---

اطلاعیه های انجمن

سپاس » برای تشکر و قدردانی از سایر کاربران از دکمه سپاس استفاده کنید.
تصویر کاربری » تصویر کاربری خود را مطابق با عرف و قانون جمهوری اسلامی ایران انتخاب کنید.
تصویر انجمن » تصاویر نباید بیش از حد کوچک باشند تا لوگوی انجمن روی تصاویر درج شود.
مطلب جدید » هیچ یک از کاربران مجاز به کپی مطالب از سایت های دیگر حتی با درج منبع نمی باشد ، مطالب باید توسط خود کاربر ارائه شود.


نان شیرینی کماج
زمان کنونی: 2016/12/06، 07:28 PM
کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان
نویسنده: Leila
آخرین ارسال: Leila
پاسخ 1
بازدید 1556

امتیاز موضوع:
  • 54 رأی - میانگین امتیازات: 3.41
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
نان شیرینی کماج
#1
Exclamation 
[تصویر: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
]
[تصویر: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
]
[تصویر: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
]
[تصویر: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
]
[تصویر: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
]
[تصویر: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
]
[تصویر: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
]
[تصویر: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
]

نان شیرینی کماج

آرد 750 گرم   /   شکر 180 گرم   /   آب یا شیر 1 لیوان   /   تخم مرغ 3 عدد   /   روغن مایع 1/2 لیوان   /   نمک 1/4 قاشق چایخوری

خمیر مایه فوری 20 گرم   /   کره 20 گرم   /   گردوی خرد شده 1/4 لیوان   /   پودر قند 2 قاشق غذاخوری   /   دارچین 1 قاشق چایخوری

طرز تهیه : آرد ، شكر ، نمك و خمير مايه فوري رو با هم مخلوط كنيد ، تو يه ظرف ديگه روغن مايع ، تخم مرغ و آب رو مخلوط كنيد.

وسط آردو گود كنيد و مايعات و بهش اضافه و با قاشق مخلوط كنيد و بعد شروع كنيد به ورز دادن خمير ، حواستون باشه كه اگه خمير چسبنده بود با ورز دادن از اين حالت خارجش كنيد و زياد آرد اضافه نكنيد.

بعد خمير رو داخل يك ظرف چرب شده بذاريد و بعد از پوشوندن روي ظرف تو يه جاي گرم  1 - 2 ساعت استراحت بديد تا حجمش دو برابر بشه.

حالا گردوي ريز خرد شده ، پودر قند ، كره و دارچينو با هم مخلوط كنيد و كنار بذاريد تا به موقع براي داخل خمير ازشون استفاده كنيم.

وقتي زمان استراحت خمير تموم شد به آرامي مشت تون و داخل خمير فرو ببريد تا هواي داخل خمير خارج بشه ، يكمي خمیرو ورز بديد و بعد به شكلهاي مختلف دربياريد ، ميتونيد داخل چند تا از تكه هاي خمير  از مواد گردويي استفاده كنيد و داخل چند تا شكلات ميله اي و ... بذاريد.

بعد از آماده كردن خمير اونارو داخل سيني چرب شده بچينيد و باز نيم ساعت استراحت بديد تا حجمش بيشتر بشه بعد با مخلوط زرده و شير روي خمير رو برس بكشيد و كنجد بپاشيد ، خمير رو بمدت 25 دقيقه داخل فر با دماي 160 درجه  بفرستيد و بعد از پختن و خنك شدن به دلخواه برش بديد.
پاسخ
 سپاس شده توسط Nilufar.banoo ، Nadin
فروشگاه سایت
---


موضوعات مرتبط با این موضوع...
موضوع نویسنده پاسخ بازدید آخرین ارسال
Exclamation نان شیرینی اتریشی Leila 0 2,730 2015/03/10، 05:36 PM
آخرین ارسال: Leila

کاربرانی که از این موضوع دیدن کرده اند ؟
21کاربر از این موضوع دیدن کرده اند :
Nilufar.banoo، Leila، Nadin، khatoon1، mn5876، sarah-j، mohaddeseh.gh، noushin، jazireh، el_hedayati، soheila، پریسا66، اوای یاس، wooki، mity، salipour، sorour، مهسا، Mehrbano، maxis، elena65

پرش به انجمن:


کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان