[تصویر: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
]
[تصویر: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
]
[تصویر: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
]
[تصویر: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
]
شله زرد
برنج 2 لیوان / شکر 5 لیوان / گلاب 1/2 لیوان / کره 25 گرم
خلال بادام و پسته 75 گرم / زعفران دم شده مقدار لازم / دارچین مقداری برای تزیین
]
[تصویر: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
]
[تصویر: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
]
[تصویر: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
]
شله زرد
برنج 2 لیوان / شکر 5 لیوان / گلاب 1/2 لیوان / کره 25 گرم
خلال بادام و پسته 75 گرم / زعفران دم شده مقدار لازم / دارچین مقداری برای تزیین
طرز تهیه : ابتدا برنج را شسته و داخل قابلمه 6 لیوان آب میریزیم و می گذاریم روی اجاق با حرارت بالا تا برنج جوش بیاید.
سپس زیر اجاق را کم کرده تا برنج کاملا نرم و به صورت بلوری شود ، هنگام جوشیدن مرتب آن را هم بزنید تا ته آن نگیرد سپس کره را به آن اضافه کنید.
بعد از 10 دقیقه شکر را به آن اضافه نمائید و بعد از 1 ساعت زعفران را که قبلا در آب جوش حل کرده ایم را به آن اضافه می کنیم ، در مرحله آخر گلاب به آن اضافه کنید ، در صورت تمایل می توانید خلال بادام و پسته داخل آن بریزید در غیر این صورت برای تزئین استفاده کنید.
نکته : توجه کنید شله زرد پس از سرد شدن سفت تر و کم شیرین تر می شود و وقتی داغ است شیرین تر به نظر می رسد ، بهتر است از برنج ایرانی یا برنج دان استفاده کنید.
سپس زیر اجاق را کم کرده تا برنج کاملا نرم و به صورت بلوری شود ، هنگام جوشیدن مرتب آن را هم بزنید تا ته آن نگیرد سپس کره را به آن اضافه کنید.
بعد از 10 دقیقه شکر را به آن اضافه نمائید و بعد از 1 ساعت زعفران را که قبلا در آب جوش حل کرده ایم را به آن اضافه می کنیم ، در مرحله آخر گلاب به آن اضافه کنید ، در صورت تمایل می توانید خلال بادام و پسته داخل آن بریزید در غیر این صورت برای تزئین استفاده کنید.
نکته : توجه کنید شله زرد پس از سرد شدن سفت تر و کم شیرین تر می شود و وقتی داغ است شیرین تر به نظر می رسد ، بهتر است از برنج ایرانی یا برنج دان استفاده کنید.
محال است بارانی از محبت به کسی هدیه کنی و دست های خودت خیس نشود ...