---


موضوعات مرتبط با این موضوع...
موضوع نویسنده پاسخ بازدید آخرین ارسال
Exclamation کیک جنگل سیاه ( با تزیین شکلات و گیلاس ) Nilufar.banoo 2 2,985 2015/01/12، 08:53 AM
آخرین ارسال: Nadin

کاربرانی که از این موضوع دیدن کرده اند ؟
43کاربر از این موضوع دیدن کرده اند :
Nilufar.banoo، Leila، Nadin، khatoon1، baran_flower، gha1232، klina، mousavi_499، کوثر، dorna taghvi، sarah-j، maniana، elham، عسل، setareh، رویا خاتون، jigar.1379، Kh.e، الی، fateme_mehdi، skh، wooki، sara12345، mahsa_h83، میلو، marmar، soheila.mzd، ali adhrafi، محمداحسان، سمیتا، Queen E، saeedehm، مامان زهرا، Amir fa، ashraf، anijoon، samanehm، دیانا، maxis، Naji71، fatina20، نسا، فرزانه 1

پرش به انجمن:


کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان