---

اطلاعیه های انجمن

سپاس » برای تشکر و قدردانی از سایر کاربران از دکمه سپاس استفاده کنید.
تصویر کاربری » تصویر کاربری خود را مطابق با عرف و قانون جمهوری اسلامی ایران انتخاب کنید.
تصویر انجمن » تصاویر نباید بیش از حد کوچک باشند تا لوگوی انجمن روی تصاویر درج شود.
مطلب جدید » هیچ یک از کاربران مجاز به کپی مطالب از سایت های دیگر حتی با درج منبع نمی باشد ، مطالب باید توسط خود کاربر ارائه شود.


پای سیب
زمان کنونی: 2016/12/04، 07:21 AM
کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان
نویسنده: Leila
آخرین ارسال: mousavi_499
پاسخ 2
بازدید 2628

امتیاز موضوع:
  • 67 رأی - میانگین امتیازات: 3.45
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
پای سیب
#1
Exclamation 
[تصویر: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
]
[تصویر: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
]
[تصویر: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
]
[تصویر: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
]

پای سیب

آرد 300 گرم  /  كره سرد 200 گرم  /  پودر قند 100 گرم  /  شكر 100 گرم  /  تخم مرغ 1 عدد

سيب درشت 2 عدد  /  دارچين 1 قاشق چايخوري  /  پودر شكر 1 قاشق سوپخوري  /  رنده پوست پرتقال 1 قاشق چايخوري

طرز تهيه : آردو داخل كاسه بريزيد و كره سرد خرد شده رو بهش اضافه كنيد و با همزن برقي يا با نوك انگشت خوب مخلوط كنيد و بعد از اينكه بشكل خرده نان در اومد شكر و پودر قند رو اضافه كنيد و بعد هم بلافاصله تخم مرغ رو اضافه كنيد.

رنده پوست پرتقال رو هم اضافه كنيد و خمير را بدون ورز دادن زياد جمع كنيد ، خمير رو توي يه تيكه كاغذ روغني بذاريد و بمدت نيم ساعت بفرستيد تو يخچال.

حالا وقت باز كردن خمير روي سطح آرد پاشي شده است ، با وردنه 3/4 خمير رو اندازه قالب تون باز كنيد و خمير رو داخل قالب بندازيد و كف و ديواره قالب رو با خمير بپوشونيد ، روي سطح خمير رو با سيب رنده شده بپوشونيد و دارچين و پودر شكر روي سيب ها بپاشيد.

1/4 باقيمانده خمير رو مجددا روي سطح آرد پاشي شده باز كنيد و روي سيب ها رو با اين تكه خمير كامل بپوشونيد ، اگه خمير اضافه اي داشتيد ميتونيد با كاترهاي مختلف شكل هاي دلخواهتون و برش بزنيد و با كمي آب روي خمير دوم بچسبونيد.

روي خمير رو با مخلوط شير و زرده تخم مرغ برس بكشيد و بعد بمدت 45 دقيقه داخل فري كه با دماي 170 درجه سانتيگراد گرم شده بفرستيد ، بعد از پختن و خنك شدن پاي سيب اونو از قالب جدا كنيد و برش بزنيد.

نكات مهم : در پخت پاي سرد بودن كره مهمه ، استفاده از قالبی که كفش جدا میشه بهتره و در مراحل انجام کار جلوگيري از گرم شدن خمير هم مهمه.
پاسخ
 سپاس شده توسط Nilufar.banoo ، Nadin ، Miso ، Farzam2473
فروشگاه سایت
---
#2
Exclamation 
خیلی خوبه که شما از مراحل کارتون عکس میزارین واقعا عالیه خسته نباشین
پاسخ
 سپاس شده توسط Nilufar.banoo ، Leila


کاربرانی که از این موضوع دیدن کرده اند ؟
55کاربر از این موضوع دیدن کرده اند :
Nilufar.banoo، Leila، Nadin، baran_flower، klina، lida، mousavi_499، کوثر، dorna taghvi، sarah-j، fdomanloo، mohaddeseh.gh، m.riahi، setareh، vahideh، رویا خاتون، maryk، zahra_70، bitta، مژگان 22، fateme_mehdi، daniz، مولا، r.nazarinejad، skh، farzad1983، sara12345، mahsa_h83، missnaziii، SHAKHSI، shoku، smasroury، sh_firuzyar، ghaznaviz1، Hajaramiri، mehr8611، salipour، raha_4689، fafafa، r.sarfeju، SHAHZAD، saeedehm، elnaz.h، مهسا، وجیهه، Miso، فرناز، mahmoudkntu، Farzam2473، maxis، elena65، ejeh gol، Pejmansh، لیلی56، yasi

پرش به انجمن:


کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان