---

اطلاعیه های انجمن

سپاس » برای تشکر و قدردانی از سایر کاربران از دکمه سپاس استفاده کنید.
تصویر کاربری » تصویر کاربری خود را مطابق با عرف و قانون جمهوری اسلامی ایران انتخاب کنید.
تصویر انجمن » تصاویر نباید بیش از حد کوچک باشند تا لوگوی انجمن روی تصاویر درج شود.
مطلب جدید » هیچ یک از کاربران مجاز به کپی مطالب از سایت های دیگر حتی با درج منبع نمی باشد ، مطالب باید توسط خود کاربر ارائه شود.


سمبوسه
زمان کنونی: 2016/12/05، 10:05 PM
کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان
نویسنده: Leila
آخرین ارسال: Leila
پاسخ 1
بازدید 2543

امتیاز موضوع:
  • 66 رأی - میانگین امتیازات: 2.83
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
سمبوسه
#1
Exclamation 
[تصویر: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
]
[تصویر: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
]
[تصویر: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
]
[تصویر: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
]
[تصویر: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
]
[تصویر: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
]

سمبوسه جنوبی

پياز 1 عدد  /  گوشت چرخ كرده 200 گرم  /  سيب زميني نگيني خرد شده پخته یا سرخ شده 1 عدد

قارچ ورقه شده 200 گرم  /  نان لواش يا خمير نان به ميزان لازم  /  نمک و فلفل به ميزان لازم

طرز تهيه : اول پياز و ريز خرد كنيد و با كمي روغن تفت بديد بعد گوشت چرخ كرده رو اضافه كنيد بعد از اينكه رنگ گوشت عوض شد و آبش هم كامل كشيده شد قارچ و اضافه كنيد و با حرارت بالا تفت بديد تا قارچ آب نندازه.

سيب زميني و اضافه كنيد و حالا نوبت نمك و فلفله ، به ميزان تحملتون ميتونيد تو اين مواد فلفل بريزيد ( سمبوسه جنوبی تنده ) ، بعد مواد و بذاريد كنار تا كاملا خنك بشن.

براي پيچيدن مواد همونطور كه توي مواد لازم نوشتم ميتونيد از نون لواش استفاده كنيد ، مواد رو مطابق شكل تو نون بريزيد و به شكل مثلث ببنديد.

گه دوست داشتيد ميتونيد قبل از پيچيدن سمبوسه ها كمي سس فلفل رو هم روي مواد بريزيد يا كمي پنير پیتزا بريزيد و بعد خمير يا نون رو ببنديد ، بعد هم همه سمبوسه ها رو داخل روغن سرخ كنيد.

بعد از سرخ كردن روي حوله كاغذي قرار بديد تا خوب روغن اضافه ش كشيده بشه ، بعد هم سمبوسه ها رو با يه سس فلفل خوشمزه و تند سرو كنيد.
پاسخ
 سپاس شده توسط Nilufar.banoo ، Nadin ، mousavi_499
فروشگاه سایت
---


کاربرانی که از این موضوع دیدن کرده اند ؟
40کاربر از این موضوع دیدن کرده اند :
Nilufar.banoo، Leila، Nadin، khatoon1، mousavi_499، danaie، mn5876، desiree، sarah-j، sharify1، mohaddeseh.gh، anita، melodi52، مهسا علیا، rahabanoo، noushin، m.riahi، عسل، el_hedayati، jigar.1379، arezo، zahra_70، اوای یاس، wooki، mahsa_h83، سودا2، نازنین امیدوار، ghaznaviz1، khatere123، rozi، fatema، لیلا ملکی، soulmaz، saeedehm، نوا، yasna1384، الهه22، fatemeyaas، FARNAZ، samijooon

پرش به انجمن:


کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان